VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

A Balatonról szóló hírlevelet mintegy 200.000 német kapja kézhez a nyáron

2015-06-24 | viptravel

A Balatonról szóló hírlevelet mintegy 200.000 német kapja kézhez a nyáron

A Magyar Turizmus Zrt. németországi képviselete és Balatoni Regionális Marketing Igazgatósága az elmúlt hetekben közös kampánnyal hívta fel a vízparti üdülést keresők figyelmét...

A kampány első lépéseként Németország legnagyobb nyaralóházakat forgalmazó cége, a Novasol több mint 80 ezer címre kiküldött Balaton hírlevelével május közepén csábított a magyar tengerhez. Június 1-én indult az Mt Zrt. és az FTI Touristik GmbH közös akciója, amely a 300 FTI franchise partnert, illetve az utazási irodákban és környékén megforduló közönséget egyaránt megszólítja. A Balaton a Flugbörse, a Sonnenklar TV és a 5 vor Flug lánc irodáiban van jelen 4 héten keresztül 30 másodperces spotokkal, amelyek naponta 50 alkalommal láthatók 230 kirakati, valamint 120 irodán belüli képernyőn. Az 75 ezer FTI ügyfelének Balaton hírlevelet is kiküldtek. Június közepén egy másik nagy német cég, a DERTOUR reklámozta Közép-Európa legnagyobb tavát. A népszerű utazásszervező honlapján a DERTOUR kínálatában szereplő balatoni szállodákra mutató Balaton teaser volt látható. Az iroda 20 ezer ügyfele szintén kapott Balaton hírlevelet. Június végén a cégcsoport egy másik tagja, az ADAC Reisen hirdeti majd a Balatont a 10 ezer címre eljutó hírlevelében.


Szintén június 1-én indult Németország egyik legismertebb utazási oldalával, a weg.de-vel közös Balaton-kampány. A népszerű portál nyitóoldalán június közepéig Balaton Teaser és Flash Banner hívja fel a látogatók figyelmét egy Balaton microsite-ra. A vízparti élmények mellett a hirdetésekben felhívják a figyelmet a megújuló gasztonómiára, a borászok kínálatára és az aktív turisztikai kínálatra is. Júniusban és júliusban erre az oldalra irányítja a kattintókat Bajor Labdarúgó Szövetség hirdetése is.


Németország hazánk legjelentősebb küldőpiaca, tavaly több mint kétmillió vendégéjszakát töltöttek német vendégek Magyarország kereskedelmi szálláshelyein. A Magyar Turizmus Zrt. kiemelt célja, hogy népszerűsítse Magyarországot a potenciális fiatal utazók körében is: a legnagyobb számú fiatal utazó Németországból, Franciaországból és az Egyesült Királyságból indul útnak Európában. Németország esetében a fiatalok nagy hányada, 7 millió ember utazik, így van még bőven potenciál számunkra ezekről a területekről a fiatal beutazó turisták tekintetében.


Forrás: turizmus.com