VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Jude Law fogadást kötött, kedvencét a Whisky Show vendégei is kóstolhatják

2015-11-04 | viptravel

Az 5. Whisky Show Budapest több, mint harminc kiállítót és számtalan whisky-t sorakoztat fel november 7-én a Corinthia Hotelben.

A rendezvényre Budapestre érkezik Colin Dunn whisky nagykövet, aki azt a ritkaságot, a Johnnie Walker Blue Labelt is kóstoltatja, amely másodjára inspirálta versengésre Jude Law-t és Giancarlo Gianninit.

Az ötödik alkalommal megrendezett Whisky Show Budapest célja, hogy lehetőséget biztosítson a whisky kultúra elmélyítésére. Ezért nemcsak kiállítókkal – köztük skót, ír, amerikai, kanadai és japán italokkal –, de koktél és ír kávé versennyel és előadásokkal is készülnek a szervezők.

A rendezvény szakértő vendégei között lesz Colin Dunn, aki már 20 éve kutatja a whisky-k titkát. Ez idő alatt kétszer választotta az Év Nagykövetének a UK Bartenders Egyesület, elnyerte a komoly presztízsű Master of the Quaich címet, de a Class és Whisky magazinok is az év nagykövete címmel jutalmazták.

A szombati kóstolón a világ legnépszerűbb skót whisky-jét is jegyző Johnnie Walker kevert párlatait mutatja be, a 12 éven át érlelt párlatokból kreált Blacktől egészen a legritkább skót whisky-kből házasított Blue Labelig. A szakértő szemináriumot is tart, amelynek résztvevői személyesen az ő kalauzolásával ismerhetik meg a skót whisky-k történetét, a blendek karakterét és optimális felszolgálásukat.

A Johnnie Walker specialitásának, a Blue Labelnek új kampányfilmje is különlegesre sikerült; a Gentleman's Wager második epizódjában Jude Law Dél-Olaszországtól Monte Carlóig száguld egy elképesztő old timerért.

A kalandos rövidfilmet épp a napokban mutatták be, epizódszerepben több meglepetés világsztárral: https://youtu.be/kzME9i03PpI

WHISKY SHOW BUDAPEST

2015. november 7., szombat

Corinthia Hotel Budapest

Infók: whisky-show.hu

Forrás: turizmus.com