VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Disneyland nyílik jövőre Sanghajban

2015-07-17 | viptravel

Disneyland nyílik jövőre Sanghajban

A Pudong városrészében épülő legújabb Disneyland nemcsak zöldebb, nagyobb, és élménydúsabb lesz, mint a többi, hanem rengeteg új és korábban még nem látott attrakcióval fogja elvarázsolni vendégeit.

A 2011 óta épülő élménypark várhatóan 2016 tavaszán, a kínai újév idején fog megnyílni, bár ezt sem a Disney vezérigazgatója, Robert Iger, sem Sanghaj polgármestere nem erősítette meg.

A sanghaji létesítmény Ázsiában a harmadik lesz, a tokiói és hongkongi után, a világon pedig ez lesz a hatodik Disney park. Központi témája a Magic Kingdom, köré egy több mint 1,500 hektáros turistaövezet épül. Az élményparkot egy közel 10 kilométer hosszú metróvonal révén lehet majd elérni a városközpontból.

„Valami igazán különleges dolgot építünk itt, olyasmit, ami a tradicionális Disney élményt ötvözi Kína gazdag örökségével, egy olyan hellyé, amit az összes korosztály generációkon keresztül élvezni fog –” hangsúlyozta Iger.

Egy kis ízelítő, hogy mire számíthat az, aki meglátogatja Disney legújabb helyét:

• Sanghaj Disneyland: élménypark hat részleggel, Kaland Sziget, Képzelet Kertjei, Mickey Sugárút, Holnapolisz, Kincses Barlang és Fantáziaföld és az Elvarázsolt Kastély

• Sanghaj Disneyland Hotel és Toy Story Hotel

• Disney város: bevásárló-, éttermi és szórakoztatóközpont az élménypark mellett, a Disney Land Nagyszínházzal, ahol a Broadway csodálatos előadását, az Oroszlánkirályt először adják elő mandarin nyelven

• Hullócsillag Park, meseszép kertekkel, sétányokkal, tóval

Belépve a parkba, a látogatók a Mickey sugárúton találják magukat, ahol kedvenc szereplőikkel találkozhatnak, és benyithatnak a Sugárút M Árkádba, a park legnagyobb ajándékboltjába. A Képzelet Kertjeiben a szürke, unalmas világ eltűnik. Hét különféle kertben sétálhatnak, felülhetnek a Fantázia Körhintára, vagy magára Dumbóra, vagy a Kastély színpadán tekinthetik meg sok előadások egyikét.

Ha szerencséjük van, még a Mickey Mesekönyv Expresszet átélhetik. Disney első animált filmjei inspirálták Fantáziaföldet, ahol Alice-t követve Csodaországot meglátogatják, vagy Pán Péterrel Londonba repülnek, vagy esetleg belépnek az Elvarázsolt Kastélyba Mickey-vel. Az Üvöltő Hegyet után elérkeznek a Kaland Szigetre, ahol kincseket és titkokat fedezhetnek fel. Veszélyes vizeken evezve, saját útjukat vágva, eljuthatnak egy óriási lény odújába.

E kalandok után beülhetnek Jack Sparrow Kapitánnyal vacsorázni, ha eljutnak a Kincses Barlangba, Disney legelső kalóz témájú részlegéhez. Utána, ha bátrak, tengeri csatákban vehetnek rész, és aki nyer, az ellenség kincseiben úszkálhat. Holnapolisz békés határait átlépve, a jövőbe lépnek Disneyland vendégei. Legyőzhetik a gravitációt, vagy Buzz Lightyearrel védhetik meg a bolygót. Holnapolisz szomszédságában található a Csillagok Háborúja Hangár, ahol jedikkel és szitekkel találkozhatnak, illetve kedvenc szuperhőseikkel a Marvel Univerzumban.

A park közepén található Elvarázsolt kastély lesz a legnagyobb, legmagasabb, leginteraktívabb kastély eddig. Ez lesz az első olyan kastély, ahol az összes hercegnő fellelhető lesz.

Amikor leszáll az éj, egy gyönyörű előadást nézhetnek meg a látogatók, ami beszínezi az égboltot zenével, tűzijátékokkal.

A látogatók éjszakára visszavonulhatnak az elegáns Art Nouveau stílusban épült, Disney-varázslattal meghintett Sanghaj Disneyland Hotelbe, vagy a Toy Story szereplői ihlette Toy Story Hotelbe.

Forrás: turizmusonline.hu