VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Budapesti képviseletet nyit a dubaji turisztikai hivatal

2016-08-17 | viptravel

Budapesti képviseletet nyit a dubaji turisztikai hivatal

Az Egyesült Arab Emirátusok legnépszerűbb tagja úgy határozott, hogy Közép-Kelet-Európában is képviselteti magát.

Mivel Dubaj még több turistát látna vendégül a régiónkból, így Csehországban, Lengyelországban, Magyarországon és Romániában is széleskörű kampányt tervez. Dubaj turisztikai vezetősége a cseh Travel Advance vállalatot bízta meg a hivatalos képviselettel.

Habár Dubaj már számos nyugat-európai országban képviselteti magát, a döntés, miszerint a mi régiónkban is feltűnnek, azt mutatja, a gazdag Emirátusok tisztában van vele, mekkora potenciál rejlik Magyarországban.

A kampányok szeptembertől veszik kezdetüket hazánkban – azonban nehogy azt gondoljuk, Dubaj csupán a tehetős párokat és a sztárokat célozza meg Magyarországon! A luxuskörülményeiről híres arab emirátus a családokat és az ideális ár-érték arányt előnyben részesítő nyaralókat is szívesen vendégül látja.

A magyarországi jelenlét számos komoly eseményt, együttműködést és médiakampányt foglal magában. A dubaji turizmus fellendítését pedig már számszerűsítették is – vagyis a célt kitűzték: évente 20 millió vendéget várnak 2020-ra a közép-kelet-európai régióból.

A hivatalos, turizmussal foglalkozó szerv a Dubai Turisztikai és Kereskedelmi Marketing (Dubai Tourism and Commerce Marketing - DTCM), melynek feladata, hogy Dubajt globális úti céllá, illetve főkereskedelmi központtá tegye a közép-kelet-európai régióban. Amellett, hogy Dubajt világszerte népszerűsítik, a licencek kiosztásáért, illetve a dubaji szállodai szolgáltatások kategorizálásáért is felelősek – beleértve az ide szervezett utakat és szállásajánlatokat.

Az európai képviseleti iroda a cseh Travel Advance, mely az egyik legnagyobb ütemben növekvő vállalat a desztinációs marketing területén Közép-Kelet-Európában. A vállalatot Paddington Tucker és Lenka Fidenska irányítja, akik több év tapasztalattal rendelkeznek a régióban a turisztikai desztinációk népszerűsítésében. A Travel Advance ázsiai és afrikai szállodák és beutaztató irodák mellett a kenyai turisztikai hivatalt képviseli Csehországban.

Forrás és kép: turizmusonline.hu