VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Új üdvözlő és információs táblák segítik a tájékozódást Sárváron

2015-06-28 | viptravel

Új üdvözlő és információs táblák segítik a tájékozódást Sárváron

Több üdvözlő és információs táblát is kihelyezett a Sárvári TDM, a városba érkezők minél alaposabb tájékoztatása érdekében.

A város négy fő bevezető útja mellé új köszöntő táblák kerültek, rajtuk Sárvár testvérvárosaival, a városon belül pedig 17 tábla szolgálja a könnyebb eligazodást.

 

A táblák többnyelvűek, és a város főbb pontjait jelzik. (Centrum, Gyógy- és Wellnessfürdő, Csónakázó tó, Parkerdő). Találkozhatunk 6 gyógyhelyi jelzőtáblával is, amelyek a városon belüli gyógyhelyi terület határait mutatják. A tematikus túrák, azaz a Vitalizáló körút I., Vitalizáló körút II., Történelmi sétaút, Virágos város sétaút közötti eligazodást további 83, különböző színű tábla segíti, amelyeket gyalogosan, nordic walking túra keretein belül vagy akár kerékpárral is bejárhatunk.

 

A históriás séta útvonalon elmerülhetnek a látogatók a történelmi emlékekben, a virágos város gyalogos vagy nordic walkingos túrán gyönyörködhetnek Sárvár zöld övezeteiben, természeti helyeiben, de akár kerékpárra is pattanhatnak, hogy az átfürdőzött nap után felfrissüljenek vitalizáló körtúrán.

 

A Sárvári TDM egész évben azon fáradozik, hogy az ide érkező és pihenni vágyó turistákat aktivitásra sarkalja. Ezért a három évvel ezelőtt a szervezet által kialakított tematikus útvonalak alapján megszerkesztett városi térkép már digitálisan is elérhetővé vált a TDM weboldalán a http://www.sarvar.hu/hu/kiadvanyok/ oldalon. A most kihelyezett üdvözlő és információs táblák harmadik lépcsőfokként arra is szolgálnak, hogy ezek a túrák fizikai valójukban is a könnyebb tájékozódást segítsék. Az okostelefonok és tabletek uralta világ igényeit kielégítve pedig egy teljesen egyedi és újszerű mobilalkalmazás segítségével is elérhetővé teszi a TDM szervezet a tematikus útvonalakat.

 

Forrás és kép: turizmus.com