VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Borkarácsonyfa és Adventi Balaton Szalon a Városligetben

2015-12-16 | viptravel

Borkarácsonyfa és Adventi Balaton Szalon a Városligetben

A városligeti Műjégpályán mutatkoznak be a Balaton legismertebb borászai, gasztronómiai és turisztikai szolgáltatói. A keddi Adventi Balaton Szalonon kóstolhatók lesznek máshol még nem elérhető borok.

A rendezvényen mintegy 40 balatoni bort, a gasztrostandokon pedig különféle finomságokat lehet majd kóstolni és vásárolni ajándékként a karácsonyfa alá. A turisztikai szolgáltatók téli élményekkel teli kedvezményes programajánlatokkal érkeznek, a családi pincészetek pedig itt mutatják be először azokat a még hordóban lévő borokat, amelyeket jövő tavasszal BalatonBor néven, egységes címkével hoznak forgalomba - közölték a szervezők az MTI-vel.

Az olaszrizlingből készített BalatonBor lesz az első termelői összefogásra épülő régiós bormárka Magyarországon, ezért modellértékű a kezdeményezés. A rendezvényen lehet első ízben, hordómintaként megkóstolni a BalatonBort - idézi a közlemény Kardos Gábort, a Balatoni KÖR elnökét.

Az esemény leglátványosabb attrakciója idén is a Borkarácsonyfa-állítás lesz a Műjégpályán, majd a fűtött díszteremben várják az Adventi Balaton Szalon vendégeit, akik jégpályabelépő megváltása nélkül is bejuthatnak a rendezvényre.

A szalonon kiállít a Bezerics Borház, a Bujdosó Szőlőbirtok és Pincészet, a Laposa Borbirtok, a Légli Szőlőbirtok és Borászat, a Szent Donát Pincészet, a Szeremley Birtok, az Istvándy Pincészet, a Tornai Pincészet, a VáliBor és a Villa Tolnay, valamint a BalatonÍzlelő Delikátesz és Kóstolóbár, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park, a Bergmann Cukrászda, a Kistücsök Étterem, a Hotel Bonvino Badacsony és a Magyar Turizmus Zrt.

Forrás: turizmus.com ; kép: bigg.hu