VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Új szolgáltatási csomaggal csábítjuk a trendi gasztronómiára éhező amerikaiakat

2016-03-10 | viptravel

Új szolgáltatási csomaggal csábítjuk a trendi gasztronómiára éhező amerikaiakat

A magyarországi turisztikai kínálat és a legújabb gasztronómiai trendek összekapcsolására fókuszált az az elektronikus prezentáció, amelyet a Magyar Turizmus Zrt. és a Danubius szállodalánc tartott

A rendkívül nagy érdeklődés mellett zajlott online szakmai rendezvény első felében – a Gasztoélmények Évére való tekintettel – a világ legrangosabb szakácsversenye, a Bocuse d'Or Budapesten, májusban rendezendő európai döntőjét mutatta be az MT Zrt. képviselője, majd összefoglalót adott a legújabb magyarországi fejlesztésekről és az aktuális kulturális programokról.

A Danubius észak-amerikai képviselete pedig a szállodalánc és a Budapest Underguide által közösen összeállított új, a modern étkezési kultúrára épülő szolgáltatási csomagot mutatott be, amelyben a Danubius szállodák által garantált kellemes tartózkodást és kiváló wellness szolgáltatásokat kötik össze a trendkövető gasztronómiával.

Az észak-amerikai utazók körében is egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az egészségtudatos étkezési módok. Ezek közé tartozik például a gluténmentes étkezés is, amelynek követésére egészségügyi okokból csupán az érintettek 1%-a kényszerül. A gluténmentes táplálkozást választók nagy része azonban saját elhatározásból, a remélt egészségügyi előnyöket mérlegelve választja ezt az életmódot.

A megújult magyarországi kínálat és az új szolgáltatási csomag sikerét is mutatja a webináriumra regisztráltak igen magas száma.

Az Amerikai Egyesült Államok jelenleg hazánk 6. legfontosabb turisztikai küldőpiaca. A KSH adatai szerint a legfontosabb tíz küldőországunk közül 2015-ben – az Egyesült Királyság mellett – az USA (+13,3%) esetében nőtt jelentősen a kereskedelmi szálláshelyi vendégéjszakák száma az előző évhez képest.

Forrás s kép: turizmus.com