VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Francia hegyi faluban szurkolhatunk a magyar focistáknak

2016-03-02 | viptravel

Francia hegyi faluban szurkolhatunk a magyar focistáknak

Egy 1800 m. magasan fekvő francia síterepre zarándokol el június 17. és 24. között több ezer magyar, hogy majdnem a helyszínről szurkolhasson focistáinknak az is, aki nem kapott az Eb-meccsekre jegyet

Az egyedülálló nyári rendezvény részleteibe egy közös sajtótájékoztató keretében avatott be a Neckermann Magyarország, a Friends Club Hungary Kft., a helyszínt adó Puy St. Vincent képviselője és a Naturelle sportegyesület. A szakmai szervezést a Neckermann végzi, amelyet Szvoboda János cégvezető képviselt.

Az árak kedvezményesek, 400 euró egy hét szállásért és oda-vissza buszjegyért nem számít drágának, ráadásul ebbe az összegbe egy egész hétre való kulturális esemény is beletartozik. A Neckermann az Utazás kiállításon kedvezményesen kínálja ezt a programot.

Számos fakultatív programot szerveznek majd a helyszínen, a hölgyekre is gondolva, mert viszonylag közel van Provence, Grass, de Cannes és Nizza is néhány óra alatt meglátogatható. Ami a legfontosabb, a meccsek helyszínei, Marseillles és Lyon nincsenek túl messze. A jeggyel rendelkező turistákat kedvezményes áron, 25 euróért busszal szállítják a meccsek helyszínére és vissza. A szurkolók apartmanokban kapnak szállást, ahol maguk is főzhetnek. A környéki hipermarketekbe rögzített időpontban szállítják el rendszeresen a bevásárolni vágyókat.

Sallai György, a rendezvényszervezéssel foglalkozó Friends Club Hungary Kft. ügyvezetője elmondta, a fő cél, hogy az Eb-falu egy költséghatékony, biztonságos, kényelmes, de mégis különleges megoldást kínáljon a bajnokságra utazó magyaroknak. A jeggyel rendelkező szurkolóknak vonzó lehet a városi szállásokhoz képest sokkal kedvezőbb árszínvonal. A közös szurkolás, a sportközvetítések és szakmai beszélgetések mellett kiemelt hangsúlyt kapnak a zenei programok és a tematikus esték is. Az útra azokat is várják, akiknek nincs jegyük a meccsekre.

Jelenleg kidolgozás alatt áll egy olyan kedvezményes konstrukció, amely csak 4 napi szállást foglal magában, azok kedvéért, akik nem tudnak egy egész hétre eljönni otthonról, illetve egy hosszabb tartózkodási lehetőség kidolgozása a „Follow My Team" típusú jeggyel rendelkezők számára.

Ami a cateringet illeti, a környéken számos megfizethető étterem, pékség és bolt található, de mód nyílhat afféle magyar–francia kulináris tapasztalatcserére is.

Forrás és kép: turizmus.com