Utazás keresése

Utazás alapadatai

Típusa:Körutazás
Utazás módja:Repülő
Úticélok: USA, Denver => USA, Körutazás Amerikában
Időtartam: 9 nap / 7 éjszaka
Indulás helye:
Indulás ideje:2019-09-18
Megjegyzés: Ft/fő, Kétágyas szobában - 3. személy felnőtt, Reggeli, 3 felnőtt
Szállás neve: USA - YELLOWSTONE ÉS AZ IGAZI VADNYUGAT - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS
Ellátás: reggeli
Szobatípus neve: Kétágyas szobában - 3. személy felnőtt
Utazás ára: 672.333 Ft/fő
Módosítomi

Leírás:

Denver - Cheyenne - Mount Rushmore - Cody - Yellowstone Nemzeti Park - Grand Teton - Salt Lake City

Időpont: 2019. szeptember 18-26.

Az USA - Yellowstone és az igazi vadnyugat című csoportos körutazás során vadnyugat legendás helyszínein barangolva az Amerikai Egyesült Államok XIX. századi történelmének fontos pillanatai elevenednek meg, amikor a vasút elterjedése és az aranyláz európai telepesekkel és kincskereső kalandorokkal népesítette be az addig érintetlen és vadregényes nyugat indiánok lakta vidékét. A vadnyugat egyik központja, az USA 38. tagállama, Colorado legnagyobb városa, Denver, a ,,mérföldes város" szinte egyik pillanatról a másikra nőtt ki a földből, miután 1858-ban egy bányász aranyat lelt a Cherry Creek homokjában. Cheynne a Union Pacific végállomásaként került fel a térképre.

Az amerikai vadnyugatot felfedező körutazás során a határok nélküli, megdöbbentő szépségű érintetlen természet is megmutatja magát: sűrű fenyvesek, csillogó tavak, a hatalmas Sziklás-hegység vonulata, a fantasztikus Yellowstone Nemzeti Park, a Black Hills sziklás ormai, a festőien kanyargó Snake River is megcsodálható.

A csoportos vadnyugati körutazás végigvezet az USA tájainak széles vásznán, ahol egykor postakocsik zakatoltak és gőzösök pöfögtek, indiánok és prémvadászok, vágtázó cowboyok, hírhedt banditák és híres serifek egykori legendái kelnek életre, hogy bemutassák az Amerikai Egyesült Államok egyik legsajátságosabb arcú, varázslatos vidékét.

USA - Yellowstone és az igazi vadnyugat - 1. nap: Budapest - Denver

Elutazás Budapestről Denverbe menetrend szerinti repülőjárattal, két átszállással. Érkezést követően transzfer a szállodába, szállás Denverben.

USA - Yellowstone és az igazi vadnyugat - 2. nap: Denver - Cheyenne

Reggeli után városnézés az "egy mérföld magasan fekvő" Colorado aranyáról híres városban, amely a XIX. században a vasútépítésnek és az aranynak köszönhetően gyorsan a vadnyugat első számú kereskedelmi központja lett. A Sziklás-hegység kapujában elterülő városból könnyen megközelíthető az azonos nevű nemzeti park, melynek elsődleges feladata, hogy eredeti állapotában megőrizze a hatalmas háborítatlan erdőségek növény- és állatvilágát úgy, ahogy egykor a prémvadászok is láthatták. A végtelen fenyvesekkel tarkított hegyvidék egyike a legszebbeknek Észak-Amerikában, azonban a parkot átszelő panoráma út, ha lehetséges még ezen is túltesz. A nemes egyszerűséggel ,,égi út"-ként emlegetett szakasz magasan a hatalmas fák koronája között kanyarog, gigászi hegycsúcsok ölelésében többször átlépve a kontinentális vízválasztót. Ezt követően utazás Wyoming központjába, Cheyenne-be, mely magán viseli az igazi vadnyugat minden tipikus ismertetőjegyét. A város egyike azoknak, melyek gombamód szaporodtak a vasút nyomvonalán. Az első gőzmozdonyoknak hála a Union Pacific vasúttársaság átvágta a sziklás hegységet és kiépítette a transz amerikai vonalat New Yorktól egészen San Franciscóig. Itt, az ország vasúti fővárosának nevezett Cheyenne-ben látható világ máig legnagyobb gőzmozdonya is. Szállás Cheyenne környékén.

USA - Yellowstone és az igazi vadnyugat - 3. nap: Cheyenne - Rapid City

Reggelit követően látogatás a Laramie erődben, mely ma történelmi emlékhely. A ,,kék kabátosok" egykori erődje a vadnyugat leigázásának máig fennmaradt tanúhelye, a prémkereskedelem központja volt. Utazás tovább a varázslatos dél-dakotai Black Hills hegységhez, melynek sziklafalába vésve látható az Egyesült Államok egyik legismertebb nevezetessége. A Mount Rushmore Nemzeti Emlékművet a négy legismertebb amerikai elnök: George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt és Abraham Lincoln képmása díszíti. Szállás Rapid City környékén.

USA - Yellowstone és az igazi vadnyugat - 4. nap: Rapid City - Cody

Utazás vissza Wyomingba a Bighorn Természetvédelmi terület sűrű fenyvesek, alpesi tavak és csipkézett sziklák szabdalta tájain keresztül. Cody-ban látogatás a Buffalo Bill múzeumban, mely a névadó William F."Buffalo Bill" Cody életének és korának bemutatásával tiszteleg a legenda előtt. Este cowboyok, rodeó bemutató és pisztolypárbaj előadás szórakoztatja a látogatókat. Szállás Cody környékén.

USA - Yellowstone és az igazi vadnyugat - 5. nap: Cody - West Yellowstone

Reggelit követően kirándulás Amerika legrégebbi és egyik legkülönlegesebb természeti látnivalójához a Yellowstone Nemzeti Parkba. A Föld vulkanikus tevékenységének köszönhetően impozáns hegyvonulatokat, vízeséseket, folyókat és máig aktív gejzíreket találni itt. A legismertebb látnivalók az Old Faithful, a Mammoth Hot Springs és a Yellowstone Canyon mind ismerős lehet már képről, de élőben látni egészen különleges élmény. Ez a vidék az otthona számtalan sas fajnak, grizzlynek és fekete medvének, bölénynek és jávorszarvasnak, melyekkel lépten-nyomon találkozhatunk. Szállás a park környékén.

USA - Yellowstone és az igazi vadnyugat - 6. nap: West Yellowstone - Jackson Hole

Utazás a Yellowstone déli részén elterülő Grand Teton Nemzeti Parkba, melynek robusztus névadó csúcsa a kristálytiszta tavak fölé magasodik. Pihenő a Snake River kilátónál, melyet Ansel Adams híres képe a laposban kanyargó, kígyóra emlékeztető folyó látképe tett halhatatlanná. Utazás tovább Jackson Hole-ba, a valaha telepesek lakta völgybe. Szállás Jackson Hole környékén.

USA - Yellowstone és az igazi vadnyugat - 7. nap: Jackson Hole - Salt Lake City

Reggeli, majd utazás Dél-Idaho festői vidékein a mormonok fővárosába Salt Lake City-be. A hatalmas hegyek övezte várost, ami 2002-ben a téli olimpiai játékok színhelye is volt, a mormonok alapították 1847-ben. Ismerkedés a belvárossal: State Capitol Building, Temple Square, Salt Lake Temple. Szállás Salt Lake City környékén.

USA - Yellowstone és az igazi vadnyugat - 8. nap: Salt Lake City - Budapest

Reggeli után szabad program, majd transzfer a repülőtérre és utazás átszállással Budapestre.

USA - Yellowstone és az igazi vadnyugat - 9. nap: Budapest

Megérkezés a menetrend függvényében.

Minimum létszám: 20 fő

Vízum: az új, biometrikus, bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Egyesült Államokba 90 napnál nem hosszabb időtartamra, a beutazáshoz érvényes ESTA (utazási engedélyt jóváhagyó elektronikus rendszer) engedéllyel kell rendelkezni, melyet az utazás megkezdése előtt Interneten lehet megkérni. Bővebb tájékoztatást irodáinkban, vagy a http://hungarian.hungary.usembassy.gov/ weboldalon kaphat.

Gyermek ár: max. 2 gyermek 6-12 éves korig két teljes árat fizető felnőttel egy szobában.

Figyelem! 3, vagy 4 fő esetén a szobákban 2 db franciaágyon történik az elhelyezés gyermekek és felnőttek esetén is!

Szállás:

Középkategóriájú szállodák és Inn-ek kétágyas szobáiban.

x

Az ár tartalmazza:


  • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - Denver / Salt Lake City - Budapest útvonalon

  • utazás a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal

  • 7 éjszakai szállás, helyi besorolású középkategóriájú szállodák és Inn-nek kétágyas szobáiban

  • reggelis ellátás

  • a leírás szerinti programok belépőjegyek nélkül

  • magyar idegenvezető


Figyelem! A körutazás meghosszabbítható Hawaii-i pihenéssel az óceánparton! A hawaii hosszabbítás felára tartalmazza:


  • 4 éjszaka szállás 4 csillagos szállodában

  • reggelis ellátás

  • a repülőtéri transzferek és a repülőjegy többlet költsége


Figyelem! 3 vagy 4 fő esetén a szobákban 2 db franciaágyon történik az elhelyezés gyermekek és felnőttek esetén is!

Az ár nem tartalmazza:


  • illetékek

  • ESTA engedély díja

  • belépőjegyek

  • borravalók

  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

  • útlemondási biztosítás

  • hosszabbítás Hawaii-on


A hawaii hosszabbítás felára nem tartalmazza:


  • a magyar idegenvezetést

USA - YELLOWSTONE ÉS AZ IGAZI VADNYUGAT - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Ajánlatot kérek
5
5
Az ár nem tartalmazza
  • Belépőjegyek felára: 29000 Ft fő*
  • Hawaii hosszabbítás: 1087000 Ft foglalás
  • Illetékek: 139000 Ft fő*
* kötelezően fizetendő
Transzfer
Repülőtéri illeték
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

USA - YELLOWSTONE ÉS AZ IGAZI VADNYUGAT - CSOPORTOS KÖRUTAZÁS

USA, Denver

Leírás:

Denver - Cheyenne - Mount Rushmore - Cody - Yellowstone Nemzeti Park - Grand Teton - Salt Lake City

Időpont: 2019. szeptember 18-26.

Az USA - Yellowstone és az igazi vadnyugat című csoportos körutazás során vadnyugat legendás helyszínein barangolva az Amerikai Egyesült Államok XIX. századi történelmének fontos pillanatai elevenednek meg, amikor a vasút elterjedése és az aranyláz európai telepesekkel és kincskereső kalandorokkal népesítette be az addig érintetlen és vadregényes nyugat indiánok lakta vidékét. A vadnyugat egyik központja, az USA 38. tagállama, Colorado legnagyobb városa, Denver, a ,,mérföldes város" szinte egyik pillanatról a másikra nőtt ki a földből, miután 1858-ban egy bányász aranyat lelt a Cherry Creek homokjában. Cheynne a Union Pacific végállomásaként került fel a térképre.

Az amerikai vadnyugatot felfedező körutazás során a határok nélküli, megdöbbentő szépségű érintetlen természet is megmutatja magát: sűrű fenyvesek, csillogó tavak, a hatalmas Sziklás-hegység vonulata, a fantasztikus Yellowstone Nemzeti Park, a Black Hills sziklás ormai, a festőien kanyargó Snake River is megcsodálható.

A csoportos vadnyugati körutazás végigvezet az USA tájainak széles vásznán, ahol egykor postakocsik zakatoltak és gőzösök pöfögtek, indiánok és prémvadászok, vágtázó cowboyok, hírhedt banditák és híres serifek egykori legendái kelnek életre, hogy bemutassák az Amerikai Egyesült Államok egyik legsajátságosabb arcú, varázslatos vidékét.

USA - Yellowstone és az igazi vadnyugat - 1. nap: Budapest - Denver

Elutazás Budapestről Denverbe menetrend szerinti repülőjárattal, két átszállással. Érkezést követően transzfer a szállodába, szállás Denverben.

USA - Yellowstone és az igazi vadnyugat - 2. nap: Denver - Cheyenne

Reggeli után városnézés az "egy mérföld magasan fekvő" Colorado aranyáról híres városban, amely a XIX. században a vasútépítésnek és az aranynak köszönhetően gyorsan a vadnyugat első számú kereskedelmi központja lett. A Sziklás-hegység kapujában elterülő városból könnyen megközelíthető az azonos nevű nemzeti park, melynek elsődleges feladata, hogy eredeti állapotában megőrizze a hatalmas háborítatlan erdőségek növény- és állatvilágát úgy, ahogy egykor a prémvadászok is láthatták. A végtelen fenyvesekkel tarkított hegyvidék egyike a legszebbeknek Észak-Amerikában, azonban a parkot átszelő panoráma út, ha lehetséges még ezen is túltesz. A nemes egyszerűséggel ,,égi út"-ként emlegetett szakasz magasan a hatalmas fák koronája között kanyarog, gigászi hegycsúcsok ölelésében többször átlépve a kontinentális vízválasztót. Ezt követően utazás Wyoming központjába, Cheyenne-be, mely magán viseli az igazi vadnyugat minden tipikus ismertetőjegyét. A város egyike azoknak, melyek gombamód szaporodtak a vasút nyomvonalán. Az első gőzmozdonyoknak hála a Union Pacific vasúttársaság átvágta a sziklás hegységet és kiépítette a transz amerikai vonalat New Yorktól egészen San Franciscóig. Itt, az ország vasúti fővárosának nevezett Cheyenne-ben látható világ máig legnagyobb gőzmozdonya is. Szállás Cheyenne környékén.

USA - Yellowstone és az igazi vadnyugat - 3. nap: Cheyenne - Rapid City

Reggelit követően látogatás a Laramie erődben, mely ma történelmi emlékhely. A ,,kék kabátosok" egykori erődje a vadnyugat leigázásának máig fennmaradt tanúhelye, a prémkereskedelem központja volt. Utazás tovább a varázslatos dél-dakotai Black Hills hegységhez, melynek sziklafalába vésve látható az Egyesült Államok egyik legismertebb nevezetessége. A Mount Rushmore Nemzeti Emlékművet a négy legismertebb amerikai elnök: George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt és Abraham Lincoln képmása díszíti. Szállás Rapid City környékén.

USA - Yellowstone és az igazi vadnyugat - 4. nap: Rapid City - Cody

Utazás vissza Wyomingba a Bighorn Természetvédelmi terület sűrű fenyvesek, alpesi tavak és csipkézett sziklák szabdalta tájain keresztül. Cody-ban látogatás a Buffalo Bill múzeumban, mely a névadó William F."Buffalo Bill" Cody életének és korának bemutatásával tiszteleg a legenda előtt. Este cowboyok, rodeó bemutató és pisztolypárbaj előadás szórakoztatja a látogatókat. Szállás Cody környékén.

USA - Yellowstone és az igazi vadnyugat - 5. nap: Cody - West Yellowstone

Reggelit követően kirándulás Amerika legrégebbi és egyik legkülönlegesebb természeti látnivalójához a Yellowstone Nemzeti Parkba. A Föld vulkanikus tevékenységének köszönhetően impozáns hegyvonulatokat, vízeséseket, folyókat és máig aktív gejzíreket találni itt. A legismertebb látnivalók az Old Faithful, a Mammoth Hot Springs és a Yellowstone Canyon mind ismerős lehet már képről, de élőben látni egészen különleges élmény. Ez a vidék az otthona számtalan sas fajnak, grizzlynek és fekete medvének, bölénynek és jávorszarvasnak, melyekkel lépten-nyomon találkozhatunk. Szállás a park környékén.

USA - Yellowstone és az igazi vadnyugat - 6. nap: West Yellowstone - Jackson Hole

Utazás a Yellowstone déli részén elterülő Grand Teton Nemzeti Parkba, melynek robusztus névadó csúcsa a kristálytiszta tavak fölé magasodik. Pihenő a Snake River kilátónál, melyet Ansel Adams híres képe a laposban kanyargó, kígyóra emlékeztető folyó látképe tett halhatatlanná. Utazás tovább Jackson Hole-ba, a valaha telepesek lakta völgybe. Szállás Jackson Hole környékén.

USA - Yellowstone és az igazi vadnyugat - 7. nap: Jackson Hole - Salt Lake City

Reggeli, majd utazás Dél-Idaho festői vidékein a mormonok fővárosába Salt Lake City-be. A hatalmas hegyek övezte várost, ami 2002-ben a téli olimpiai játékok színhelye is volt, a mormonok alapították 1847-ben. Ismerkedés a belvárossal: State Capitol Building, Temple Square, Salt Lake Temple. Szállás Salt Lake City környékén.

USA - Yellowstone és az igazi vadnyugat - 8. nap: Salt Lake City - Budapest

Reggeli után szabad program, majd transzfer a repülőtérre és utazás átszállással Budapestre.

USA - Yellowstone és az igazi vadnyugat - 9. nap: Budapest

Megérkezés a menetrend függvényében.

Minimum létszám: 20 fő

Vízum: az új, biometrikus, bordó útlevéllel rendelkező magyar állampolgárok vízummentesen utazhatnak az Egyesült Államokba 90 napnál nem hosszabb időtartamra, a beutazáshoz érvényes ESTA (utazási engedélyt jóváhagyó elektronikus rendszer) engedéllyel kell rendelkezni, melyet az utazás megkezdése előtt Interneten lehet megkérni. Bővebb tájékoztatást irodáinkban, vagy a http://hungarian.hungary.usembassy.gov/ weboldalon kaphat.

Gyermek ár: max. 2 gyermek 6-12 éves korig két teljes árat fizető felnőttel egy szobában.

Figyelem! 3, vagy 4 fő esetén a szobákban 2 db franciaágyon történik az elhelyezés gyermekek és felnőttek esetén is!

Szállás:

Középkategóriájú szállodák és Inn-ek kétágyas szobáiban.

x

Az ár tartalmazza:


  • utazás menetrend szerinti repülőjáratokkal, átszállással Budapest - Denver / Salt Lake City - Budapest útvonalon

  • utazás a körutazás alatt légkondicionált autóbusszal

  • 7 éjszakai szállás, helyi besorolású középkategóriájú szállodák és Inn-nek kétágyas szobáiban

  • reggelis ellátás

  • a leírás szerinti programok belépőjegyek nélkül

  • magyar idegenvezető


Figyelem! A körutazás meghosszabbítható Hawaii-i pihenéssel az óceánparton! A hawaii hosszabbítás felára tartalmazza:


  • 4 éjszaka szállás 4 csillagos szállodában

  • reggelis ellátás

  • a repülőtéri transzferek és a repülőjegy többlet költsége


Figyelem! 3 vagy 4 fő esetén a szobákban 2 db franciaágyon történik az elhelyezés gyermekek és felnőttek esetén is!

Az ár nem tartalmazza:


  • illetékek

  • ESTA engedély díja

  • belépőjegyek

  • borravalók

  • baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

  • útlemondási biztosítás

  • hosszabbítás Hawaii-on


A hawaii hosszabbítás felára nem tartalmazza:


  • a magyar idegenvezetést

VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!