VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Öt díjat zsebelt be a Lufthansa Csoport

2015-06-18 | viptravel

Öt díjat zsebelt be a Lufthansa Csoport

Díjakat kapott az Austrian Airlines és a Lufthansa a fedélzeten és várókban nyújtott szolgáltatásaiért a világ legjobb légitársaságait értékelő World Airline Awards díjkiosztón.

Az Austrian Airlines a fedélzeten és a várótermekben nyújtott szolgáltatások terén bizonyult a legjobbnak, így a társaság nyerte el az Európa legjobb fedélzeti személyzetének („Best Airline Staff in Europe") járó elismerést. Emellett a légitársaság vehette át a legjobb üzleti osztály utasellátásáért („Best Business Class Onboard Catering") járó díjat is. Az első helyezés alapját elsősorban a társaság hosszú távú járatainak üzleti osztályán kínált kulináris sokszínűség – a díjnyertes osztrák DO&CO étlapja, a bécsi kávéházaknak megfelelő kávékínálat és a fedélzeti séfek – adták.


Az elmúlt három évben a fedélzeti kabinok, várók felszerelésére és a szolgáltatások színvonalának emelésére fordított több mint három milliárd eurós beruházás kifizetődőnek bizonyult a Lufthansa számára. A légitársaság vehette át ugyanis a Párizshoz közeli Le Bourget-ban rendezett rangos díjátadón a legjobb transzatlanti légitársaság, („Best Airline Transatlantic"), a világ legjobb első osztályú váróterme („World's Best First Class Airline Lounge") és a Nyugat-Európa legjobb légitársasága („Best Airline in Western Europe") kategóriákban kiosztott díjakat. A Lufthansa folyamatosan telepíti a hosszú távú útvonalakon teljesítő, több mint 100 repülőgépből álló flottáján az exkluzív First Class, az új Business Class és a Premium Economy Class felszereltségét. Emellett a társaság FlyNet szélessávú internetszolgáltatást is kínál minden hosszú távú járatán.


A legjobb légitársaságok listáját a légiközlekedési ágazat legszélesebb körű közvélemény-kutatásának eredményei alapján állítják össze, amelyet minden évben az elismert Skytrax intézet végez. A felmérés során több mint 160 ország, mintegy 18 millió légi utasa értékelt közel 200 légitársaságot.


Forrás: turizmus.com ; Kép: turizmus.com