Utazás keresése

Utazás alapadatai

Típusa:Körutazás, Városlátogatás
Utazás módja:Egyéni
Úticél: Olaszország, Puglia
Időtartam: 8 nap / 7 éjszaka
Indulás helye: Budapest
Indulás ideje:2019-09-22
Megjegyzés: Ft/fő + repülőjegy, 2F, Félpanzió, BUD
Szállás neve: Puglia és Basilicata különleges világa (Repülövel)
Ellátás: félpanziós
Szobatípus neve: Kétágyas szoba, 2 felnőtt
Utazás ára: 253.000 Ft/fő
Módosítomi

Bari

Info:

[r] repülővel
Wizz Air menetrendszerinti járattal

4*-os szállodában kettőágyas fürdöszobás szobákban

félpanziós ellátás (reggeli, vacsora)

1. Két felfedezésre váró, különleges régió

2. 8 nap, 16 város, számtalan múltat idéző emlék

3. A kirándulások fáradalmait a különleges látnivalók és a káprázatos öblök feledtetik

 

kis létszámú csoport

kulturális látnivalók

UNESCO világörökségi helyszínek

 

Leiras:

1 nap:  Budapest - Bari - Castel del Monte - Bari

Elutazás Budapestről 10:40 h-kor a Wizzair járatával. Érkezés Bariba 12:10 h-kor, majd utazás Castel del Montebe. Megtekintjük ,,Apulia kőkoronájaként" is nevezett, 1240-ben épült különleges, nyolcszögletű várat. Ezután Bari felé indulunk, útközben bor és tipikus pugliai termékek kóstolása (paradicsomos lepény, pácolt olajbogyó, füszeres kolbász, canestrato sajt, ricottás édesség, Primitivo bor).

Délután séta Bari óvárosban. Megtekintjük a Szent Miklós bazilikát, a román kori építészet egyik legszebbikét. Itt őrzik Szent Miklós ereklyéit 1087 óta. Ezt követően elsétálunk a San Sabino székesegyházhoz, majd a Norman várhoz.
Szállás Bariban, vacsora a szállodában.
Szállás: Hotel Excelsior 4*

2. nap.  Bari - Altamura - Matera - Gallipoli (190 km)

Ma egy hosszú utazás vár ránk. Első állomásunk Altamura. A város hírnevét világszerte híres kenyere, a Pané di Altamura alapozta meg, amelyet a 16. század óta hagyományos eljárással készítenek és oltalom alatt álló eredet megjelöléssel forgalmaznak.Először sétálunk a városfalon belül található girbegurba utcák között, megtekintjük a 13. században épült román korú Santa Maria Assunta katadrálist, majd megkóstoljuk a kenyeret (Pané di Altamura) és híres Caciocavallo sajtot.

Altamurából Materaba utazunk. Olaszország egyik rejtett kincse, a semmi máshoz nem hasonlítható különleges szépségű és hangulatú település sziklába vájt lakásaival, belül freskókkal díszített épületek sokaságával, a szakértők szerint egyedülálló Európában. Matera régi városnegyede 1996 óta az Unesco Kulturális Világörökség része. 2019-ben Európa kulturális fővárosa címét viseli majd. Sétánk során megtekintünk több lakóházat, és egy sziklatemplomot,

A kora esti órákban érkezünk Gallipoliban található szállásunkra (3 éj). Vacsora a szállodában.
Szállás: Hotel Victoria Palace

3. nap: Gallipoli - szabadnap

Pihenés, fürdés vagy fakultatív séta Gallipoliban.

4. nap:  Leuca - Gagliano dell Capo - Otranto - Galatina - Gallipoli (200 km)

Délelőtt Leucaba utazunk, ahol összeér az Adria tenger víze a Jón tenger vízével. Leucaban található Olaszország második legnagyobb világítótornya, az 1864-ben épült, 47 m magas Santa Maria di Leuca.
Fotószünet a Cascata Monumentale, 120 m szintkülönbségű csodálatos vízesésésnél. Ezután séta az óvárosban, majd Gagliano del Capo településen megtekintjük a Cipollione fjordot és a Conde del Ciolo öblöt. A déli órákban érkezünk Otrantoba.

Városnézésünket a Borgo Antico történelmi városrészben tett sétával kezdjük. A főtéren megtekintjük a díszes óratornyot, a katedrálist, végül a tengerparton található Aragon várat, amely a várfallal együtt védelmi célt szolgált.

Kirándulásunk utolsó állomása a 12. században épült csodálatos barokk városközponttal rendelkező Galatina, melyet Puglia rejtett drágaköveként is emlegetik. Megtekintjük az 1390-ben épült román kori Santa Caterina d'Alessandria templomot és csodálatos rózsa ablakait. A késő délutáni órákban érkezünk vissza a szállásunkra.

5. nap:  Gallipoli - Lecce - Brindisi - Monopoli (150 km)

Reggeli után Leccebe utazunk, melyet ,,Dél Firenzéjének" is neveznek, számos barokk épületének köszönhetően. A város a 17. században élte virágkorát, amikor a helyi püspökök hatalma alatt állt, ekkor épültek impozáns barokk épületei. Megtekintjük a Santa Croce templomot, a római színház romjait és a Püspöki palotát. A városnézés után szabadprogram, melynek során folytathatjuk a város pezsgő életének felfedezését, akár egy fagyizó teraszán, egy különleges fagylaltkehely mellet. A déli órákban indulunk tovább Brindisibe.

A várost közel kétezer éve alapították, mely a maga korában a térség legjelentősebb kikötővárosa volt. A kicsi óvárost könnyű bejárni. Sétánkat a Via Appia út elkészülte emlékére emelt oszlopfő megtekintésével kezdjük (az eredeti oszlopfő a Polgármesteri Hivatalban található, megtekintése csak ritkán lehetséges).

A római kereskedelmi út építését még i.e. 312-ben kezdték, majd Traianusz császár fejezte be. Megtekintjük a San Giovanni al Sepolcro templomot, és az 1143-ban épült Katedrálist a Piazza Duomo-n. Városnézésünket a kikötőben található Castello Alfonsino vár megtekintésével zárjuk. Szállás Monopoli közelében (3 éj). Vacsora a szállodában.
Szállás: Hotel La Corvetta 4*

6. nap: Alberobello - Locorotondo - Ostuni - Monopoli (110 km)

Reggeli után Puglia leglátogatottabb turisztikai településéhez, Alborelloba utazunk.
Hírnevét a városképet uraló sajátos épületeinek, a trulloknak köszönheti, melyek süveges tetejű hengeres vagy négyszögletes építmények. Kizárólag kőből épültek, mindenféle kötőanyag, habarcs és fa tartószerkezet nélkül. A város központja a Piazza del Popolo tér. Innen délre található a két történelmi trullo-negyed, a Rione Monti és a Rione Aia Piccola. A trullók1996-óta az Unesco Kulturális Világörökség része.

Következő állomásunk Locorotondo, egy dombtetőre épült kerek városka, ahonnan gyönyörű kilátás tárul elénk a trullo völgyre. Az erődített fallal kerített Locorotondo fehérre festett házai már messziről ragyognak a napsütésben. A város kacskaringós sikátorai egy központi kis térre vezetnek, ahol a városszerkezethez képest hatalmas, a mártír Szent Györgynek szentelt templom emelkedik.

Délután érkezünk Ostunibe. A várost már a kőkorszakban lakták, de fénykorát az 1500 évek elején élte. A fehér város egy pestis járvány következtében alakult ki, amikor is minden házat a járvány miatt fehérre kellett festeni. Legjelentősebb épületei a 15. században épült katedrális és a Püspöki Palota, valamint néhány nemesi palota. Késő délután érkezünk vissza a szállásunkra.

7. nap:  Ostuni / Monopoli - Szabadnap

Délelőtt látogatás Monopoliban. A tengerparti városka hangulatos sétát ígér a part menti ,,vízbe érő" házak és girbe-gurba utcák között. Az óvárosban szép templomokkal találkozunk, a legszebb egy barokk katedrális. A főtér igazi dél-olasz hangulatot áraszt.
A szállodába már mindenki egyénileg tér vissza.

8. nap: Monopoli - Bari - Budapest

Reggeli után indulás Bariba. Hazautazás a 12:40 h-kor induló Wizz Air járattal. Érkezés Budapestre 14:10 h-kor.

Unesco Világörökségi helyszinek

 I Sassi di Matera 
Castel del Monte
A ,,Trulli stílusú épületek Alberobelloban

További információk:

Várható menetrend (változhat)

Légitársaság: Wizz Air
Budapest - Bari: 10:40 - 12:10 
Bari - Budapest: 12:40 - 14:10

Utazás Wizz Air járattal

Utasaink a fedélzetre személyenként 1 darab max. 10 kg súlyú kézipoggyászt vihetnek fel (max. 55 x 40 x 23 cm nagyságú), illetve a kézipoggyászon felül személyenként 1 db max. 20 kg súlyú (max. 149 × 119 × 171 cm nagyságú) bőröndöt adhatnak fel.
A fedélzeti használatra szánt folyadékot egyenként 100 milliliteres tárolóedényekben lehet szállítani. A kis tégelyeket egy maximum 1 literes űrtartalmú, átlátszó és újrazárható műanyag zacskóban kell elhelyezni. A 100 milliliternél nagyobb mennyiségű folyadékot a biztonsági személyzet elkobozza és megsemmisíti.
Amennyiben az irodánknál előre megrendelt és kifizetett csomagok mérete vagy mennyisége meghaladja a Wizz Air poggyász szabályzatát, abban az esetben becsekkolásnál felár fizetendő.
Felhívjuk az utasaink figyelmét arra, hogy a Wizz Air járatain a fedélzeten ingyenes ellátás nincs, az italokért és ételekért fizetni szükséges.

További információk 2:

Bajza Zsófia

1991 óta idegenvezető, és olasz, illetve magyar delegációk tolmácsaként is vállal munkákat itthon és a nagyvilágban. Olasz-magyar szakon szerzett középiskolai tanári diplomát a pécsi egyetemen, ám 1998-ban életvitelszerűen is az idegenvezetést választotta hivatásául. Az olasz anyanyelvi szintű birtoklása mellett németül, angolul és spanyolul is beszél, időnként ezt hasznosította telepített idegenvezetőként három különböző kontinensen. Legszívesebben azonban szép hazánkban kalauzolja olasz turistáit, illetve magyar csapatokat kísér repülős-, hajós-, valamint ritkábban autóbuszos utakon, számos országban. Az utazásokat kedvelő, alkotó értelmiségi szülei hatására és főként saját érdeklődésének kielégítésére, már gyermekkorától kezdve folytonosan tökéletesítette történelmi, művészettörténeti és földrajzi ismereteit. Ezeket felhasználva és kiegészítve, lelkesítő küldetésének érzi, hogy utastársainak is átadja a kulturális és természeti szépségekkel telített, érdekesebbnél érdekesebb helyek iránti szenvedélyét, hiszen maga is művészcsaládba született. Ráadásul ősi olasz és portugál vér is csörgedezik ereiben: talán ennek is köszönhető, hogy otthonosan mozog a neolatin nyelvű országokban, bármerre is jár. Itáliát kedvenc szigeteivel együtt keresztül-kasul beutazta már a csizma tetejétől az aljáig, és minden utazás alkalmával a következő úti célokhoz is igyekszik kedvet csinálni csapatának.

x

Az ár tartalmazza:
1 éjszaka Bariban 4*-os szállodában félpanzióval3 éjszaka Gallipolliban 4* szállodában félpanzióval3 éjszaka Monopoli környékén 4*-os szállodában félpanzióvalprogram szerinti kóstolókatlégkondicionált autóbusz közlekedés olasz városi adókkalmagyar idegenvezető, Materában és Lecceben helyi idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:
WizzAir repülőjegy illetékkel, fix ülőhellyel egy kézitáskávalKb 50.000 Ft/fő (változhatÚtlemondási biztosítás1,5%Idegenforgalmi adó16 Eur/fő (helyszínen fizetendő!) Egyéb költségek:egyágyas felár:59.000 Ft/főBBP biztosításBelépőkkb 40 Eur/főElsőbbségi beszállás plusz 2 kézipoggyász fedélzetenkb. 5000 Ft/fő-tőlFeladható poggyász változhat8.500 Ft/db (max.10 kg )14.000 Ft/db (max. 20 kg)

Puglia és Basilicata különleges világa (Repülövel) utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Ajánlatot kérek
5
5
Az ár nem tartalmazza
  • Egyágyas felár: 59000 Ft fő*
  • Repülőjegy: 50000 Ft fő*
  • Sztornó biztosítás: 1.50 % *
* kötelezően fizetendő
* kötelezően fizetendő
Utazás repülőgéppel
Repülőtéri illeték
Útlemondási biztosítás

Puglia és Basilicata különleges világa (Repülövel)VIP TravelVIP TravelVIP Travel

Olaszország, Puglia

Bari

Info:

[r] repülővel
Wizz Air menetrendszerinti járattal

4*-os szállodában kettőágyas fürdöszobás szobákban

félpanziós ellátás (reggeli, vacsora)

1. Két felfedezésre váró, különleges régió

2. 8 nap, 16 város, számtalan múltat idéző emlék

3. A kirándulások fáradalmait a különleges látnivalók és a káprázatos öblök feledtetik

 

kis létszámú csoport

kulturális látnivalók

UNESCO világörökségi helyszínek

 

Leiras:

1 nap:  Budapest - Bari - Castel del Monte - Bari

Elutazás Budapestről 10:40 h-kor a Wizzair járatával. Érkezés Bariba 12:10 h-kor, majd utazás Castel del Montebe. Megtekintjük ,,Apulia kőkoronájaként" is nevezett, 1240-ben épült különleges, nyolcszögletű várat. Ezután Bari felé indulunk, útközben bor és tipikus pugliai termékek kóstolása (paradicsomos lepény, pácolt olajbogyó, füszeres kolbász, canestrato sajt, ricottás édesség, Primitivo bor).

Délután séta Bari óvárosban. Megtekintjük a Szent Miklós bazilikát, a román kori építészet egyik legszebbikét. Itt őrzik Szent Miklós ereklyéit 1087 óta. Ezt követően elsétálunk a San Sabino székesegyházhoz, majd a Norman várhoz.
Szállás Bariban, vacsora a szállodában.
Szállás: Hotel Excelsior 4*

2. nap.  Bari - Altamura - Matera - Gallipoli (190 km)

Ma egy hosszú utazás vár ránk. Első állomásunk Altamura. A város hírnevét világszerte híres kenyere, a Pané di Altamura alapozta meg, amelyet a 16. század óta hagyományos eljárással készítenek és oltalom alatt álló eredet megjelöléssel forgalmaznak.Először sétálunk a városfalon belül található girbegurba utcák között, megtekintjük a 13. században épült román korú Santa Maria Assunta katadrálist, majd megkóstoljuk a kenyeret (Pané di Altamura) és híres Caciocavallo sajtot.

Altamurából Materaba utazunk. Olaszország egyik rejtett kincse, a semmi máshoz nem hasonlítható különleges szépségű és hangulatú település sziklába vájt lakásaival, belül freskókkal díszített épületek sokaságával, a szakértők szerint egyedülálló Európában. Matera régi városnegyede 1996 óta az Unesco Kulturális Világörökség része. 2019-ben Európa kulturális fővárosa címét viseli majd. Sétánk során megtekintünk több lakóházat, és egy sziklatemplomot,

A kora esti órákban érkezünk Gallipoliban található szállásunkra (3 éj). Vacsora a szállodában.
Szállás: Hotel Victoria Palace

3. nap: Gallipoli - szabadnap

Pihenés, fürdés vagy fakultatív séta Gallipoliban.

4. nap:  Leuca - Gagliano dell Capo - Otranto - Galatina - Gallipoli (200 km)

Délelőtt Leucaba utazunk, ahol összeér az Adria tenger víze a Jón tenger vízével. Leucaban található Olaszország második legnagyobb világítótornya, az 1864-ben épült, 47 m magas Santa Maria di Leuca.
Fotószünet a Cascata Monumentale, 120 m szintkülönbségű csodálatos vízesésésnél. Ezután séta az óvárosban, majd Gagliano del Capo településen megtekintjük a Cipollione fjordot és a Conde del Ciolo öblöt. A déli órákban érkezünk Otrantoba.

Városnézésünket a Borgo Antico történelmi városrészben tett sétával kezdjük. A főtéren megtekintjük a díszes óratornyot, a katedrálist, végül a tengerparton található Aragon várat, amely a várfallal együtt védelmi célt szolgált.

Kirándulásunk utolsó állomása a 12. században épült csodálatos barokk városközponttal rendelkező Galatina, melyet Puglia rejtett drágaköveként is emlegetik. Megtekintjük az 1390-ben épült román kori Santa Caterina d'Alessandria templomot és csodálatos rózsa ablakait. A késő délutáni órákban érkezünk vissza a szállásunkra.

5. nap:  Gallipoli - Lecce - Brindisi - Monopoli (150 km)

Reggeli után Leccebe utazunk, melyet ,,Dél Firenzéjének" is neveznek, számos barokk épületének köszönhetően. A város a 17. században élte virágkorát, amikor a helyi püspökök hatalma alatt állt, ekkor épültek impozáns barokk épületei. Megtekintjük a Santa Croce templomot, a római színház romjait és a Püspöki palotát. A városnézés után szabadprogram, melynek során folytathatjuk a város pezsgő életének felfedezését, akár egy fagyizó teraszán, egy különleges fagylaltkehely mellet. A déli órákban indulunk tovább Brindisibe.

A várost közel kétezer éve alapították, mely a maga korában a térség legjelentősebb kikötővárosa volt. A kicsi óvárost könnyű bejárni. Sétánkat a Via Appia út elkészülte emlékére emelt oszlopfő megtekintésével kezdjük (az eredeti oszlopfő a Polgármesteri Hivatalban található, megtekintése csak ritkán lehetséges).

A római kereskedelmi út építését még i.e. 312-ben kezdték, majd Traianusz császár fejezte be. Megtekintjük a San Giovanni al Sepolcro templomot, és az 1143-ban épült Katedrálist a Piazza Duomo-n. Városnézésünket a kikötőben található Castello Alfonsino vár megtekintésével zárjuk. Szállás Monopoli közelében (3 éj). Vacsora a szállodában.
Szállás: Hotel La Corvetta 4*

6. nap: Alberobello - Locorotondo - Ostuni - Monopoli (110 km)

Reggeli után Puglia leglátogatottabb turisztikai településéhez, Alborelloba utazunk.
Hírnevét a városképet uraló sajátos épületeinek, a trulloknak köszönheti, melyek süveges tetejű hengeres vagy négyszögletes építmények. Kizárólag kőből épültek, mindenféle kötőanyag, habarcs és fa tartószerkezet nélkül. A város központja a Piazza del Popolo tér. Innen délre található a két történelmi trullo-negyed, a Rione Monti és a Rione Aia Piccola. A trullók1996-óta az Unesco Kulturális Világörökség része.

Következő állomásunk Locorotondo, egy dombtetőre épült kerek városka, ahonnan gyönyörű kilátás tárul elénk a trullo völgyre. Az erődített fallal kerített Locorotondo fehérre festett házai már messziről ragyognak a napsütésben. A város kacskaringós sikátorai egy központi kis térre vezetnek, ahol a városszerkezethez képest hatalmas, a mártír Szent Györgynek szentelt templom emelkedik.

Délután érkezünk Ostunibe. A várost már a kőkorszakban lakták, de fénykorát az 1500 évek elején élte. A fehér város egy pestis járvány következtében alakult ki, amikor is minden házat a járvány miatt fehérre kellett festeni. Legjelentősebb épületei a 15. században épült katedrális és a Püspöki Palota, valamint néhány nemesi palota. Késő délután érkezünk vissza a szállásunkra.

7. nap:  Ostuni / Monopoli - Szabadnap

Délelőtt látogatás Monopoliban. A tengerparti városka hangulatos sétát ígér a part menti ,,vízbe érő" házak és girbe-gurba utcák között. Az óvárosban szép templomokkal találkozunk, a legszebb egy barokk katedrális. A főtér igazi dél-olasz hangulatot áraszt.
A szállodába már mindenki egyénileg tér vissza.

8. nap: Monopoli - Bari - Budapest

Reggeli után indulás Bariba. Hazautazás a 12:40 h-kor induló Wizz Air járattal. Érkezés Budapestre 14:10 h-kor.

Unesco Világörökségi helyszinek

 I Sassi di Matera 
Castel del Monte
A ,,Trulli stílusú épületek Alberobelloban

További információk:

Várható menetrend (változhat)

Légitársaság: Wizz Air
Budapest - Bari: 10:40 - 12:10 
Bari - Budapest: 12:40 - 14:10

Utazás Wizz Air járattal

Utasaink a fedélzetre személyenként 1 darab max. 10 kg súlyú kézipoggyászt vihetnek fel (max. 55 x 40 x 23 cm nagyságú), illetve a kézipoggyászon felül személyenként 1 db max. 20 kg súlyú (max. 149 × 119 × 171 cm nagyságú) bőröndöt adhatnak fel.
A fedélzeti használatra szánt folyadékot egyenként 100 milliliteres tárolóedényekben lehet szállítani. A kis tégelyeket egy maximum 1 literes űrtartalmú, átlátszó és újrazárható műanyag zacskóban kell elhelyezni. A 100 milliliternél nagyobb mennyiségű folyadékot a biztonsági személyzet elkobozza és megsemmisíti.
Amennyiben az irodánknál előre megrendelt és kifizetett csomagok mérete vagy mennyisége meghaladja a Wizz Air poggyász szabályzatát, abban az esetben becsekkolásnál felár fizetendő.
Felhívjuk az utasaink figyelmét arra, hogy a Wizz Air járatain a fedélzeten ingyenes ellátás nincs, az italokért és ételekért fizetni szükséges.

További információk 2:

Bajza Zsófia

1991 óta idegenvezető, és olasz, illetve magyar delegációk tolmácsaként is vállal munkákat itthon és a nagyvilágban. Olasz-magyar szakon szerzett középiskolai tanári diplomát a pécsi egyetemen, ám 1998-ban életvitelszerűen is az idegenvezetést választotta hivatásául. Az olasz anyanyelvi szintű birtoklása mellett németül, angolul és spanyolul is beszél, időnként ezt hasznosította telepített idegenvezetőként három különböző kontinensen. Legszívesebben azonban szép hazánkban kalauzolja olasz turistáit, illetve magyar csapatokat kísér repülős-, hajós-, valamint ritkábban autóbuszos utakon, számos országban. Az utazásokat kedvelő, alkotó értelmiségi szülei hatására és főként saját érdeklődésének kielégítésére, már gyermekkorától kezdve folytonosan tökéletesítette történelmi, művészettörténeti és földrajzi ismereteit. Ezeket felhasználva és kiegészítve, lelkesítő küldetésének érzi, hogy utastársainak is átadja a kulturális és természeti szépségekkel telített, érdekesebbnél érdekesebb helyek iránti szenvedélyét, hiszen maga is művészcsaládba született. Ráadásul ősi olasz és portugál vér is csörgedezik ereiben: talán ennek is köszönhető, hogy otthonosan mozog a neolatin nyelvű országokban, bármerre is jár. Itáliát kedvenc szigeteivel együtt keresztül-kasul beutazta már a csizma tetejétől az aljáig, és minden utazás alkalmával a következő úti célokhoz is igyekszik kedvet csinálni csapatának.

x

Az ár tartalmazza:
1 éjszaka Bariban 4*-os szállodában félpanzióval3 éjszaka Gallipolliban 4* szállodában félpanzióval3 éjszaka Monopoli környékén 4*-os szállodában félpanzióvalprogram szerinti kóstolókatlégkondicionált autóbusz közlekedés olasz városi adókkalmagyar idegenvezető, Materában és Lecceben helyi idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:
WizzAir repülőjegy illetékkel, fix ülőhellyel egy kézitáskávalKb 50.000 Ft/fő (változhatÚtlemondási biztosítás1,5%Idegenforgalmi adó16 Eur/fő (helyszínen fizetendő!) Egyéb költségek:egyágyas felár:59.000 Ft/főBBP biztosításBelépőkkb 40 Eur/főElsőbbségi beszállás plusz 2 kézipoggyász fedélzetenkb. 5000 Ft/fő-tőlFeladható poggyász változhat8.500 Ft/db (max.10 kg )14.000 Ft/db (max. 20 kg)

VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!