Utazás keresése

Utazás alapadatai

Típusa:Körutazás
Utazás módja:Repülő
Úticél: Japán, Körutazás Japánban
Időtartam: 15 nap / 13 éjszaka
Indulás helye:
Indulás ideje:2019-03-18
Megjegyzés: Ft/fő, Kétágyas szobában, Reggeli, 2 felnőtt
Szállás neve: VILÁGÖRÖKSÉGEK JAPÁNBAN - NAGY KÖRUTAZÁS ***
Ellátás: reggeli
Szobatípus neve: Kétágyas szobában
Utazás ára: 859.000 Ft/fő

Leírás:

Nagy körutazás a cseresznyefa virágzás idején

Tokió - Kamakura - Kawaguchi-tó - Fuji - Matsumoto - Takayama - Shirakawa - Kanazawa - Kiotó - Hirosima - Miyajima - Oszaka - Nara

Időpont: 2019. március 18-31.

Japán kultúrája csodálatos és sokarcú. Egyrészt mélyen és évezredekre visszanyúlóan tradicionális, másrészt modern, fiatal és mai. A nagyvárosok hihetetlen tempóját, a vidék szépségét és harmóniáját mind megtapasztalhatja az utazás során. A programot nagy helyismerettel és tapasztalattal rendelkező, japánul kiválóan beszélő magyar idegenvezető kíséri!

Fedezze fel Japán csodáit a gyönyörű cseresznyefa virágzás idején!

Világörökségek Japánban - Tokió 1. nap

Elutazás Budapestről Tokióba a menetrend szerint az esti órákban.

Világörökségek Japánban - Tokió 2. nap

Megérkezés Tokióba este, transzfer a szállodába. Szállás Tokióban.

Világörökségek Japánban - Tokió 3. nap

Reggeli, majd városnézés Tokióban. A város mindig meg tud újulni és soha nem alszik, naponta új bárok, éttermek, szórakozóhelyek nyílnak utcáin. Hatalmas metropolisz, gazdag, csillogó, hagyományos és ultramodern egyben. A Sensoji templom Asakusában, a Nakamise bevásárló utca, a Ginza negyed, a Meiji Jingu szentély és az Omotesando megtekintése, majd a Tokyo Metropolitan torony a 202 méter magas kilátóval, ahonnan tiszta időben a Fuji csúcsa is látszik. Szállás Tokióban.

Világörökségek Japánban - Tokió (Nikkó) 4. nap

Reggeli a szállodában, szabad program Tokióban a metropolisz egyéni felfedezésére. Fakultatív programlehetőség: kirándulás Nikkóba, a Tokiótól 140 km-re, Tocsigu prefektúra hegyei között fekvő városba, ahol az ősi és az új látnivalók ötvöződnek és a sógunok korának világa elevenedik meg. A város felfedezése: a Toshogu kegyhely - 400 éves szent hely az Edo periódusból, a Nantai hegy vulkanikus kráterében létrejött Chuzenji-tó és felette Japán egyik legnagyobb vízesése, a 97 méter magas Kegon-vizesés. Szállás Tokióban.

Világörökségek Japánban - Kamakura 5. nap

Reggeli után elutazás Kamakurába autóbusszal. A város és egykori politikai központ Tokiótól 50 km-re, alig egy órányi utazásra található. A templomok, szent helyek és történelmi épületek sokasága miatt a turisták kedvelt úti célja. Városnézés: Tsurugaoka Hachiman szentély, Hase Kannon templom, Kotokuin templom és a Nagy Buddha - a több, mint 13 méter magas bronz Buddha szobor, mely a XIII. században készült, eredetileg egy templom belsejében volt elhelyezve. Transzfer a Kawaguchi-tóhoz, ahonnan tiszta idő esetén szépen láható a Fuji csúcsa és a hegység egyik legszebb tava, valamint a forró vízű forrására épült üdülőhely. Vacsora és szállás Narusawa-murában.

Világörökségek Japánban - Matsumuto 6. nap

Reggeli, majd látogatás az Itchiku Kubota Szépművészeti Múzeumban. Itchiku Kubota a XIV. századi kimonófestészet - vagy selyemfestészet - világát hozta vissza modern korba és a múzeumban sok gyönyörű alkotása látható. Elutazás Matsumotóba, ahol látogatás egy miso készítő üzemben. Matsumoto hegyekkel körülvett városa népszerű a turisták körében nem csupán kulturális látnivalói, hanem értékes termékei: hőforrásai, wasabi farmja miatt is. A program közben a Matsumoto kastély meglátogatása, mely a XVI. századból való és Japán egyik legértékesebb műemléke. Vacsora és szállás Takayamában, elhelyezés hagyományos, japán stílusú, tatamis szobákban.

Világörökségek Japánban - Takayama - Shirakawa 7. nap

Takayama a hegyvidéki Hida régióban fekszik, óvárosa az egyik legszebben megőrzött hagyományos negyed Japánban. Épületei a középkor legkiemelkedőbb munkájú ácsainak műveit őrzik. Reggeli után gyalogos városnézés Takayamában, a reggeli piac és egy szaké üzlet meglátogatása. Végezetül séta az óvárosban a Kami Sannomachi utcán és a Takayama Jinya XVII. századi hivatali épületek megtekintése. Elutazás Kanazawába, útközben rövid megálló Shirakawában. Szállás Kanazawában.

Világörökségek Japánban - Kanazawa 8. nap

Reggeli, majd városnézés gyalogosan Kanazawában, belépővel a Kenrokuen parkba, mely Japán három legszebb parkjának egyike és a XIX. században nyílt meg a nagyközönség előtt. Séta a városi teaházak utcáján, mely az Edo időben keletkezett és a Kanazawában lévő három tea utca egyike. Ebéd a program közben egy sushi étteremben, a sushi készítés élményével. Elutazás Kiotó környékére, szállás.

Világörökségek Japánban - Kiotó 9. nap

Kiotó: főváros és uralkodói székhely volt a VIII-XIX. század között, ma az ország hetedik legnagyobb városa. Történelme során számtalan háború, rombolás dúlta szét, de szerencsére a XX. században megmenekült a további csapástól, így számtalan templom, szent hely és felbecsülhetetlen értékű műemlék maradt meg az utókornak. Reggeli után egésznapos kirándulás: a Kinkakuji templom, Sagano bambuszerdő, Togetsu híd, Nijo kastély, Kiyomizu templom, séta Gionban. Visszautazás a Kiotó környéki szálláshelyre.

Világörökségek Japánban - Hirosima - Itsukushima 10. nap

Reggeli, majd transzfer a pályaudvarra, elutazás Shinkanzen szuperexpresszel Hirosimába. Megérkezés után továbbutazás helyi vonattal Miyajimaguchiba és komppal Miyajimába. Látogatás az Itsukushima kegyhelyen. Visszautazás Hirosimába: a Béke Emlék Múzeum és az Atombomba Dóm meglátogatása, melynek váza az 1945. augusztus 6-án Hirosimát ért atomtámadásban megmaradt, s azóta is romosan áll örökké emlékeztetve az utókort a tragédiára. Vacsora és szállás Hirosimában.

Világörökségek Japánban - Kurashiki - Himeji 11. nap

Reggeli után elutazás Kurashikibe, útközben Sanyo Jidosyado látható. Kurashikiben a XVI-XIX. századi Edo periódusból való kanálisok romantikus hangulatot árasztanak. A város egykor rizselosztó hely volt, és neve is a kereskedőházakra utal, ahol a terményt tárolták. Ezek a házak ma múzeumoknak, kiállításoknak adnak otthont. Séta az óvárosban - Bikan városrész. Elutazás Himejibe, látogatás a Himeji kastélyban (a vártorony látogatást a program nem tartalmazza), majd a Kokoen kertek megtekintése. Transzfer Oszakába, megérkezés után szállás.

Világörökségek Japánban - Oszaka - Nara 12. nap

Oszaka Japán második legnagyobb metropolisza, egykori régiós székhely és politikai központ. Manapság sok látványossága mellett gasztronómiájáról is híres. Reggeli, majd egésznapos kirándulás Narába és városnézés Oszakában. Narában, Japán ősi fővárosában a Nara park meglátogatása és belépő a Kasuga-Taisha búcsújáróhelyre. Oszakában látogatás a Dotonbori negyedben. A negyed kanális köré épült, híres gasztronómiájáról és középkori hangulatáról. A neonnal kivilágított kanális sétányán rengeteg turista és helyi látogató élvezi a kellemes hangulatot. A program közben belépő a Umeda Sky épületébe, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra. Szállás Oszakában.

Világörökségek Japánban - Oszaka (Ise) 13. nap

Reggeli után szabad program, vagy fakultatív programlehetőség: kirándulás Isébe. Ise Jinguban 125 shinto szentély található Amaterasu napistennek ajánlva, ahol évente 1500 rituálét tartanak a királyi család jólétéért, a világbékéért és a gazdag termésért. Séta a szállodából a pályaudvarra (a hotelben csomagszoba áll rendelkezésre 10 óra után), elutazás a kb. 2 órányira lévő Ise helységbe. Megérkezés után gyalogos városnézés belépővel az Ise Jingu szentélybe és séta a hangulatos Okage Yokocho eredeti házai között. Visszautazás Oszakába a szállodához kb. délután 4 órakor.

Világörökségek Japánban - Oszaka - Budapest 14. nap

Reggel transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre átszállással. Megérkezés Budapestre a késő délutáni őrákban.

Minimum létszám: 20 fő.

 

Szállás:

12 éjszaka szállás középkategóriájú (helyi besorolás szerinti háromcsillagos) szállodák kétágyas szobáiban, illetve Takayamában japán stílusú, tatamival felszerelt szobáiban.

x

Az ár tartalmazza:


 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - Tokió / Oszaka - Budapest útvonalon, turista osztályon, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal, illetve szuperexpresszel

 • 12 éjszaka szállás középkategóriájú szállodák kétágyas szobáiban, illetve Takayamában japán stílusú, tatamival felszerelt szobában

 • 11 alkalommal reggeli és 1 alkalommal ebéd, 3 alkalommal vacsora a leírás szerint

 • a leírás szerinti programok belépők nélkül

 • magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:


 • illetékek

 • belépőjegyek felára

 • borravalók

 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 • útlemondási biztosítás

 • fakultatív programok (minimum létszám: 10 fő)


Nikko egésznapos kirándulás ebéddel (belépő: Toshogu szentély, Kegon vízesés)
Uji félnapos kirándulás
Ise egésznapos kirándulás

Fakultatív programok

Uji  félnapos kirándulás
Uji félnapos kirándulás
42.000 Ft / fő
Nikko egésznapos kirándulás ebéddel
Nikko egésznapos kirándulás ebéddel
64.000 Ft / fő
Ise egésznapos kirándulás
Ise egésznapos kirándulás
52.000 Ft / fő

VILÁGÖRÖKSÉGEK JAPÁNBAN - NAGY KÖRUTAZÁS *** utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Ajánlatot kérek
5
5
Az ár nem tartalmazza
 • Illetékek: 169000 Ft fő*
 • Kötelező belépők felára: 42000 Ft fő*
* kötelezően fizetendő
Transzfer
Repülőtéri illeték
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

VILÁGÖRÖKSÉGEK JAPÁNBAN - NAGY KÖRUTAZÁS ***VIP TravelVIP TravelVIP Travel

Japán, Körutazás Japánban

Leírás:

Nagy körutazás a cseresznyefa virágzás idején

Tokió - Kamakura - Kawaguchi-tó - Fuji - Matsumoto - Takayama - Shirakawa - Kanazawa - Kiotó - Hirosima - Miyajima - Oszaka - Nara

Időpont: 2019. március 18-31.

Japán kultúrája csodálatos és sokarcú. Egyrészt mélyen és évezredekre visszanyúlóan tradicionális, másrészt modern, fiatal és mai. A nagyvárosok hihetetlen tempóját, a vidék szépségét és harmóniáját mind megtapasztalhatja az utazás során. A programot nagy helyismerettel és tapasztalattal rendelkező, japánul kiválóan beszélő magyar idegenvezető kíséri!

Fedezze fel Japán csodáit a gyönyörű cseresznyefa virágzás idején!

Világörökségek Japánban - Tokió 1. nap

Elutazás Budapestről Tokióba a menetrend szerint az esti órákban.

Világörökségek Japánban - Tokió 2. nap

Megérkezés Tokióba este, transzfer a szállodába. Szállás Tokióban.

Világörökségek Japánban - Tokió 3. nap

Reggeli, majd városnézés Tokióban. A város mindig meg tud újulni és soha nem alszik, naponta új bárok, éttermek, szórakozóhelyek nyílnak utcáin. Hatalmas metropolisz, gazdag, csillogó, hagyományos és ultramodern egyben. A Sensoji templom Asakusában, a Nakamise bevásárló utca, a Ginza negyed, a Meiji Jingu szentély és az Omotesando megtekintése, majd a Tokyo Metropolitan torony a 202 méter magas kilátóval, ahonnan tiszta időben a Fuji csúcsa is látszik. Szállás Tokióban.

Világörökségek Japánban - Tokió (Nikkó) 4. nap

Reggeli a szállodában, szabad program Tokióban a metropolisz egyéni felfedezésére. Fakultatív programlehetőség: kirándulás Nikkóba, a Tokiótól 140 km-re, Tocsigu prefektúra hegyei között fekvő városba, ahol az ősi és az új látnivalók ötvöződnek és a sógunok korának világa elevenedik meg. A város felfedezése: a Toshogu kegyhely - 400 éves szent hely az Edo periódusból, a Nantai hegy vulkanikus kráterében létrejött Chuzenji-tó és felette Japán egyik legnagyobb vízesése, a 97 méter magas Kegon-vizesés. Szállás Tokióban.

Világörökségek Japánban - Kamakura 5. nap

Reggeli után elutazás Kamakurába autóbusszal. A város és egykori politikai központ Tokiótól 50 km-re, alig egy órányi utazásra található. A templomok, szent helyek és történelmi épületek sokasága miatt a turisták kedvelt úti célja. Városnézés: Tsurugaoka Hachiman szentély, Hase Kannon templom, Kotokuin templom és a Nagy Buddha - a több, mint 13 méter magas bronz Buddha szobor, mely a XIII. században készült, eredetileg egy templom belsejében volt elhelyezve. Transzfer a Kawaguchi-tóhoz, ahonnan tiszta idő esetén szépen láható a Fuji csúcsa és a hegység egyik legszebb tava, valamint a forró vízű forrására épült üdülőhely. Vacsora és szállás Narusawa-murában.

Világörökségek Japánban - Matsumuto 6. nap

Reggeli, majd látogatás az Itchiku Kubota Szépművészeti Múzeumban. Itchiku Kubota a XIV. századi kimonófestészet - vagy selyemfestészet - világát hozta vissza modern korba és a múzeumban sok gyönyörű alkotása látható. Elutazás Matsumotóba, ahol látogatás egy miso készítő üzemben. Matsumoto hegyekkel körülvett városa népszerű a turisták körében nem csupán kulturális látnivalói, hanem értékes termékei: hőforrásai, wasabi farmja miatt is. A program közben a Matsumoto kastély meglátogatása, mely a XVI. századból való és Japán egyik legértékesebb műemléke. Vacsora és szállás Takayamában, elhelyezés hagyományos, japán stílusú, tatamis szobákban.

Világörökségek Japánban - Takayama - Shirakawa 7. nap

Takayama a hegyvidéki Hida régióban fekszik, óvárosa az egyik legszebben megőrzött hagyományos negyed Japánban. Épületei a középkor legkiemelkedőbb munkájú ácsainak műveit őrzik. Reggeli után gyalogos városnézés Takayamában, a reggeli piac és egy szaké üzlet meglátogatása. Végezetül séta az óvárosban a Kami Sannomachi utcán és a Takayama Jinya XVII. századi hivatali épületek megtekintése. Elutazás Kanazawába, útközben rövid megálló Shirakawában. Szállás Kanazawában.

Világörökségek Japánban - Kanazawa 8. nap

Reggeli, majd városnézés gyalogosan Kanazawában, belépővel a Kenrokuen parkba, mely Japán három legszebb parkjának egyike és a XIX. században nyílt meg a nagyközönség előtt. Séta a városi teaházak utcáján, mely az Edo időben keletkezett és a Kanazawában lévő három tea utca egyike. Ebéd a program közben egy sushi étteremben, a sushi készítés élményével. Elutazás Kiotó környékére, szállás.

Világörökségek Japánban - Kiotó 9. nap

Kiotó: főváros és uralkodói székhely volt a VIII-XIX. század között, ma az ország hetedik legnagyobb városa. Történelme során számtalan háború, rombolás dúlta szét, de szerencsére a XX. században megmenekült a további csapástól, így számtalan templom, szent hely és felbecsülhetetlen értékű műemlék maradt meg az utókornak. Reggeli után egésznapos kirándulás: a Kinkakuji templom, Sagano bambuszerdő, Togetsu híd, Nijo kastély, Kiyomizu templom, séta Gionban. Visszautazás a Kiotó környéki szálláshelyre.

Világörökségek Japánban - Hirosima - Itsukushima 10. nap

Reggeli, majd transzfer a pályaudvarra, elutazás Shinkanzen szuperexpresszel Hirosimába. Megérkezés után továbbutazás helyi vonattal Miyajimaguchiba és komppal Miyajimába. Látogatás az Itsukushima kegyhelyen. Visszautazás Hirosimába: a Béke Emlék Múzeum és az Atombomba Dóm meglátogatása, melynek váza az 1945. augusztus 6-án Hirosimát ért atomtámadásban megmaradt, s azóta is romosan áll örökké emlékeztetve az utókort a tragédiára. Vacsora és szállás Hirosimában.

Világörökségek Japánban - Kurashiki - Himeji 11. nap

Reggeli után elutazás Kurashikibe, útközben Sanyo Jidosyado látható. Kurashikiben a XVI-XIX. századi Edo periódusból való kanálisok romantikus hangulatot árasztanak. A város egykor rizselosztó hely volt, és neve is a kereskedőházakra utal, ahol a terményt tárolták. Ezek a házak ma múzeumoknak, kiállításoknak adnak otthont. Séta az óvárosban - Bikan városrész. Elutazás Himejibe, látogatás a Himeji kastélyban (a vártorony látogatást a program nem tartalmazza), majd a Kokoen kertek megtekintése. Transzfer Oszakába, megérkezés után szállás.

Világörökségek Japánban - Oszaka - Nara 12. nap

Oszaka Japán második legnagyobb metropolisza, egykori régiós székhely és politikai központ. Manapság sok látványossága mellett gasztronómiájáról is híres. Reggeli, majd egésznapos kirándulás Narába és városnézés Oszakában. Narában, Japán ősi fővárosában a Nara park meglátogatása és belépő a Kasuga-Taisha búcsújáróhelyre. Oszakában látogatás a Dotonbori negyedben. A negyed kanális köré épült, híres gasztronómiájáról és középkori hangulatáról. A neonnal kivilágított kanális sétányán rengeteg turista és helyi látogató élvezi a kellemes hangulatot. A program közben belépő a Umeda Sky épületébe, ahonnan csodás kilátás nyílik a városra. Szállás Oszakában.

Világörökségek Japánban - Oszaka (Ise) 13. nap

Reggeli után szabad program, vagy fakultatív programlehetőség: kirándulás Isébe. Ise Jinguban 125 shinto szentély található Amaterasu napistennek ajánlva, ahol évente 1500 rituálét tartanak a királyi család jólétéért, a világbékéért és a gazdag termésért. Séta a szállodából a pályaudvarra (a hotelben csomagszoba áll rendelkezésre 10 óra után), elutazás a kb. 2 órányira lévő Ise helységbe. Megérkezés után gyalogos városnézés belépővel az Ise Jingu szentélybe és séta a hangulatos Okage Yokocho eredeti házai között. Visszautazás Oszakába a szállodához kb. délután 4 órakor.

Világörökségek Japánban - Oszaka - Budapest 14. nap

Reggel transzfer a repülőtérre, visszautazás Budapestre átszállással. Megérkezés Budapestre a késő délutáni őrákban.

Minimum létszám: 20 fő.

 

Szállás:

12 éjszaka szállás középkategóriájú (helyi besorolás szerinti háromcsillagos) szállodák kétágyas szobáiban, illetve Takayamában japán stílusú, tatamival felszerelt szobáiban.

x

Az ár tartalmazza:


 • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - Tokió / Oszaka - Budapest útvonalon, turista osztályon, a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal, illetve szuperexpresszel

 • 12 éjszaka szállás középkategóriájú szállodák kétágyas szobáiban, illetve Takayamában japán stílusú, tatamival felszerelt szobában

 • 11 alkalommal reggeli és 1 alkalommal ebéd, 3 alkalommal vacsora a leírás szerint

 • a leírás szerinti programok belépők nélkül

 • magyar idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:


 • illetékek

 • belépőjegyek felára

 • borravalók

 • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

 • útlemondási biztosítás

 • fakultatív programok (minimum létszám: 10 fő)


Nikko egésznapos kirándulás ebéddel (belépő: Toshogu szentély, Kegon vízesés)
Uji félnapos kirándulás
Ise egésznapos kirándulás

VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!