Utazás keresése

Utazás alapadatai

Típusa:Körutazás, Városlátogatás
Utazás módja:Repülő
Úticélok: Namíbia, Körutazás Namíbiában => Zimbabwe, Körutazás Zimbabweban => Botswana, Botswana
Időtartam: 17 nap / 14 éjszaka
Indulás helye: Budapest
Indulás ideje:2018-12-05
Megjegyzés: Ft/fő + repülőjegy, 2F, Program szerint, BUD
Szállás neve: Namibia, Botswana, Zimbabwe körutazás (Repülövel)
Ellátás:
Szobatípus neve: Kétágyas szoba, 2 felnőtt
Utazás ára: 1.129.000 Ft/fő

Afrika

Info:

[r] repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

helyi 3-4*-os szállodákban és szafari lodge-ok bungalóiban, kétágyas szobákban

reggeli, 1 ebéd és 6 vacsora (italok nélkül)

1. Dél-Afrika vadban leggazdagabb három országa a szafarik ideális helyszíne.

2. A Viktória-zuhatag látványa megkoronázása az utunknak, a világ egyik legnagyobb és legszebb vízesése ámulatba ejti látogatóit.

3. Meglátogatjuk a himbákat, ősi törzset, akik a mai napig folytatják hagyományos életvitelüket.

4. Utunk a Csontváz-parttól a Viktória-vízesésig tart, amely egyedülálló a magyar piacon.

 

Afrika nagyvadjai

Természeti látnivalók

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

UNESCO Világörökségi helyszínek

Leiras:

1-2. nap: Budapest - Windhoek

Menetrend szerinti járattal utazunk Budapestről Namíbiába, Windhoek-be. Érkezés után transzfer a szállodába a szálláshely elfoglalása. Welcome vacsora egy helyi étteremben, ismerkedés, Szállás Windhoek-ben (1éj).

Szállás: Safari Court Hotel 4*

3. nap: Swakopmund

Reggeli után utazás Swakopmund-ba, Namíbia üdülő és kiránduló központjába az Atlanti - óceán partjára. Egy német kisvárosra emlékeztetne, ha nem lennének pálmafákkal szegélyezett nyílegyenes egymást keresztező utcái. Számtalan kávézó, galéria, múzeum várja a látogatóit. A várost körbevevő homokdűnék az egyedülálló látvány mellett az aktív sportolásnak kikapcsolódásnak is biztosítanak lehetőséget. Az öbölben delfin túrára, kajakozásra és vízi sportokra is nyílik lehetőség. Érkezéstől függően (vagy másnap) egy városnéző túra keretében ismerkedünk Swakopmunddal, majd elfoglaljuk a szálláshelyünket. Éjszaka Swakopmundban (2 éj).

Szállás: The Delight Swakopmund 4*

4. nap: A Namíb-sivatag

Reggeli után irány Namíbia leghíresebb látnivalóinak egyike, a Namíb - sivatag, melynek területe alig kisebb, mint Magyarországé. A néhol 300 méter magas dűnék, látványa káprázatos színvilága az utunk egyik legkülönlegesebb élménye lesz. Ismerkedünk a sivatag állat és növényvilágával, teszünk egy rövidebb gyalogos túrát is. Természetesen a világ egyik legkülönlegesebb növényét is felkutatjuk a ,,növényvilág kacsacsőrű emlősét" a velvicsiát is.

 5. nap: Cape Cross - Twyfelfontein

Reggeli után elhagyjuk a szálláshelyünket és az óceán partvonalát követve északnak indulunk és Cape Cross felé folytatjuk tovább az utunkat. Cape Cross-on él a világ vélhetően legnagyobb medvefóka kolóniája. A fókák 30% több halat fogyasztanak éves szinten, mint amit az egész namíb halászat kifog az óceánból. A mai programunk a Csontváz - part ezen szakasza és Cape Cross megismerése, felfedezése. Szálláshelyünk Twyfelfonteinben lesz (1 éj).

Szállás: Damara Mopane Lodge

6. nap: Twyfelfontein - Kamanjab

Reggeli után utazunk tovább az ország belseje felé, a himbák földjének irányába Kamanjabba. Útközben már találkozhatunk néhány állatfajjal, amelyek a környéket benépesítik. Magunk mögött hagyva az óceánpartot a táj is egyre változik, és megjelennek a tipikus afrikai szavannai táj, növények, állatok. Meglátogatjuk az ősidők óta pásztorkodással, állattenyésztéssel foglakozó helyi törzset, a himbákat. A himbákkal való találkozás alkalmával megismerjük az életüket, a világról alkotott elképzelésüket, megtanulhatjuk miként élnek, miért olyan a hajviseletük és számtalan más dolgot, amely a nyugati kultúrákban élők számára ismeretlen és különleges. Szállásunk Kamanjab-ban lesz az Etosha Nemzeti Park nyugati kapujánál. Szállás Kamanjabnál (1 éj).

Szállás: Oppi Koppi Guest house

7. nap: Kamanjab - Etosha Nemzeti Park

Reggeli után szabad program majd délután szafarira indulunk Namíbia leghíresebb nemzeti parkjába. A parkot csaknem 1 700 km hosszúságban kerítés veszi körül, ez védelmet jelent a vadállománynak. A cserjés, ligetes szavannát és a szikes Ethosa-medencét az esős évszakban elárasztja a víz. A táplálékbőség miatt az állatvilág rendkívül változatos és gazdag, nagy számban élnek a parkban orrszarvúk, elefántok valamint zsiráfok, zebra és antilop csordák és a rájuk vadászó nagymacskák. Állatleseink során könnyűszerrel fotózhatjuk az egyébként nehezen megközelíthető vadakat. Szállás és éjszaka az Etosha Nemzeti Parkban (1 éj).

 Szállás: Etosha Village

8. nap: Etosha Nemzeti Park

Egész napunkat vadlessel töltjük a nemzeti park területén. Kora reggel indulunk útnak, majd egy ebédszünet és kellemes déli pihenő után újra elhagyjuk a tábort és csak napnyugtára térünk vissza. Közben az időszakos itatókat és folyópartokat követő útvonalakon járjuk be a nemzeti parkot. Az Etosha bushman eredetű elnevezés, jelentése: a forró talajon az egyik lábáról a másikra ugráló ember. Az elnevezés arra utal, hogy a több mint 22 000 km2-nyi szavannás terület közepén elhelyezkedő óriási méretű tó a száraz évszakban kiszárad, és a nyári melegben a talaj itt 50-60 fokra is felmelegszik. Szállás és éjszaka Okuakeujoban (1 éj).

Szállás: NWR Okaukuejo

9. nap: Okaukeujo - Rundu

Reggeli után haladunk Rundu felé, útközben felkeressük a Hoba meteoritot, amely a legnagyobb meteorit a világon, és mintegy 80 ezer évvel ezelőtt Észak-Namíbiában, Grootfontein közelében csapódott a földbe. A nagyjából 1 méter magas meteorit tömege közel 66 tonna. Megérkezünk Grootfontein városába, mely az ország észak-keleti kapuja. A környék mind a gazdag vadvilágáról, mind pedig a marha tenyésztéséről ismert. Továbbutazunk az Okavango partjára, a szálláshelyünkre. Szállás Runduban (1 éj).

Szállás: Hakusembe River Lodge

10. nap: Rundu - Divundu

Reggeli után indulunk az Okavango - delta ,,nyelénél" lévő szállásunkra Divunduba. Érkezés után ismerkedünk a környékkel és a helybeliekkel egy ,,falutúra" keretén belül. Éjszaka Divunduban (1 éj).

Szállás: Divana Lodge

11. nap: Divundu - Maun

Reggel útra kelünk és Namíbiából Botswana-ba tartunk, a világ legnagyobb szárazföldi deltájához. Az Okavango - delta a korábbi nevén Kavango folyóról kapta a nevét, amely 1 200 kilométeren keresztül hömpölyög Angola és Namíbia között, aztán belép Botswanába, ahol eltűnik a Kalahári homoksivatagában. A folyó különleges természeti környezetet hozott létre a közel 16 000 négyzetméternyi, folyókkal szabdalt mocsárvilágban, ami az afrikai állatvilág széles palettájának ad otthont. A nap végén érkezés Maunba, az Okavango-delta kapujába. A városon belül a modern épületek és a hagyományos kunyhók színes kavalkádja fogad minket, ahol természetes, hogy az utcán szamarak vagy kecskék szabadon kóborolnak. Szállás Maunban (1 éj).

SzállásCresta Rileys

12. nap: Okawango-delta

A szárazföldi részeken és a szigeteken számtalan állat él: oroszlánok, elefántok, hiénák, vízilovak, krokodilok és antilopok, illetve több mint 400 féle madárfajnak ad otthont. Jószerencse esetén a programunk során ezen állatok közül többet is láthatunk, megfigyelhetjük, ahogyan a szigeteken zebra, gnú, kafferbivaly és antilop csordák legelésznek a magas fűben. Szállás az Okawango Deltában (1 éj).

Szállás: Delta Rain

13. nap: Nata

A Kalahári-sivatag északi nyúlványán autózunk keresztül. Változatos élőhelyek találhatók itt, a végletesen száraz homoksivatagtól a füves szavannáig. Nata település felé tartunk, mely az azonos nevű folyó partján fekszik. Érkezést követően látogatást teszünk a madár természetvédelmi területen (Pan), mely többek között pelikánoknak és flamingóknak is az otthona. A kalandot kereső utasaink az állatok élőhelyétől távolabb eső területen quad túrán vehetnek részt (jelentkezés és fizetés a helyszínen). Szállás Natában (1 éj).

Szállás: Nata Lodge

14. nap: Nata - Chobe - Viktória-vízesés

Kora reggel indulunk tovább a Chobe Nemzeti Parkon felé. Délután hajókiránduláson veszünk részt, megismerkedve a Chobe Nemzeti Park élővilágával, látványosságaival. áthaladva és határátkelés  után érkezünk meg a zimbabwei Victoria Falls üdülővárosába, Dél-afrikai utazásunk egyik fénypontjának a helyszínére. Miután elfoglaltuk szállásainkat a kisváros egyik színvonalas szállodájában, a környék felfedezésére indulhatunk. Szállás a Viktória-vízesésnél (2 éj).

Szállás: The Kingdom Hotel 4*

15. nap: Viktória-vízesés

A Viktória-vízesés körül kialakított látogatóközpontban a trópusi park ösvényein órákon keresztül sétálgathatunk és különböző kilátópontokról nézhetjük meg, ahogy a hatalmas vízfüggöny a vízesésen aláomlik. Victoria Falls kisvárosában rengeteg ajándékbolt, egy óriási, helyi kézműves termékeket kínáló piac és számos kellemes kávézó is található, az egész napot könnyen eltölthetjük sétával és ajándékvásárlással a kisvárosban. Fakultatív programok közül választhatunk: helikopteres kirándulás a vízesés felett, rafting túra a Zambézi-folyón, elefánt szafari.

16-17. nap: Victoria Falls - Budapest

Délelőtt transzfer Viktoria Falls repülőterére, átszállással hazautazás Budapestre. Érkezés másnap.

 

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja! 

 

UNESCO Világörökségi helyszínek

  • Namíbia - Dél-namíbi dűnetenger
  • Botswana - Okavango-delta
  • Zimbabwe - Viktória-vízesés (természeti)

Programok:

Viktória-vízesés, helikopteres sétarepülés (15 perc): kb. 155 USD

Viktória-vízesés, elefánt szafari: kb. 150 USD

Rafting a Zambézi-folyón: kb. 200 USD

 

 

A fakultatív programok díjai a helyszínen fizetendők.

További információk:

Várható menetrend (változhat):

 

December 05. Budapest - Dubai 14:40 - 23:05 EK 112 kb. 5 óra 25 perc

December 06. Dubai - Johannesburg 04:40 - 10:55 EK 761 kb. 8 óra 15 perc

December 06. Johannesburg - Windhoek 14:30 - 16:25 SA 76 kb. 1 óra 55 perc

December 20. Victoria - Johannesburg 13:25 - 15:05 SA 41 kb. 1 óra 40 perc

December 20. Johannesburg - Dubai 18:50 05:05 EK 764 kb. 8 óra 15 perc

December 21. Dubai - Budapest 08:25 - 11:40 EK 111 kb. 5 óra 25 perc

 

 

További információk 2:

Az út idegenvezetője

 

Rokolya Péter

referens - csoportkísérő - idegenvezető

Gyermekkorom egyik meghatározó olvasmánya -  a ,,Világjáró" Jelky András kalandjai - alapján már akkor szerettem utazni, amikor még alig lehetett. Minden évben találkoztam a szoborral így soha nem felejtettem el, nemcsak hajózni, utazni is kell! Végül a sport, és később a munkám révén megvalósult az álmom. Munkám és hobbym következtében számtalan országba, minden lakott földrészre eljutottam, de az egyik legnagyobb szerelem Ázsia, az ázsiai kultúra és azon belül India lett. Vallom utazni úgy érdemes, hogy minden érzékszervünk kapjon valamit az adott országból, ha megnézünk minden megnézhetőt, megkóstolunk minden megkóstolhatót, meghallgatunk minden meghallgathatót, persze ha lehet, tapintunk, és szaglunk is. De a legfontosabb, hogy ezeken felül a léleknek is adjunk valami pluszt, valami különlegeset. Erre törekszem az idegenvezetői munkám során is, amikor hazajövünk, ne csak azt mondhassuk el, igen voltunk abban az országban, hanem jártunk is ott.

 

 

Ismerje meg Dél-Afrikát!

 

x

Az ár tartalmazza:
14 éjszakai szállást, helyi 3-4*-os szállodákban és szafari lodge-okban, kétágyas szobábana reggelis ellátást, 1 ebédet és 6 vacsorát (italok nélkül)a megadott programokataz utazást bérelt expedíciós szafari busszala nemzeti park belépőketa magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
repülőjegyeket illetékkelkb. 350 000 Ftvízumdíjakatkb. 54 000 Ftborravalókatkb. 5 USD/fő/napútlemondási biztosítást 1,5% EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár140 000 Fttovábbi étkezések, napi főétkezések kb. 10-20 USD/fő/alkalom fakultatív programok

 

Namibia, Botswana, Zimbabwe körutazás (Repülövel) utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Ajánlatot kérek
5
5
Az ár nem tartalmazza
  • Repülőjegy: 350000 Ft fő*
  • Sztornó biztosítás: 1.50 % *
  • Vízum díj: 54000 Ft fő*
* kötelezően fizetendő
Utazás repülőgéppel
Repülőtéri illeték
Útlemondási biztosítás

Namibia, Botswana, Zimbabwe körutazás (Repülövel)VIP TravelVIP TravelVIP TravelVIP Travel

Zimbabwe, Körutazás Zimbabweban

Afrika

Info:

[r] repülővel, menetrend szerinti járattal, átszállással

helyi 3-4*-os szállodákban és szafari lodge-ok bungalóiban, kétágyas szobákban

reggeli, 1 ebéd és 6 vacsora (italok nélkül)

1. Dél-Afrika vadban leggazdagabb három országa a szafarik ideális helyszíne.

2. A Viktória-zuhatag látványa megkoronázása az utunknak, a világ egyik legnagyobb és legszebb vízesése ámulatba ejti látogatóit.

3. Meglátogatjuk a himbákat, ősi törzset, akik a mai napig folytatják hagyományos életvitelüket.

4. Utunk a Csontváz-parttól a Viktória-vízesésig tart, amely egyedülálló a magyar piacon.

 

Afrika nagyvadjai

Természeti látnivalók

Kis létszámú csoport, max. 20 fő!

UNESCO Világörökségi helyszínek

Leiras:

1-2. nap: Budapest - Windhoek

Menetrend szerinti járattal utazunk Budapestről Namíbiába, Windhoek-be. Érkezés után transzfer a szállodába a szálláshely elfoglalása. Welcome vacsora egy helyi étteremben, ismerkedés, Szállás Windhoek-ben (1éj).

Szállás: Safari Court Hotel 4*

3. nap: Swakopmund

Reggeli után utazás Swakopmund-ba, Namíbia üdülő és kiránduló központjába az Atlanti - óceán partjára. Egy német kisvárosra emlékeztetne, ha nem lennének pálmafákkal szegélyezett nyílegyenes egymást keresztező utcái. Számtalan kávézó, galéria, múzeum várja a látogatóit. A várost körbevevő homokdűnék az egyedülálló látvány mellett az aktív sportolásnak kikapcsolódásnak is biztosítanak lehetőséget. Az öbölben delfin túrára, kajakozásra és vízi sportokra is nyílik lehetőség. Érkezéstől függően (vagy másnap) egy városnéző túra keretében ismerkedünk Swakopmunddal, majd elfoglaljuk a szálláshelyünket. Éjszaka Swakopmundban (2 éj).

Szállás: The Delight Swakopmund 4*

4. nap: A Namíb-sivatag

Reggeli után irány Namíbia leghíresebb látnivalóinak egyike, a Namíb - sivatag, melynek területe alig kisebb, mint Magyarországé. A néhol 300 méter magas dűnék, látványa káprázatos színvilága az utunk egyik legkülönlegesebb élménye lesz. Ismerkedünk a sivatag állat és növényvilágával, teszünk egy rövidebb gyalogos túrát is. Természetesen a világ egyik legkülönlegesebb növényét is felkutatjuk a ,,növényvilág kacsacsőrű emlősét" a velvicsiát is.

 5. nap: Cape Cross - Twyfelfontein

Reggeli után elhagyjuk a szálláshelyünket és az óceán partvonalát követve északnak indulunk és Cape Cross felé folytatjuk tovább az utunkat. Cape Cross-on él a világ vélhetően legnagyobb medvefóka kolóniája. A fókák 30% több halat fogyasztanak éves szinten, mint amit az egész namíb halászat kifog az óceánból. A mai programunk a Csontváz - part ezen szakasza és Cape Cross megismerése, felfedezése. Szálláshelyünk Twyfelfonteinben lesz (1 éj).

Szállás: Damara Mopane Lodge

6. nap: Twyfelfontein - Kamanjab

Reggeli után utazunk tovább az ország belseje felé, a himbák földjének irányába Kamanjabba. Útközben már találkozhatunk néhány állatfajjal, amelyek a környéket benépesítik. Magunk mögött hagyva az óceánpartot a táj is egyre változik, és megjelennek a tipikus afrikai szavannai táj, növények, állatok. Meglátogatjuk az ősidők óta pásztorkodással, állattenyésztéssel foglakozó helyi törzset, a himbákat. A himbákkal való találkozás alkalmával megismerjük az életüket, a világról alkotott elképzelésüket, megtanulhatjuk miként élnek, miért olyan a hajviseletük és számtalan más dolgot, amely a nyugati kultúrákban élők számára ismeretlen és különleges. Szállásunk Kamanjab-ban lesz az Etosha Nemzeti Park nyugati kapujánál. Szállás Kamanjabnál (1 éj).

Szállás: Oppi Koppi Guest house

7. nap: Kamanjab - Etosha Nemzeti Park

Reggeli után szabad program majd délután szafarira indulunk Namíbia leghíresebb nemzeti parkjába. A parkot csaknem 1 700 km hosszúságban kerítés veszi körül, ez védelmet jelent a vadállománynak. A cserjés, ligetes szavannát és a szikes Ethosa-medencét az esős évszakban elárasztja a víz. A táplálékbőség miatt az állatvilág rendkívül változatos és gazdag, nagy számban élnek a parkban orrszarvúk, elefántok valamint zsiráfok, zebra és antilop csordák és a rájuk vadászó nagymacskák. Állatleseink során könnyűszerrel fotózhatjuk az egyébként nehezen megközelíthető vadakat. Szállás és éjszaka az Etosha Nemzeti Parkban (1 éj).

 Szállás: Etosha Village

8. nap: Etosha Nemzeti Park

Egész napunkat vadlessel töltjük a nemzeti park területén. Kora reggel indulunk útnak, majd egy ebédszünet és kellemes déli pihenő után újra elhagyjuk a tábort és csak napnyugtára térünk vissza. Közben az időszakos itatókat és folyópartokat követő útvonalakon járjuk be a nemzeti parkot. Az Etosha bushman eredetű elnevezés, jelentése: a forró talajon az egyik lábáról a másikra ugráló ember. Az elnevezés arra utal, hogy a több mint 22 000 km2-nyi szavannás terület közepén elhelyezkedő óriási méretű tó a száraz évszakban kiszárad, és a nyári melegben a talaj itt 50-60 fokra is felmelegszik. Szállás és éjszaka Okuakeujoban (1 éj).

Szállás: NWR Okaukuejo

9. nap: Okaukeujo - Rundu

Reggeli után haladunk Rundu felé, útközben felkeressük a Hoba meteoritot, amely a legnagyobb meteorit a világon, és mintegy 80 ezer évvel ezelőtt Észak-Namíbiában, Grootfontein közelében csapódott a földbe. A nagyjából 1 méter magas meteorit tömege közel 66 tonna. Megérkezünk Grootfontein városába, mely az ország észak-keleti kapuja. A környék mind a gazdag vadvilágáról, mind pedig a marha tenyésztéséről ismert. Továbbutazunk az Okavango partjára, a szálláshelyünkre. Szállás Runduban (1 éj).

Szállás: Hakusembe River Lodge

10. nap: Rundu - Divundu

Reggeli után indulunk az Okavango - delta ,,nyelénél" lévő szállásunkra Divunduba. Érkezés után ismerkedünk a környékkel és a helybeliekkel egy ,,falutúra" keretén belül. Éjszaka Divunduban (1 éj).

Szállás: Divana Lodge

11. nap: Divundu - Maun

Reggel útra kelünk és Namíbiából Botswana-ba tartunk, a világ legnagyobb szárazföldi deltájához. Az Okavango - delta a korábbi nevén Kavango folyóról kapta a nevét, amely 1 200 kilométeren keresztül hömpölyög Angola és Namíbia között, aztán belép Botswanába, ahol eltűnik a Kalahári homoksivatagában. A folyó különleges természeti környezetet hozott létre a közel 16 000 négyzetméternyi, folyókkal szabdalt mocsárvilágban, ami az afrikai állatvilág széles palettájának ad otthont. A nap végén érkezés Maunba, az Okavango-delta kapujába. A városon belül a modern épületek és a hagyományos kunyhók színes kavalkádja fogad minket, ahol természetes, hogy az utcán szamarak vagy kecskék szabadon kóborolnak. Szállás Maunban (1 éj).

SzállásCresta Rileys

12. nap: Okawango-delta

A szárazföldi részeken és a szigeteken számtalan állat él: oroszlánok, elefántok, hiénák, vízilovak, krokodilok és antilopok, illetve több mint 400 féle madárfajnak ad otthont. Jószerencse esetén a programunk során ezen állatok közül többet is láthatunk, megfigyelhetjük, ahogyan a szigeteken zebra, gnú, kafferbivaly és antilop csordák legelésznek a magas fűben. Szállás az Okawango Deltában (1 éj).

Szállás: Delta Rain

13. nap: Nata

A Kalahári-sivatag északi nyúlványán autózunk keresztül. Változatos élőhelyek találhatók itt, a végletesen száraz homoksivatagtól a füves szavannáig. Nata település felé tartunk, mely az azonos nevű folyó partján fekszik. Érkezést követően látogatást teszünk a madár természetvédelmi területen (Pan), mely többek között pelikánoknak és flamingóknak is az otthona. A kalandot kereső utasaink az állatok élőhelyétől távolabb eső területen quad túrán vehetnek részt (jelentkezés és fizetés a helyszínen). Szállás Natában (1 éj).

Szállás: Nata Lodge

14. nap: Nata - Chobe - Viktória-vízesés

Kora reggel indulunk tovább a Chobe Nemzeti Parkon felé. Délután hajókiránduláson veszünk részt, megismerkedve a Chobe Nemzeti Park élővilágával, látványosságaival. áthaladva és határátkelés  után érkezünk meg a zimbabwei Victoria Falls üdülővárosába, Dél-afrikai utazásunk egyik fénypontjának a helyszínére. Miután elfoglaltuk szállásainkat a kisváros egyik színvonalas szállodájában, a környék felfedezésére indulhatunk. Szállás a Viktória-vízesésnél (2 éj).

Szállás: The Kingdom Hotel 4*

15. nap: Viktória-vízesés

A Viktória-vízesés körül kialakított látogatóközpontban a trópusi park ösvényein órákon keresztül sétálgathatunk és különböző kilátópontokról nézhetjük meg, ahogy a hatalmas vízfüggöny a vízesésen aláomlik. Victoria Falls kisvárosában rengeteg ajándékbolt, egy óriási, helyi kézműves termékeket kínáló piac és számos kellemes kávézó is található, az egész napot könnyen eltölthetjük sétával és ajándékvásárlással a kisvárosban. Fakultatív programok közül választhatunk: helikopteres kirándulás a vízesés felett, rafting túra a Zambézi-folyón, elefánt szafari.

16-17. nap: Victoria Falls - Budapest

Délelőtt transzfer Viktoria Falls repülőterére, átszállással hazautazás Budapestre. Érkezés másnap.

 

 

A programok és a szálloda változtatásának jogát irodánk fenntartja! 

 

UNESCO Világörökségi helyszínek

  • Namíbia - Dél-namíbi dűnetenger
  • Botswana - Okavango-delta
  • Zimbabwe - Viktória-vízesés (természeti)

Programok:

Viktória-vízesés, helikopteres sétarepülés (15 perc): kb. 155 USD

Viktória-vízesés, elefánt szafari: kb. 150 USD

Rafting a Zambézi-folyón: kb. 200 USD

 

 

A fakultatív programok díjai a helyszínen fizetendők.

További információk:

Várható menetrend (változhat):

 

December 05. Budapest - Dubai 14:40 - 23:05 EK 112 kb. 5 óra 25 perc

December 06. Dubai - Johannesburg 04:40 - 10:55 EK 761 kb. 8 óra 15 perc

December 06. Johannesburg - Windhoek 14:30 - 16:25 SA 76 kb. 1 óra 55 perc

December 20. Victoria - Johannesburg 13:25 - 15:05 SA 41 kb. 1 óra 40 perc

December 20. Johannesburg - Dubai 18:50 05:05 EK 764 kb. 8 óra 15 perc

December 21. Dubai - Budapest 08:25 - 11:40 EK 111 kb. 5 óra 25 perc

 

 

További információk 2:

Az út idegenvezetője

 

Rokolya Péter

referens - csoportkísérő - idegenvezető

Gyermekkorom egyik meghatározó olvasmánya -  a ,,Világjáró" Jelky András kalandjai - alapján már akkor szerettem utazni, amikor még alig lehetett. Minden évben találkoztam a szoborral így soha nem felejtettem el, nemcsak hajózni, utazni is kell! Végül a sport, és később a munkám révén megvalósult az álmom. Munkám és hobbym következtében számtalan országba, minden lakott földrészre eljutottam, de az egyik legnagyobb szerelem Ázsia, az ázsiai kultúra és azon belül India lett. Vallom utazni úgy érdemes, hogy minden érzékszervünk kapjon valamit az adott országból, ha megnézünk minden megnézhetőt, megkóstolunk minden megkóstolhatót, meghallgatunk minden meghallgathatót, persze ha lehet, tapintunk, és szaglunk is. De a legfontosabb, hogy ezeken felül a léleknek is adjunk valami pluszt, valami különlegeset. Erre törekszem az idegenvezetői munkám során is, amikor hazajövünk, ne csak azt mondhassuk el, igen voltunk abban az országban, hanem jártunk is ott.

 

 

Ismerje meg Dél-Afrikát!

 

x

Az ár tartalmazza:
14 éjszakai szállást, helyi 3-4*-os szállodákban és szafari lodge-okban, kétágyas szobábana reggelis ellátást, 1 ebédet és 6 vacsorát (italok nélkül)a megadott programokataz utazást bérelt expedíciós szafari busszala nemzeti park belépőketa magyar nyelvű idegenvezetést

Az ár nem tartalmazza:
repülőjegyeket illetékkelkb. 350 000 Ftvízumdíjakatkb. 54 000 Ftborravalókatkb. 5 USD/fő/napútlemondási biztosítást 1,5% EGYÉB KÖLTSÉGEKBBP biztosításegyágyas felár140 000 Fttovábbi étkezések, napi főétkezések kb. 10-20 USD/fő/alkalom fakultatív programok

 

VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!