Utazás keresése

Utazás alapadatai

Utazás módja:Busz
Úticél: Ausztria, Körutazás Ausztriában
Időtartam: 6 nap / 5 éjszaka
Indulás helye: Budapest
Indulás ideje:2017-12-28
Szállás neve: Szilveszter Ausztriában - Alpesi túrák Stájerországban
Ellátás: reggeli
Szobatípus neve: 2 ágyas szoba
Utazás ára: 129.900 Ft/fő

Új szilveszteri utazás Ausztriában, a zöld Stájerországban, ami ezúttal hófehér arcát mutatja nekünk. Magashegyek között, Mariazellben lesz a szállásunk, ami nem csak a kultúrában tölt be fontos szerepet, hanem a téli sportoknak is komoly központja. Havas túrák, alpesi csúcsok, panorámautak, hangulatos hütték, szánkózás, egy fergeteges szilveszteri buli és egy remek termálfürdő szerepelnek a programban.

Részletes program

1. nap
Bu­da­pest – Myrafall vízesés – Hausstein – Mariazell


    Utazás: reggel 08:00 órakor indulunk autóbusszal Budapestről, a Műcsarnok melletti parkolóból. A napunk első fele utazással telik.
    Myrafall vízesések: a déli órákban érkezünk az utazásunk első állomásához, Alsó-Ausztria és a Bécsi-Alpok egyik legszebb kirándulóhelyére. A buszunkat egy parkolóban hagyjuk, majd egy rövid túrát teszünk a látványos Myrafall-vízesésekhez. A Myra-folyót követve fahidakon és falépcsőkön közelítjük meg a zuhatagokat, amiket több kilátópontból is láthatunk. Tartósan hideg időben a sziklákon átbukó kisebb-nagyobb vízeséseket megfagyva láthatjuk.
    Hausstein: a vízesések után tovább folytatjuk a túrát az impozáns, 664 méteres Hausstein hegytető felé. Rövid, de meredek kapaszkodó vezet fel a csúcskereszthez, ahol lenyűgöző panoráma fogad. Megpihenünk, majd lefelé egy másik útvonalat választva túrázunk vissza a Myrafall vízesésekhez. Táv: 3 km, szint: fel 200 m, le 200 m. A túra nehézsége: . A kirándulás végén betérünk egy tóparti fogadóba, ahol megebédelhetünk, majd folytatjuk az utazásunkat Mariazell felé.
    Mariazell: késő délután érkezünk a stájerországi kisvárosba, Mariazellbe, amely az 1270 méteres Bürgeralpe lábánál fekszik. Az alpesi városka híres zarándokhely, de kiváló földrajzi adottságai miatt népszerű túra, kerékpáros és síközpont is. Egy szállodában foglaljuk el a szobáinkat, ahol öt éjszakát fogunk eltölteni. Még ezen az estén érdemes felkeresni a kicsiny belvárost, amely pár perc sétára fekszik a szállodától.
    Szállás: szálloda.

2. nap
Mariazell – Bürgeralpe csúcs (1270 m) – Mariazell


    Gyalogtúra a Bürgeralpe csúcsára: ezen a napon a Mariazell mellett emelkedő, 1270 méteres Bürgeralpe a célunk. A szállodánkból gyalog indulunk el, és ha a hóviszonyok megkívánják, hótalpakat viszünk magunkkal. Egy lankás ösvényen kezdődik a túra, ahonnan egyre jobban kirajzolódik Mariazell panorámája. Erdei utakon, behavazott fenyőerdőkön át haladunk egyre feljebb. Hamarosan érintünk két kilátópontot, majd megérkezünk az 1270 m magas csúcsra, ahol betérünk egy hangulatos hüttébe. Megebédelünk, majd az 1082 méteres Hohlenstein kilátóhelyig túrázunk. Szép fotókat készíthetünk itt a környék behavazott hegyeiről és az alattunk elterülő völgyekről. Lefelé egy másik útvonalon túrázunk le Mariazell központjába. Táv: 13 km, szint: fel 420 m, le 420 m, a túra nehézsége: .
    Arzberger likőrmanufaktúra: a túra után felkeressük a híres mariazelli Arzberger likőrmanufaktúrát. A környék hegyeiből származó gyógynövényekből 1833 óta készítik itt a híressé vált likőröket. Először megismerkedünk a gyártási folyamattal, majd meg is kóstoljuk a különleges italt.
    Mariazell: a nap végén visszatérünk a szállodába.
    Szállás: szálloda; étkezés: reggeli.

3. nap
Mariazell – Gemeindealpe csúcs (1626 m) – Mariazell


    Gyalogtúra a Gemeindealpe csúcsára: a mai napon az 1626 méteres Gemeindealpe megmászására indulunk. Autóbusszal közelítjük meg a túra kiindulópontját, egy 1121 méteres magaságban fekvő parkolót. Innen egy erdei úton indulunk el felfelé. A hóviszonyoktól függően hótalpakat is vihetünk magunkkal, hogy könnyebben tudjunk túrázni a mély hóban. Gyönyörű téli tájakon, havas ösvényeken túrázunk egyre feljebb. Az erdőt időnként kisebb tisztások szakítják meg, majd ismét a sűrű fenyvesek veszik át helyüket. Néhány száz méteres emelkedő után érintjük az Eiserner Herrgott hüttét, majd újabb, immár lankásabb emelkedő következik. Nemsokára megérkezünk az 1626 méteres hegycsúcsra, ahol páratlan kilátás fogad. A hegycsúcs közelében találjuk a Terzer Haust, aminek éttermében a kedvenc alpesi fogásainkból válogathatunk. Az ebéd után egy másik útvonalon ereszkedünk le a hegyről. Először egy sípálya mellett haladunk, majd meredeken gyaloglunk lefelé az Erlaufsee tó irányába. A túránk a tóparton ér véget, ahol a buszunk várakozik ránk. Táv: 14 km, szint: fel 520 m, le 680 m, a túra nehézsége: .
    Mariazell: néhány perc alatt visszautazunk a szállodába, ahol a nap hátralévő része a pihenésé.
    Szállás: szálloda; étkezés: reggeli.

4. nap
Mariazell – Annaberg – Hennesteck – Anna Alm hütte – Annaberg – Mariazell


    Gyalogtúra az Anna Alm hüttébe: az év utolsó napján egy könnyű kirándulásra indulunk. A buszunkkal közelítjük meg Annaberg síterepét, majd a felvonók mellett elhaladva a havas fenyveseket vesszük célba. A Tannbach patakot követve haladunk egyre feljebb. Az utunk először lankásabb, majd amint felérünk a Hennesteck gerincére, egyre meredekebbé válik. Elhaladunk az 1334 méteres csúcs alatt, miközben jól láthatjuk az Ötscher és a Gemeindealpe csúcsait. Nemsokára megérkezünk az Anna Alm hüttébe, ahol megpihenünk, átmelegszünk és megebédelünk. A pihenő után a hegygerincen folytatjuk a túránkat, majd leereszkedünk ismét a fenyvesek közé. Folyamatosan ereszkedünk erdőkön és tisztásokon át, alpesi házak között egészen az Annaberg melletti parkolóig, ahol a buszunkat hagytuk. Táv: 11 km, szint: fel 470 m, le 470 m, a túra nehézsége: . A túra után visszautazunk a szállásunkra.
    Szilveszter este: megvacsorázunk a szálloda éttermében, majd egy különteremben belecsapunk a szilveszteri mulatságba.
    Szállás: szálloda; étkezés: reggeli és vacsora.

5. nap
Mariazell – Bürgeralpe – Solebad Termálfürdő – Mariazell


    Szánkózás: az Újév első napján kalandos és pihentető fakultatív programot ajánlunk. A Bürgeralpe csúcsára induló kabinos felvonó alsó állomásánál napijegyet vásárlunk, szánkót bérlünk, majd felvonóra szállunk. Pár perc alatt felérünk az 1270 méteres csúcsra, majd szánkóra pattanunk és hosszasan suhanunk egészen Mariazellig. Versenyezhetünk egymással vagy csak gyönyörködhetünk az alpesi tájban. A napijegyünk korlátlan számú lesiklásra érvényes.
    Solebad Termálfürdő: délután kellemes kikapcsolódásban lehet részünk a Mariazelltől alig 50 kilométerre található Solebad Termálfürdőben. A külső és belső medencék 32-34 °C-os sós vizéből élvezhetjük a lenyűgöző hegyi panorámát.
    Mariazell: estére érkezünk vissza a szállodába.
    Szállás: szálloda; étkezés: reggeli.

6. nap
Mariazell – Bruck an der Mur – Budapest


    Utazás: a reggeli után elhagyjuk a szállodánkat és útnak indulunk Magyarország felé. Útközben azonban megállunk egy rövid séta erejéig Bruck an der Mur kisvárosában.
    Bruck an der Mur: a Mura folyó partján, a Hochschwab hegy közelében fekvő Bruck an der Mur nagyon szép óvárossal rendelkezik. Érdemes tenni egy sétát a központban, majd betérni valamelyik hangulatos kávézóba vagy cukrászdába. A városnézés után folytatjuk az utazásunkat Budapest felé.
    Budapest: a késő délutáni órákban érkezünk Budapestre, a Műcsarnok melletti parkolóba.

Fontos tudnivalók

Indulás és érkezés

    Indulás: Budapestről a Műcsarnok mellől (Felvonulási tér) reggel 08.00 órakor.
    Érkezés: Budapestre, a Műcsarnok mellé a késő délutáni órákban.


A gyalogtúrák nehézsége

    A programban szereplő gyalogtúrák közepes nehézségűek. Ideális időjárás és hóviszonyok esetén a túrák nehézsége inkább könnyű-közepes, míg kedvezőtlen körülmények között emelkedik a túrák nehézsége. Mély hó esetén hótalpakat használunk a túrákon.
    A túrák sikeres teljesítéséhez átlagosan sportos erőnlét és túrázási tapasztalat szükséges. A túrák távolságai és szintemelkedései átlagosnak számítanak. A túrák ki is hagyhatóak, ilyen esetben a szálláson maradhatunk. Egyes túrák síliftekkel le is rövidíthetőek, amennyiben valaki túl nagynak találná a túrák nehézségét.
    A gyalogtúrákon téli körülmények várnak minket. Havas, vizes, hideg, szeles időnek megfelelő felszerelésre lesz szükség. Ebben az esetben a túrákat is könnyebbnek érezzük.
    A túrákra egy kisméretű hátizsákot kell magunkkal vinnünk, amiben esőkabátnak, esőnadrágnak, tartalék meleg ruhának, némi élelemnek és ivóvíznek kell lennie.
    A túrát olyan résztvevőknek ajánljuk, akik egészséges és aktív életvitelt követnek, rendszeresen túráznak és/vagy sportolnak, nem ijednek meg az olykor nehezebb tereptől és rendelkeznek a túrához szükséges túrafelszereléssel.
    A túrákon való részvételhez elengedhetetlen a ma­ga­biz­tos mozgásko­or­di­ná­ció, a lépésbiztonság, valamint a szé­dü­lés­től és tér­iszony­tól va­ló men­tes­ség. Kizáró ok bármilyen szív- és érrendszeri, valamint mozgásszervi betegség.
    A túrák nehézségét ötös skálán adjuk meg.

Szükséges felszerelés


    Téli túraöltözet: vízálló túrabakancs, vízhatlan túranadrág és kabát (vékony pehelykabát), meleg ruhák, polárdzseki, sapka, kesztyű, esetleg lábszárvédő nagy hó esetére, meleg aláöltözetek. Olyan ba­kancsot hozz, ami valóban vízálló és már rég­óta hasz­nálod. Ha új ba­kan­csod van, a tú­ra előtt já­rasd be, ne­hogy az uta­zás alatt tör­je fel a lá­bad! Kérjük mindenképp fordíts arra figyelmet, hogy a kabátod és a nadrágod megfelelően vízhatlan legyen, valamint túra közben ne jusson hó a bakancsba.
    Túrafelszerelés: kisméretű há­ti­zsák a na­pi tú­rák­hoz, ku­lacs, nap­szem­üveg, fejlámpa, túrabot. Csúszós, jeges úton különösen nagy segítséget jelent a hómacska (csúszásgátló karmok), amit bármilyen túrabakancsra fel lehet erősíteni, valamint a túrabot.
    Hótalpak: mély hó esetén hótalpakat használunk, amiket az irodánk biztosít. A hótalpakat minden magasszárú túrabakancsra fel lehet csatolni. A hótalpak használata könnyebb, ha rendelkezünk túrabottal is. 

Szállás


    Az utazás öt éjszakáját Mariazell kisvárosában, egy háromcsillagos szállodában töltjük. Mindegyik szoba kétágyas és saját fürdővel rendelkezik. A belvárost körülbelül 15 perces sétával érhetjük el.

x A részvételi költség tartalmazza:

 •     Az utazást autóbusszal Budapestről.
 •     5 éjszaka szállást Mariazellben, háromcsillagos szállodában, kétágyas szobákban.
 •     5 reggelit és a szilveszteri vacsorát.
 •     Az irodánk túravezetését.

A részvételi költség nem tartalmazza:


 •     A további étkezést, illetve az italokat.
 •     A belépőket és fakultatív programokat.
 •     A biztosításokat.

Biztosítás

 •     Kombinált útlemondási, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 11.495 Ft
 •     Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 6.300 Ft
 •     Útlemondási biztosítás: 6.495 Ft

    Létszám: 30-40 fő.
    Ajánlott korhatár: 7-60 év.
    Hiányzás a munkahelyről: 3 nap.

Szilveszter Ausztriában - Alpesi túrák Stájerországban utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Ajánlatot kérek
5
5
Az ár nem tartalmazza
 • kombinált útlemondási és balesetbiztosítás: 11495 Ft fő
Háziállat barát
Gyerekbarát

Szilveszter Ausztriában - Alpesi túrák StájerországbanVIP TravelVIP TravelVIP Travel

Ausztria, Körutazás Ausztriában

Új szilveszteri utazás Ausztriában, a zöld Stájerországban, ami ezúttal hófehér arcát mutatja nekünk. Magashegyek között, Mariazellben lesz a szállásunk, ami nem csak a kultúrában tölt be fontos szerepet, hanem a téli sportoknak is komoly központja. Havas túrák, alpesi csúcsok, panorámautak, hangulatos hütték, szánkózás, egy fergeteges szilveszteri buli és egy remek termálfürdő szerepelnek a programban.

Részletes program

1. nap
Bu­da­pest – Myrafall vízesés – Hausstein – Mariazell


    Utazás: reggel 08:00 órakor indulunk autóbusszal Budapestről, a Műcsarnok melletti parkolóból. A napunk első fele utazással telik.
    Myrafall vízesések: a déli órákban érkezünk az utazásunk első állomásához, Alsó-Ausztria és a Bécsi-Alpok egyik legszebb kirándulóhelyére. A buszunkat egy parkolóban hagyjuk, majd egy rövid túrát teszünk a látványos Myrafall-vízesésekhez. A Myra-folyót követve fahidakon és falépcsőkön közelítjük meg a zuhatagokat, amiket több kilátópontból is láthatunk. Tartósan hideg időben a sziklákon átbukó kisebb-nagyobb vízeséseket megfagyva láthatjuk.
    Hausstein: a vízesések után tovább folytatjuk a túrát az impozáns, 664 méteres Hausstein hegytető felé. Rövid, de meredek kapaszkodó vezet fel a csúcskereszthez, ahol lenyűgöző panoráma fogad. Megpihenünk, majd lefelé egy másik útvonalat választva túrázunk vissza a Myrafall vízesésekhez. Táv: 3 km, szint: fel 200 m, le 200 m. A túra nehézsége: . A kirándulás végén betérünk egy tóparti fogadóba, ahol megebédelhetünk, majd folytatjuk az utazásunkat Mariazell felé.
    Mariazell: késő délután érkezünk a stájerországi kisvárosba, Mariazellbe, amely az 1270 méteres Bürgeralpe lábánál fekszik. Az alpesi városka híres zarándokhely, de kiváló földrajzi adottságai miatt népszerű túra, kerékpáros és síközpont is. Egy szállodában foglaljuk el a szobáinkat, ahol öt éjszakát fogunk eltölteni. Még ezen az estén érdemes felkeresni a kicsiny belvárost, amely pár perc sétára fekszik a szállodától.
    Szállás: szálloda.

2. nap
Mariazell – Bürgeralpe csúcs (1270 m) – Mariazell


    Gyalogtúra a Bürgeralpe csúcsára: ezen a napon a Mariazell mellett emelkedő, 1270 méteres Bürgeralpe a célunk. A szállodánkból gyalog indulunk el, és ha a hóviszonyok megkívánják, hótalpakat viszünk magunkkal. Egy lankás ösvényen kezdődik a túra, ahonnan egyre jobban kirajzolódik Mariazell panorámája. Erdei utakon, behavazott fenyőerdőkön át haladunk egyre feljebb. Hamarosan érintünk két kilátópontot, majd megérkezünk az 1270 m magas csúcsra, ahol betérünk egy hangulatos hüttébe. Megebédelünk, majd az 1082 méteres Hohlenstein kilátóhelyig túrázunk. Szép fotókat készíthetünk itt a környék behavazott hegyeiről és az alattunk elterülő völgyekről. Lefelé egy másik útvonalon túrázunk le Mariazell központjába. Táv: 13 km, szint: fel 420 m, le 420 m, a túra nehézsége: .
    Arzberger likőrmanufaktúra: a túra után felkeressük a híres mariazelli Arzberger likőrmanufaktúrát. A környék hegyeiből származó gyógynövényekből 1833 óta készítik itt a híressé vált likőröket. Először megismerkedünk a gyártási folyamattal, majd meg is kóstoljuk a különleges italt.
    Mariazell: a nap végén visszatérünk a szállodába.
    Szállás: szálloda; étkezés: reggeli.

3. nap
Mariazell – Gemeindealpe csúcs (1626 m) – Mariazell


    Gyalogtúra a Gemeindealpe csúcsára: a mai napon az 1626 méteres Gemeindealpe megmászására indulunk. Autóbusszal közelítjük meg a túra kiindulópontját, egy 1121 méteres magaságban fekvő parkolót. Innen egy erdei úton indulunk el felfelé. A hóviszonyoktól függően hótalpakat is vihetünk magunkkal, hogy könnyebben tudjunk túrázni a mély hóban. Gyönyörű téli tájakon, havas ösvényeken túrázunk egyre feljebb. Az erdőt időnként kisebb tisztások szakítják meg, majd ismét a sűrű fenyvesek veszik át helyüket. Néhány száz méteres emelkedő után érintjük az Eiserner Herrgott hüttét, majd újabb, immár lankásabb emelkedő következik. Nemsokára megérkezünk az 1626 méteres hegycsúcsra, ahol páratlan kilátás fogad. A hegycsúcs közelében találjuk a Terzer Haust, aminek éttermében a kedvenc alpesi fogásainkból válogathatunk. Az ebéd után egy másik útvonalon ereszkedünk le a hegyről. Először egy sípálya mellett haladunk, majd meredeken gyaloglunk lefelé az Erlaufsee tó irányába. A túránk a tóparton ér véget, ahol a buszunk várakozik ránk. Táv: 14 km, szint: fel 520 m, le 680 m, a túra nehézsége: .
    Mariazell: néhány perc alatt visszautazunk a szállodába, ahol a nap hátralévő része a pihenésé.
    Szállás: szálloda; étkezés: reggeli.

4. nap
Mariazell – Annaberg – Hennesteck – Anna Alm hütte – Annaberg – Mariazell


    Gyalogtúra az Anna Alm hüttébe: az év utolsó napján egy könnyű kirándulásra indulunk. A buszunkkal közelítjük meg Annaberg síterepét, majd a felvonók mellett elhaladva a havas fenyveseket vesszük célba. A Tannbach patakot követve haladunk egyre feljebb. Az utunk először lankásabb, majd amint felérünk a Hennesteck gerincére, egyre meredekebbé válik. Elhaladunk az 1334 méteres csúcs alatt, miközben jól láthatjuk az Ötscher és a Gemeindealpe csúcsait. Nemsokára megérkezünk az Anna Alm hüttébe, ahol megpihenünk, átmelegszünk és megebédelünk. A pihenő után a hegygerincen folytatjuk a túránkat, majd leereszkedünk ismét a fenyvesek közé. Folyamatosan ereszkedünk erdőkön és tisztásokon át, alpesi házak között egészen az Annaberg melletti parkolóig, ahol a buszunkat hagytuk. Táv: 11 km, szint: fel 470 m, le 470 m, a túra nehézsége: . A túra után visszautazunk a szállásunkra.
    Szilveszter este: megvacsorázunk a szálloda éttermében, majd egy különteremben belecsapunk a szilveszteri mulatságba.
    Szállás: szálloda; étkezés: reggeli és vacsora.

5. nap
Mariazell – Bürgeralpe – Solebad Termálfürdő – Mariazell


    Szánkózás: az Újév első napján kalandos és pihentető fakultatív programot ajánlunk. A Bürgeralpe csúcsára induló kabinos felvonó alsó állomásánál napijegyet vásárlunk, szánkót bérlünk, majd felvonóra szállunk. Pár perc alatt felérünk az 1270 méteres csúcsra, majd szánkóra pattanunk és hosszasan suhanunk egészen Mariazellig. Versenyezhetünk egymással vagy csak gyönyörködhetünk az alpesi tájban. A napijegyünk korlátlan számú lesiklásra érvényes.
    Solebad Termálfürdő: délután kellemes kikapcsolódásban lehet részünk a Mariazelltől alig 50 kilométerre található Solebad Termálfürdőben. A külső és belső medencék 32-34 °C-os sós vizéből élvezhetjük a lenyűgöző hegyi panorámát.
    Mariazell: estére érkezünk vissza a szállodába.
    Szállás: szálloda; étkezés: reggeli.

6. nap
Mariazell – Bruck an der Mur – Budapest


    Utazás: a reggeli után elhagyjuk a szállodánkat és útnak indulunk Magyarország felé. Útközben azonban megállunk egy rövid séta erejéig Bruck an der Mur kisvárosában.
    Bruck an der Mur: a Mura folyó partján, a Hochschwab hegy közelében fekvő Bruck an der Mur nagyon szép óvárossal rendelkezik. Érdemes tenni egy sétát a központban, majd betérni valamelyik hangulatos kávézóba vagy cukrászdába. A városnézés után folytatjuk az utazásunkat Budapest felé.
    Budapest: a késő délutáni órákban érkezünk Budapestre, a Műcsarnok melletti parkolóba.

Fontos tudnivalók

Indulás és érkezés

    Indulás: Budapestről a Műcsarnok mellől (Felvonulási tér) reggel 08.00 órakor.
    Érkezés: Budapestre, a Műcsarnok mellé a késő délutáni órákban.


A gyalogtúrák nehézsége

    A programban szereplő gyalogtúrák közepes nehézségűek. Ideális időjárás és hóviszonyok esetén a túrák nehézsége inkább könnyű-közepes, míg kedvezőtlen körülmények között emelkedik a túrák nehézsége. Mély hó esetén hótalpakat használunk a túrákon.
    A túrák sikeres teljesítéséhez átlagosan sportos erőnlét és túrázási tapasztalat szükséges. A túrák távolságai és szintemelkedései átlagosnak számítanak. A túrák ki is hagyhatóak, ilyen esetben a szálláson maradhatunk. Egyes túrák síliftekkel le is rövidíthetőek, amennyiben valaki túl nagynak találná a túrák nehézségét.
    A gyalogtúrákon téli körülmények várnak minket. Havas, vizes, hideg, szeles időnek megfelelő felszerelésre lesz szükség. Ebben az esetben a túrákat is könnyebbnek érezzük.
    A túrákra egy kisméretű hátizsákot kell magunkkal vinnünk, amiben esőkabátnak, esőnadrágnak, tartalék meleg ruhának, némi élelemnek és ivóvíznek kell lennie.
    A túrát olyan résztvevőknek ajánljuk, akik egészséges és aktív életvitelt követnek, rendszeresen túráznak és/vagy sportolnak, nem ijednek meg az olykor nehezebb tereptől és rendelkeznek a túrához szükséges túrafelszereléssel.
    A túrákon való részvételhez elengedhetetlen a ma­ga­biz­tos mozgásko­or­di­ná­ció, a lépésbiztonság, valamint a szé­dü­lés­től és tér­iszony­tól va­ló men­tes­ség. Kizáró ok bármilyen szív- és érrendszeri, valamint mozgásszervi betegség.
    A túrák nehézségét ötös skálán adjuk meg.

Szükséges felszerelés


    Téli túraöltözet: vízálló túrabakancs, vízhatlan túranadrág és kabát (vékony pehelykabát), meleg ruhák, polárdzseki, sapka, kesztyű, esetleg lábszárvédő nagy hó esetére, meleg aláöltözetek. Olyan ba­kancsot hozz, ami valóban vízálló és már rég­óta hasz­nálod. Ha új ba­kan­csod van, a tú­ra előtt já­rasd be, ne­hogy az uta­zás alatt tör­je fel a lá­bad! Kérjük mindenképp fordíts arra figyelmet, hogy a kabátod és a nadrágod megfelelően vízhatlan legyen, valamint túra közben ne jusson hó a bakancsba.
    Túrafelszerelés: kisméretű há­ti­zsák a na­pi tú­rák­hoz, ku­lacs, nap­szem­üveg, fejlámpa, túrabot. Csúszós, jeges úton különösen nagy segítséget jelent a hómacska (csúszásgátló karmok), amit bármilyen túrabakancsra fel lehet erősíteni, valamint a túrabot.
    Hótalpak: mély hó esetén hótalpakat használunk, amiket az irodánk biztosít. A hótalpakat minden magasszárú túrabakancsra fel lehet csatolni. A hótalpak használata könnyebb, ha rendelkezünk túrabottal is. 

Szállás


    Az utazás öt éjszakáját Mariazell kisvárosában, egy háromcsillagos szállodában töltjük. Mindegyik szoba kétágyas és saját fürdővel rendelkezik. A belvárost körülbelül 15 perces sétával érhetjük el.

x A részvételi költség tartalmazza:

 •     Az utazást autóbusszal Budapestről.
 •     5 éjszaka szállást Mariazellben, háromcsillagos szállodában, kétágyas szobákban.
 •     5 reggelit és a szilveszteri vacsorát.
 •     Az irodánk túravezetését.

A részvételi költség nem tartalmazza:


 •     A további étkezést, illetve az italokat.
 •     A belépőket és fakultatív programokat.
 •     A biztosításokat.

Biztosítás

 •     Kombinált útlemondási, betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 11.495 Ft
 •     Betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás: 6.300 Ft
 •     Útlemondási biztosítás: 6.495 Ft

    Létszám: 30-40 fő.
    Ajánlott korhatár: 7-60 év.
    Hiányzás a munkahelyről: 3 nap.

VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!