VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Ismét jelentős vasúti kedvezménnyel járható be Európa

2016-02-08 | viptravel

Ismét jelentős vasúti kedvezménnyel járható be Európa

A nemzetközi vasúti utazások közül egyre népszerűbbek azok a konstrukciók, amelyek egy út keretében több külföldi ország meglátogatását teszik lehetővé, és azok is, amelyekkel egy ország járható be.

Ezeket az utazási formákat az egész Európában, így Magyarországon is megvásárolható Interrail bérletcsalád biztosítja.

Vásárláskor kétféle bérlettípus választható: az Interrail Egyországos és az Interrail Globál. Míg előbbi azok számára kedvező, akik egy konkrét ország nevezetességeit fedeznék fel, utóbbi 30 országban érvényes, és használatával korlátlanul beutazhatók a részes országok vasútvonalai, sőt egyes magánvasutak is a választott kocsiosztályon. Az éjszakai járatokat, hálókocsis vagy fekvőhelyes elhelyezést választók a szállásköltségeiket is csökkenthetik, és a komfortos utazásnak köszönhetően pihenten érkezhetnek a célállomásra.

2016-ban újdonság, hogy 7 és 15 napos flexibilis bérletek is válthatók, ezek felhasználhatósági ideje ugyanúgy 1 hónap, mint a 10 napos bérleteké. Az 5 napos flexibilis bérletek érvénytartama 15 napra nőtt. Újdonság az is, hogy január 1-jétől az Interrail Globál bérlet a lakóhely szerinti országban is érvényes utazásra, így nem kell többé a határállomásig való eljutáshoz a bérlet mellé menetjegyet váltani. 2016-ban továbbá a 60 éven felüliek már az Egyországos bérletek között is igénybe vehetik a felnőtt bérletnél olcsóbb Senior ajánlatokat. Az érvényesség tartama több konstrukcióval választható: felnőtt, gyermek, szenior és ifjúsági kategóriában. A promóciós bérletekkel február 1. és május 16. között lehet megkezdeni az utazást.

Az Interrail Európa szerte népszerű termék, 2015-ben mintegy 250 ezer bérletet adtak el a vasúttársaságok, a MÁV-START csaknem ezer darabot értékesített, ezek többsége az egész Európában felhasználható Globál bérlet volt, a legkeresettebb úti cél pedig Németország, Franciaország, Svájc és Olaszország. A bérletet váltók hatvan százaléka 26 éven aluli fiatal, de családok és nyugdíjasok is növekvő számban élnek a kiváló ár-érték arányú, bármely korosztály által igénybe vehető utazási lehetőséggel.
Az Interrail bérletek forintért és euróért is megvásárolhatók a MÁV-START erre kijelölt nemzetközi pénztáraiban.

Az értékesítő helyek listája és bővebb információ a MÁV-csoport honlapján az alábbi linken olvasható: http://mavcsoport.hu/mav-start/nemzetkozi-utazas/interrail-berletek-egesz-europara.

Forrás és kép: turizmus.com