VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Erősödő Finn légitársasági jelenlét

2018-03-16 | viptravel

Erősödő Finn légitársasági jelenlét

A nyári menetrenddel induló napi harmadik budapesti járatával keményen beszáll az ázsiai piacba a Finnair. Ugyanakkor az észak-amerikaiba, és ott van még újdonságként La Habana, Puerto Plata és Goa.

Az új járattal akár évi 300 ezer utasa lehet a finn zászlóvivőnek a budapesti viszonylaton. Nem is rossz a tavalyi 170 ezerhez képest. A Finnair-nél a tavalyi sikeres év tudatában meglehetősen optimisták. Magabiztosságuk alapja egyfelől a kiterjedt ázsiai hálózatuk, melyre évek óta sikeresen szállítják a Ferihegy vonzáskörzetének utasait. A Finnair idén heti 38 járatot indít Helsinki-Vantaa bázisáról egyebek mellett Japán, Kína, Thaiföld irányába. Sőt, Japánban a legtöbb úti célt repülő európai légitársaság. De Kínában is már hétre nőtt a repült városok száma a májustól induló Nankinggal. A kifejezetten népszerű Bangkokba nyáron heti 16 járatuk közlekedik.

Az erős Ázsia mellett egyre inkább jön fel Lappföld, ahova szintén kiterjedt járathálózaton juthat el az élményturizmusra vágyó magyar utas. Aki járt már Lappföldön, annak nem kell a miérteket magyarázni. Aki meg még nem járt ott, az utazzon oda! Rovaniemi a Magyarországról indulók top 10-es listáján szerepel.

A Finnair és a Helsinki repülőterét üzemeltető Finavia közös munkájának eredményeként 900 millió eurót tolnak bele Vantaa fejlesztésébe. Az utasélmény és a kényelem növelésén túl a finn főváros repülőtere mellett szólnak még az áttekinthető méret és a gyors átszállási lehetőségek.

Sikerüket a járathálózat fejlesztése, a közvetlen és emberi kiszolgálás mellett az „északi csavarban” látják, vagyis abban a hozzáadott értékben, amitől finnes a Finnair; a színek, fények, a formák, a hozzáállás mind Finnország egy kis szeletét teszik hozzá az utasélményhez — vallja Mikko Turtiainen, a Finnair kereskedelmi alelnöke.

 

Forrás: turizmusonline.hu