VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Nem közlekedik nyáron Budapestre az Air Malta

2016-01-26 | viptravel

Nem közlekedik nyáron Budapestre az Air Malta

A tervekkel ellentétben nem repül Budapestre az Air Malta a nyári időszakban. A járatokat már törölték a foglalási rendszerekből és az érvényes repülőjeggyel rendelkező utasok értesítést kaptak.

A TAP Portugal kivonulása után ismét rossz hír a magyar utazóknak, hogy újabb hagyományos légitársaság szünteti meg járatát Budapestre.

Az Air Malta az előzetes tervek szerint a nyári szezonban üzemeltetett volna hetente két alkalommal járatokat Valetta és Budapest között - csakúgy mint az előző évben - azonban a légitársaság úgy döntött, hogy megszünteti budapesti járatait.

Hivatalos közleményt még nem adott ki a légitársaság, de a budapesti járatokat már törölték a foglalási rendszerekből, az utasok egy része már kapott emailben értesítést arról, hogy repülőjegyüket másik járatra foglalták át.

Az Air Malta magyarországi képviseletét ellátó Tensi Aviation Kft.a portálnak megerősítette, hogy nem lesz Air Malta járat Valetta és Budapest között a 2016-os nyári menetrendben. Információik szerint a légitársaságnál átalakítások zajlanak, ennek részeként több útvonal megszüntetése mellett döntöttek, köztük a budapestit is törölték.

Budapest és Málta között ebben az évben a légitársaságok által kínált ülőhely-kapacitás megduplázódik, hiszen a Wizz Air mellett már a Ryanair is üzemeltet majd járatokat az útvonalon.

A légitársaság nem vonul ki teljesen Magyarországról, mint a TAP Portugal, mert megmarad a vezérképviselete, melyet továbbra is a Tensi Aviation Kft. lát el.

Forrás és kép: turizmus.com