Rólunk

VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

2020 fontos mérföldkő Irodánk életében. 30 éve állunk a leendő és törzs utasaink, valamint a vállalati partnereink rendelkezésére. Az iroda alapítása óta az üzleti filozófiánk lényege „az utazás mérték utáni szabósága” – azaz a megbízó igénye szerinti minőségben és mennyiségben, mindig egyedi szolgáltatást nyújtunk, ha kell, falusi parasztházat vagy de luxe kategóriájú szállodát.

Három fő üzletágunk a repülőjegy értékesítés, az egyéni utaztatás és a business, üzleti utazások szervezése mellett egy sor kiegészítő szolgáltatást is kínálunk partnereink részére.

Viszonteladói vagyunk a megbízható magyar, német és osztrák utazásszervező irodáknak, amelyek közül a legfontosabbak számunkra a TUI, DERTOUR, MEIER’S, Neckermann – a magas minőségű szolgáltatásaikkal.

Irodánk valamennyi munkatársa több évtizedes gyakorlattal és tapasztalattal áll az Önök rendelkezésére, hogy megkülönböztetett figyelemmel szervezzék az Önök utazásait.

 
 
Utasaink írták:
 
 
Tisztelt Utazási Iroda!
Kedves Molnár Gabriella!

Szeretném megtudni, mennyi a legkissebb összeg amire kiállít az iroda utazási utalványt?
Azt gondolom a kínálatotok kedvező a megajándékozandó számára és az árakat is összehasonlítottam :) Nagyon elégedett voltam eddig a szolgáltatásaitokkal - különösen személyeddel - így nálad szeretnék váltani, ár kis összegben, remélve, hogy nálatok fogja álmai útját is befizetni Skóciába vagy Dániába :)

Várom a választ!
Üdvözlettel
S.Réka
 
 
 
Tisztelt Fekete Úr !

Hazaérkezéskor nem állt módomban Öntől elbúcsúzni és  elmondani köszönetünket a kiválóan, gondosan megszervezett nagyszerű utazásért.
Túlzás nélkül állítom, hogy ilyen messzemenően kedves, megnyerő modorú, nagyon felkészült emberekkel, mint Ön és munkatársai utazásaink során még nem találkoztunk.

Tisztelettel, köszönettel: Dr. Sütő András


Drága Márti!

Hajnal 1 órára megérkeztük. Vártak minket a megbeszélték szerint.
A szállásunk szuper !

Mindent nagyon - nagyon köszönünk !!!! Igazi Márti szervezés! Szuper vagy :)

Puszi
Margó


Kedves Márta és Gabriella!

A napokban jutott eszünkbe, hogy elfelejtettünk visszajelezni Önöknek, amikor a kubai útról megérkeztünk, most így pár hónap múltával pótoljuk ezt. :)
Szeretnénk megköszönni a szervezést és a sok segítséget, amit kaptunk Önöktől, minden tökéletesen sikerült.
Nagyon jól éreztük magunkat, a szolgáltatások a várakozásainknak megfelelőek voltak és az információk amiket Önöktől kaptunk sokat segítettek az út során.

Üdvözlettel:
Kiss Tímea és Lovric Goran


Kedves Gabriella,

Nagyon szépen köszönünk mindent nagyon jól éreztük magunkat és ezentúl csak hozzád fordulunk.

Üdv,

Kiss Tibor


Drága Gabi!
 
Elnézést a késésért, utol kellett érnem magam…
 
Ahogy megálmodtuk, úgy sikerült minden!!
Életre szóló élmény volt: a körút jó volt, néha kicsit uncsi a gyerekeknek, még jó, hogy nem mentünk hosszabbra, de nagyon szép helyeken jártunk! Az idegenvezető németül beszélt, de azért figyelt ránk is, és nekünk magyarázott spanyolul. Megjegyzem a spanyol nélkül nem boldogultunk volna. A nagyobb helyeken intézett saját spanyol idegenvezetőt is ! Aztán a hotel csúcs, szuper volt! Tele minden jóval, es minden tényleg all inclusive volt: nagyon  megérte. Itt főleg amerikaiak voltak, és itt az angol jött jól: a gyerekek összebandáztak egy amerikai családdal, még szerelem is szövődött! Nagyon jó volt. Búvárkodtunk is. Egy napot egy vízi adventure parkban töltöttünk, ott készültek a tukános képek, ami most a cover foto a FB-on.
Láttunk teknőst, különleges halakat, majmot, papagájt es rengeteg iguánát. Az amerikaiak nagyon jó fejek, így  pl. egy vacsoránál sem éreztük magunkat egyedül, mert szóba elegyedtek velünk, es nevetgéltünk.
A németek között is volt egy idősebb házaspár, nagyon kedvesek voltak, Áront különösen bírták, Csongortól, meg az angol tudásától el voltak hűlve. A repüléssel is minden jól ment. Nagyon jó, hogy Mexikó lett az úticél, mert sok adventure park volt, gyerekeknek nagyon izgi volt.
 
Szóval nagyon- nagyon köszönöm!
 
Puszi
Rita


Kedves Márta!

Szlovéniai utazásunkat sikeresen befejeztük.  Kellemesen es jól éreztük magunkat.  Megint csak köszönjük segítséget.

üdvözlettel,
Endrényi László


Kedves Márta,
Tegnap este szerencsésen hazaérkeztünk Fuerteventuráról.
Minden tökéletes es fantasztikus volt! Az időjárás is nagyon kedvező volt, nem úgy mint itthon.
A szálloda tökéletes volt, az ellátás fantasztikus!
Nagyon szépen köszönjük a tökéletes szervezést es a komoly fáradozást, amit értünk tett!
Izsák Éva es Horváth  Attila

Ui. A levelet átküldöm  Keresztúri  Máriának is. Tudja ő is, hogy mennyire klassz utat szervezett nekünk!


Kedves Márta!

Szeretnénk megköszönni, hogy egy ilyen csodás helyre sikerült elmennünk a Te segítségeddel. Nagyon jól sikerült a nyaralás, fantasztikusan éreztük magunkat!
Sokkal szebb volt, mint amit elképzeltünk, csodás volt a sziget, a szállás, az ellátás, az emberek borzasztóan kedves és segítőkészek voltak.
Rengeteget lehetett pihenni, napozni és nyugodtan élvezni a szabadságot.

Bátran ajánljuk másnak is, aki pihenni, romantikázni szeretne!!!!

Még egyszer nagyon köszönjük a rengeteg türelmet hozzánk!
Remélem még sikerül ilyen gyönyörű helyre eljutnunk!

Ezer köszönet!

További szép napot!

Üdvözlettel:

Isti, Kati
 

Kedves Mária!

 

Ezúton szeretnénk megköszönni a segítsé get a karib-tengeri hajóúttal kapcsolatban, és különösen Mártának a sok türelmet és segítséget azútszervezés különböző aspektusai miatt.

 

Sikerült a végére jutni minden, a hajóúthoz kapcsolódó ügynek  is (szállások,transzferek, repülőjegyek, stb.) Reméljük semmi nem jön közbe.

 

(Csak megjegyzem, hogy ezt egyetlenegy másik utazási iroda se csinálta volnavelünk végig; nagyrészt a "csináld magad mozgalomhoz" irányított volna minket, mint ahogy ez többszörösen meg is történt!)

 

Üdvözlettel és köszönettel Mindenkinek az irodában, különösen Mártának, de vele direkt kapcsolatban vagyunk amúgy is.

 

Mégegyszer köszönettel és üdvözlettel:

 

 

dr. Angyal Zoltán