VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Szolgálatba áll a China Airlines új 777-ese

2015-11-10 | viptravel

Szolgálatba áll a China Airlines új 777-ese

A China Airlines Taipei-Frankfurt szakaszán megkezdi az új 777-300 ER géptípus üzemeltetését. Ez az első európai célállomás, melyet ezzel a géptípussal repül.

Az utastér kialakítását a keleti esztétika és a modern technológia jellemzi, mely az utasok számára új élményeket biztosít a levegőben és elősegíti az üzleti, kulturális és idegenforgalmi kapcsolatokat Európa és Tajvan között.

A China Airlines első NexGen Boeing 777-300ER utasszállító gépe ez év júniusában került bemutatásra, amikor a légitársaság meghívást kapott a "Paris International Air Show"-ra. Az Európába tartó utasok most már a China Airlines új 777-300ER fedélzetén megtapasztalhatják a NextGen megújult tervezését, a fedélzeti ellátást és Tajvan kulturális kreativitását.

A NexGen esztétika számtalan rangos nemzetközi elismerésnek örülhet a mai napig is:

Az új gépek kabin elrendezése és rendkívül igényesen kialakított belső tere megnyerte a 2015-ös év „Red Dot" kitüntetését, amely a szakma „Olimpiai Díjának" felel meg. A 60 évvel ezelőtt Essenben alapított díjat, 2015 júniusában vette át a China Airlines az esseni Operaházban megrendezett díjkiosztó gálán. Tajvan vezető légitársasága arra törekszik, hogy utasaik minél több ízelítőt kapjanak a fedélzeten a tajvani kultúrából és konyhaművészetből.

A 777-es utasszállító gépen három osztályon élvezhetik az utasok a kiszolgálást. A Premium Business Class 40, a Premium Economy 62 és a turista osztály 256 üléssel várja az utasokat. Így a teljes ülőhely kapacitás összesen 358. A repülési idő Tajvantól Frankfurtig összesen 14 óra. A China Airlines új 777-300ER repülőgépe számos iparág-forradalmasító funkcióval rendelkezik, például a világ első olyan pilótafülkéjével, amelyben datolyaszilvafa mintázatú dekoráció található és a hangulatvilágítás egyedi hangulatot kölcsönöz a repülőgép fedélzetének. Az új gépek turista osztályán bevezetik a hosszútávon utazó utasok kényelmét szolgáló un. Skycouch üléseket, amely 3 ülés összenyitásából kialakított kettős ülés. Először Ázsiában a turista osztályon most olyan családi heverőket kínálnak, melyek esetében az ülések kanapé ággyá alakíthatók, egy egészen új komfort szintet biztosítva ezzel.

A 777-es Frankfurti járat bevezetése alkalmából, a China Airlines számos promóciót kínál utasainak. Mostantól december végéig a Dinasty Flyer kártyával rendelkező utasok a Frankfurt-Taipei-Frankfurt szakaszon Premium Economy osztályon, 3.777 bonusz mérföldet kapnak. Amennyiben turista osztályú jeggyel utaznak, 14.777 pont beváltása ellenében Premium Economy osztályon utazhatnak az egyik szakaszon egészen január 31-ig.

A China Airlines Tajvanból Európába Frankfurtba, Amsterdamba, Bécsbe és Rómába repül közvetlenül. Budapestről az utasok 4 európai átszállási ponton keresztül érhetik el a China Airlines Tajpejbe tartó járatát, majd innen továbbutazva juthatnak el az ázsiai célállomásra. A China Airlines a Sky Team légitársasági szövetség tagja, így a légitársaság járatain történő utazás után járó pontok bármelyik Sky Team légitársaság rendszerében jóváírhatók.

A China Airlines az idén további 14 db A350-900 típusú gépet rendelt, melyet 2016 harmadik negyedévében vehet át a légitársaság. A tervek szerint ezekkel a gépekkel hosszú távú európai útvonalakat fognak repülni, mint Amsterdam és Bécs.

A China Airlines folytatja a NexGen kabin kialakítási filozófiáját, mely egyesíti a tajvani kultúrát a legújabb fejlesztésekkel és technológiákkal, valamint a fiatalos és divatos stílus az utazóknak még nagyobb kényelmet biztosít.

Forrás és kép: turizmus.com