VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Angusburgerekkel erősít a Zing

2015-06-26 | viptravel

Az angus marhák – pontosabban a kiváló minőségű húsukból készült húspogácsák - megérkeztek Budapestre: a hazai street food egyik legkiemelkedőbb alakja, a Zing Burger kínálatát erősítik.

A Zingnél pontosan tudják, hogy milyen fontos az alapanyagok minősége, ezért készítik házilag a burgerekhez a szószokat, és ezért választották partnerüknek a balatonfenyvesi Terra Pannoniát. A birtokon gazdálkodó, elhivatott házaspár odafigyel arra, hogy az állatok jó körülmények között éljenek, és hús a legjobb formájában jusson el fogyasztóikhoz.

 

A 3000 hektáros balatoni birtokukon szabadon tartják az állatokat, és a legjobb takarmánnyal etetik őket. A gulya 99%-ban a skót angus fajtából áll, ami az egész világon fogalom a steakkedvelők körében. Az angus marhaizomrostjait finoman szövi át a faggyú, a hús szépen márványozott, ezért sütés közben sem szárad ki, hanem szaftos és puha marad. Erről a sajtó képviselői személyesen is meggyőződhettek, amikor június 22-én a Zing vezetőivel közösen meglátogatták a birtokot.

 

A Balatonfenyveshez közeli vágóhídon a húsokat 21 napig szárazon érlelik hűtőkamrában, ezt követően a legkiválóbb részeket szállítják a Zing Burgerhez. A Zing ehhez csak a saját fűszersóját adja hozzá, hogy a prémium burgerek megőrizzék a legfinomabb hús ízét. Minden burgerük kapható ezentúl angus változatban is, és a piaci bevezetés időszakában csak 250 forinttal adják drágábban, mint hagyományos burgereiket.

 

Forrás és kép: turizmus.com