Utazás keresése

Utazás alapadatai

Típusa:Körutazás, Városlátogatás
Utazás módja:Repülő
Úticél: USA, Körutazás Amerikában
Időtartam: 13 nap / 11 éjszaka
Indulás helye: Budapest
Indulás ideje:2020-03-26
Megjegyzés: Ft/fő, 2 ágyas szoba
Szállás neve: Körutazás a Vadnyugaton
Ellátás: reggeli
Szobatípus neve: 2 ágyas szoba
Utazás ára: 515.000 Ft/fő

Leírás:

?  Los Angeles, Beverly Hills és Hollywood fényei
?  A káprázatos Grand Canyon és igazi western táj
?  San Francisco, Golden Gate és az Alcatraz hajóról
?  A világ szórakoztató központja: Las Vegas

Program:


1. NAP: BUDAPEST - LOS ANGELES

Elrepülés Budapestről egy átszállással Los Angelesbe. Étkezések a gép fedélzetén. Érkezés a délutáni/esti órákban. Szállás Los Angeles körzetében.

2. NAP: BEVERLY HILLS - HOLLYWOOD - LAUGHLIN (COLORADO-FOLYÓ)

Reggeli, majd autóbusszal felkeressük Los Angeles legismertebb látnivalóit, többek között a régi városmagot, a Mexikói negyedet, Beverly Hills-t, a dúsgazdagok bevásárló utcáját, a Rodeo Drive-ot, a Hollywood Boulevard-t, a filmcsillagok kéz- és láblenyomatait, Down Townt stb. Napközben ebéd. Délután utazás a Mojave siva­tagon keresztül Laughlinba, a Colorado-folyó partjára, a vízi spor­tok és kaszinók városába. Vacsora, szállás Laughlinban.

3. NAP: LAUGHLIN - GRAND CANYON - FLAGSTAFF

Reggeli, majd indulás a Grand Canyonhoz, melynek kapuját dél körül érjük el. A délután folyamán a Déli peremnél gyönyörköd­hetünk a 2200 m magas fennsík csodálatos formációiban, lete­kintve élvezhetjük a mélyben kanyargó Colorado-folyó által vájt kanyon lélegzetelállító szépségét. Fakultatív prog­ramlehetőség: kisrepülővel repülés a kanyon felett (kb. 199 USD - időjárásfüggő). Megérkezés Flagstaffbe. Napközben ebédszünet. Vacsora, szállás Flagstaffben.

4. NAP: FLAGSTAFF - MONUMENT-VÖLGY - GLEN CANYON - POWELL-TÓ - KANAB

Reggeli, majd utazás a Monument-völgybe, ahol sötétvö­rös hegyek vesznek minket körül. Ezen az impozáns helyen szá­mos westernfilmet forgattak. A 25 mérföld hosszú és 16 mérföld széles sivatagos fennsík tele van ámulatba ejtő formájú gigan­tikus homokkövekkel. Részt veszünk egy piknikkel egybekö­tött dzsiptúrán, ahol megkóstolhatjuk az igazi navajo ételeket. Ezt követően utazás Page-be. Út közben megállunk a Powell-tónál és a Glen Canyon gátnál. Fakultatív programlehető­ség: repülőút a szigetek, hegycsúcsok, szurdokok által szabdalt, káprázatos tájképet nyújtó Powell-tó felett (kb. 189 USD - időjárásfüggő). Vacsora, szállás Kanabban.

5. NAP: KANAB - BRYCE ÉS ZION CANYON - LAS VEGAS

Korai reggeli, majd utazás a gyönyörű fennsíkon keresztül a Bryce Canyonhoz, mely Utah állam egyik legelbűvölőbb ter­mészeti parkja. A helyet a mormonok fedezték fel a XIX. szá­zadban. Az emlékezetes rózsaszín sziklák köveinek káprázatos alakzatai, színei és árnyékai állandóan változnak hajnaltól egé­szen szürkületig. Ezt követően átutazunk Utah állam legrégebbi parkjába, a Zion Canyonba, a katedrális formájú kövekhez, melyek 3.000 lábnál is magasabbak. Gyönyörködhetünk a park egyedi földrajzából eredő növény- és állatvilág sokféleségében. Délután tovább utazás Las Vegasba, a világ kaszinó-fővárosába. Napközben ebédszünet. Vacsora, szállás Las Vegasban.

6. NAP: LAS VEGAS - TŰZ VÖLGYE - LAS VEGAS

Reggeli, majd indulás a Nevada sivatagba, a szivárvány min­den színében csillogó, híres Tűz völgyébe (Valley of Fire). A durva talaj és a csipkézett falak olyan vörös homokkő-for­mációkat alkotnak, amelyek kb. 150 millió évesek. Kora dél­után visszaérkezés Las Vegasba, majd szabadprogram, a város kaszinóinak egyéni felfedezése, vagy kedvező vásárlási lehe­tőségek. Este fakultatív programlehetőség: Las Vegas by night: autóbusszal bemenetel a belvárosba, majd kb. 3 órás gyalogos városnézés számtalan fotóstop­pal a káprázatos fények városában (az öreg Las Vegas és a világon egyedülálló, képzeletet felülmúló Strip sugárút, ára: kb. 55 USD/fő, minimum létszám: 20 fő). Napközben ebédszünet. Vacsora, szállás Las Vegasban.

7. NAP: LAS VEGAS - CALICO GHOST - FRESNO

Reggeli, délelőtt indulás a sivatagon keresztül Calico Ghost városába, ahol a száz évvel ezelőtti vadnyugati ezüstbányász városka élete elevenedik meg. A város nevét a környező hegyek­ről kapta, amelyek az ásványi anyagoktól különböző színekben pompáznak. Megérkezés Fresno-ba. Napközben ebédszünet. Vacsora, szállás Fresno-ban.

8. NAP: FRESNO - YOSEMITE - SAN FRANCISCO

Reggeli, majd utazás Amerika nemzeti parkjainak egyik éksze­rébe, a Yosemite Nemzeti Parkba, amely gleccserek formálta görgő köveket és kanyargó patakokat, kristálytiszta tavakat, látványos vízeséseket, és igen gazdag növény- és állatvilágot - többek közt az amerikai fekete medvét - őrzött meg az utó­kornak. Megcsodálhatjuk az El Captain-t, a híres Menyasszonyfátyol-vízesést, és a világ második leghosszabb vízesését, a Yosemite-vízesést (720 m). Délután utazás a szépen gondozott farmvidéken keresztül San Francisco-ba. Napközben ebédszü­net. Vacsora, szállás San Francisco-ban.

9. NAP: SAN FRANCISCO

Reggeli, délelőtt városnézés a leghangulatosabb amerikai nagy­városban, San Francisco-ban: Városháza tér, St. Mária temploma (a modern építészet remekműve), a Ghirandelli negyed a gyönyö­rűen karbantartott Viktória korabeli házakkal, a Golden Gate park, fotóstop a fenséges Golden Gate hídnál, melyen át is haladunk Sausalito városába. A városnézést a kikötőben fejezzük be, ahol a délutáni szabadprogramot tölthetjük el (butikok, kikötői pubok, kiállító termek, képgalériák, éttermek sorjáznak egymás után több kilométer hosszan). Lehetőség nyílik a híres kábelvillamos kipróbálására is, sétálhatunk a kínai negyedben vagy a hajóra szállhatunk az öbölben, mely során többek közt elhajó­zunk a fókatelep és a hírhedt börtönsziget, az Alcatraz mellett is (a hajójegy ára kb. 33 USD). Napközben ebédszü­net. Vacsora, szállás az előző napi szállodában.

10. NAP: SAN FRANCISCO - MONTEREY - CARMEL - LOMPOC

Reggeli, indulás a Monterey-félszigetre, mely a pompás tenger­partjaival, ciprusfáival és szikláival sok amerikai és európai fes­tőnek, költőnek volt a kedvenc helye. Megtekintjük Monterey városát, különösképpen a halászkikötőt és a konzervgyári sort, melyet John Steinbech író tett halhatatlanná. Ezt követően láthatjuk a közeli Carmelt, Kalifornia legbájosabb part menti városát, mely érintetlen tengerpartokkal és vonzó boltokkal rendelkezik. Átutazunk a 17 mérföldes panoráma úton a dús­gazdagok zárt világába, majd megérkezünk Lompoc-ba. Napközben ebédszünet. Vacsora, szállás Lompoc körzetében.

11. NAP: LOMPOC - SANTA BARBARA - LOS ANGELES

Reggeli, továbbutazás a spanyolok alapította Santa Barbara-ba. A várost a spanyol telepesek alapították 1602-ben Kalifornia felső részén, nevét Sebastian Vizcaino adta. Egy katonai erődöt építet­tek 1782-ben, majd 4 évvel később Fermin Francisco de Lasum atya létrehozta a ,,Missziók királynőjét". Délután visszaérkezés Los Angelesbe. Szabadprogram, vagy fakultatív programle­hetőség: látogatás a filmvilág fővárosába, a Universal Studios-ba, ahol a virtuális technikák segítségével az űrutazástól a katasztrófák széles soráig felejthetetlen élményeknek lehetünk túlélői (belépő kb. 115 USD). Napközben ebédszünet. Vacsora, szállás Los Angeles elővárosában.

12. NAP: LOS ANGELES - SANTA MONICA - REPÜLÉS

Reggeli, majd délelőtt a városnézés folytatása, mely során töb­bek között felkeressük a legkedveltebb óceánparti városrészt, Santa Monica-t. Ebédszünet. Délután transzfer a repülőtérre és hazaindulás Budapestre. Étkezés és éjszakázás a gép fedélzetén.

13. NAP: LOS ANGELES - BUDAPEST

Érkezés Budapestre.

 

A változtatás jogát fenntartjuk. A valutaárfolyam változások az árakat módosíthatják. Az árak 1 USD = 285 HUF, 1 EUR = 320 HUF árfolyamig érvényesek. Az utat kisebb létszámmal is tudjuk indítani, de más áron és más szolgáltatásokkal. Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig.

 

Fontos! Az útlevélnek a visszaérkezést követően 6 hónapig még érvényesnek kell lennie. A biometrikus (bordó) útlevéllel rendel­kezőknek nem szükséges vízum az USA-ba, csak egy elektroni­kus utazási engedély (regisztráció), amelyet a www.usembassy. hu oldalon lehet megkérni. Amennyiben ezt elutasítják, vízumot kell igényelni. A regisztrációt az utas maga végezheti, amennyi­ben erre irodánkat kéri fel, ennek díja: 6.500,- Ft. A kék útlevél­lel rendelkezőknek továbbra is vízum szükséges. Akik 2011 óta Irakban, Iránban, Szudánban, Szíriában, Líbiában, Szomáliában vagy Jemenben jártak, számukra jelenleg vízum szükséges az USA-ba történő beutazáshoz, melynek költségét és ügyintézését az Utasoknak kell vállalniuk. Belépők és a program szerinti étke­zések: 230 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatónak). Borravaló: ajánlott 5 USD/fő/nap A fakultatív programok a hely­színen foglalandók és fizetendők. Sztornóbiztosítás a részvételi díjra és a reptéri illetékre: 8.850,- Ft (március); 9.085,- Ft (novem­ber és 2020 március).

 

Min. létszám: 35 fő

 

Szállás: Középkategóriás szálloda

Ellátás: Reggeli

Közlekedés: Repülővel

x

Körutazás a Vadnyugaton utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Ajánlatot kérek
5
5
Az ár nem tartalmazza
  • Egyágyas szoba felára: 189000 Ft fő*
  • ESTA utazási engedély - USA: 6500 Ft fő*
  • Repülőtéri illeték: 134000 Ft fő*
  • Sztornóbiztosítás: 9085 Ft fő
* kötelezően fizetendő
* kötelezően fizetendő
Útlemondási biztosítás
Egyéb leírás szerint

Körutazás a Vadnyugaton

USA, Körutazás Amerikában

Leírás:

?  Los Angeles, Beverly Hills és Hollywood fényei
?  A káprázatos Grand Canyon és igazi western táj
?  San Francisco, Golden Gate és az Alcatraz hajóról
?  A világ szórakoztató központja: Las Vegas

Program:


1. NAP: BUDAPEST - LOS ANGELES

Elrepülés Budapestről egy átszállással Los Angelesbe. Étkezések a gép fedélzetén. Érkezés a délutáni/esti órákban. Szállás Los Angeles körzetében.

2. NAP: BEVERLY HILLS - HOLLYWOOD - LAUGHLIN (COLORADO-FOLYÓ)

Reggeli, majd autóbusszal felkeressük Los Angeles legismertebb látnivalóit, többek között a régi városmagot, a Mexikói negyedet, Beverly Hills-t, a dúsgazdagok bevásárló utcáját, a Rodeo Drive-ot, a Hollywood Boulevard-t, a filmcsillagok kéz- és láblenyomatait, Down Townt stb. Napközben ebéd. Délután utazás a Mojave siva­tagon keresztül Laughlinba, a Colorado-folyó partjára, a vízi spor­tok és kaszinók városába. Vacsora, szállás Laughlinban.

3. NAP: LAUGHLIN - GRAND CANYON - FLAGSTAFF

Reggeli, majd indulás a Grand Canyonhoz, melynek kapuját dél körül érjük el. A délután folyamán a Déli peremnél gyönyörköd­hetünk a 2200 m magas fennsík csodálatos formációiban, lete­kintve élvezhetjük a mélyben kanyargó Colorado-folyó által vájt kanyon lélegzetelállító szépségét. Fakultatív prog­ramlehetőség: kisrepülővel repülés a kanyon felett (kb. 199 USD - időjárásfüggő). Megérkezés Flagstaffbe. Napközben ebédszünet. Vacsora, szállás Flagstaffben.

4. NAP: FLAGSTAFF - MONUMENT-VÖLGY - GLEN CANYON - POWELL-TÓ - KANAB

Reggeli, majd utazás a Monument-völgybe, ahol sötétvö­rös hegyek vesznek minket körül. Ezen az impozáns helyen szá­mos westernfilmet forgattak. A 25 mérföld hosszú és 16 mérföld széles sivatagos fennsík tele van ámulatba ejtő formájú gigan­tikus homokkövekkel. Részt veszünk egy piknikkel egybekö­tött dzsiptúrán, ahol megkóstolhatjuk az igazi navajo ételeket. Ezt követően utazás Page-be. Út közben megállunk a Powell-tónál és a Glen Canyon gátnál. Fakultatív programlehető­ség: repülőút a szigetek, hegycsúcsok, szurdokok által szabdalt, káprázatos tájképet nyújtó Powell-tó felett (kb. 189 USD - időjárásfüggő). Vacsora, szállás Kanabban.

5. NAP: KANAB - BRYCE ÉS ZION CANYON - LAS VEGAS

Korai reggeli, majd utazás a gyönyörű fennsíkon keresztül a Bryce Canyonhoz, mely Utah állam egyik legelbűvölőbb ter­mészeti parkja. A helyet a mormonok fedezték fel a XIX. szá­zadban. Az emlékezetes rózsaszín sziklák köveinek káprázatos alakzatai, színei és árnyékai állandóan változnak hajnaltól egé­szen szürkületig. Ezt követően átutazunk Utah állam legrégebbi parkjába, a Zion Canyonba, a katedrális formájú kövekhez, melyek 3.000 lábnál is magasabbak. Gyönyörködhetünk a park egyedi földrajzából eredő növény- és állatvilág sokféleségében. Délután tovább utazás Las Vegasba, a világ kaszinó-fővárosába. Napközben ebédszünet. Vacsora, szállás Las Vegasban.

6. NAP: LAS VEGAS - TŰZ VÖLGYE - LAS VEGAS

Reggeli, majd indulás a Nevada sivatagba, a szivárvány min­den színében csillogó, híres Tűz völgyébe (Valley of Fire). A durva talaj és a csipkézett falak olyan vörös homokkő-for­mációkat alkotnak, amelyek kb. 150 millió évesek. Kora dél­után visszaérkezés Las Vegasba, majd szabadprogram, a város kaszinóinak egyéni felfedezése, vagy kedvező vásárlási lehe­tőségek. Este fakultatív programlehetőség: Las Vegas by night: autóbusszal bemenetel a belvárosba, majd kb. 3 órás gyalogos városnézés számtalan fotóstop­pal a káprázatos fények városában (az öreg Las Vegas és a világon egyedülálló, képzeletet felülmúló Strip sugárút, ára: kb. 55 USD/fő, minimum létszám: 20 fő). Napközben ebédszünet. Vacsora, szállás Las Vegasban.

7. NAP: LAS VEGAS - CALICO GHOST - FRESNO

Reggeli, délelőtt indulás a sivatagon keresztül Calico Ghost városába, ahol a száz évvel ezelőtti vadnyugati ezüstbányász városka élete elevenedik meg. A város nevét a környező hegyek­ről kapta, amelyek az ásványi anyagoktól különböző színekben pompáznak. Megérkezés Fresno-ba. Napközben ebédszünet. Vacsora, szállás Fresno-ban.

8. NAP: FRESNO - YOSEMITE - SAN FRANCISCO

Reggeli, majd utazás Amerika nemzeti parkjainak egyik éksze­rébe, a Yosemite Nemzeti Parkba, amely gleccserek formálta görgő köveket és kanyargó patakokat, kristálytiszta tavakat, látványos vízeséseket, és igen gazdag növény- és állatvilágot - többek közt az amerikai fekete medvét - őrzött meg az utó­kornak. Megcsodálhatjuk az El Captain-t, a híres Menyasszonyfátyol-vízesést, és a világ második leghosszabb vízesését, a Yosemite-vízesést (720 m). Délután utazás a szépen gondozott farmvidéken keresztül San Francisco-ba. Napközben ebédszü­net. Vacsora, szállás San Francisco-ban.

9. NAP: SAN FRANCISCO

Reggeli, délelőtt városnézés a leghangulatosabb amerikai nagy­városban, San Francisco-ban: Városháza tér, St. Mária temploma (a modern építészet remekműve), a Ghirandelli negyed a gyönyö­rűen karbantartott Viktória korabeli házakkal, a Golden Gate park, fotóstop a fenséges Golden Gate hídnál, melyen át is haladunk Sausalito városába. A városnézést a kikötőben fejezzük be, ahol a délutáni szabadprogramot tölthetjük el (butikok, kikötői pubok, kiállító termek, képgalériák, éttermek sorjáznak egymás után több kilométer hosszan). Lehetőség nyílik a híres kábelvillamos kipróbálására is, sétálhatunk a kínai negyedben vagy a hajóra szállhatunk az öbölben, mely során többek közt elhajó­zunk a fókatelep és a hírhedt börtönsziget, az Alcatraz mellett is (a hajójegy ára kb. 33 USD). Napközben ebédszü­net. Vacsora, szállás az előző napi szállodában.

10. NAP: SAN FRANCISCO - MONTEREY - CARMEL - LOMPOC

Reggeli, indulás a Monterey-félszigetre, mely a pompás tenger­partjaival, ciprusfáival és szikláival sok amerikai és európai fes­tőnek, költőnek volt a kedvenc helye. Megtekintjük Monterey városát, különösképpen a halászkikötőt és a konzervgyári sort, melyet John Steinbech író tett halhatatlanná. Ezt követően láthatjuk a közeli Carmelt, Kalifornia legbájosabb part menti városát, mely érintetlen tengerpartokkal és vonzó boltokkal rendelkezik. Átutazunk a 17 mérföldes panoráma úton a dús­gazdagok zárt világába, majd megérkezünk Lompoc-ba. Napközben ebédszünet. Vacsora, szállás Lompoc körzetében.

11. NAP: LOMPOC - SANTA BARBARA - LOS ANGELES

Reggeli, továbbutazás a spanyolok alapította Santa Barbara-ba. A várost a spanyol telepesek alapították 1602-ben Kalifornia felső részén, nevét Sebastian Vizcaino adta. Egy katonai erődöt építet­tek 1782-ben, majd 4 évvel később Fermin Francisco de Lasum atya létrehozta a ,,Missziók királynőjét". Délután visszaérkezés Los Angelesbe. Szabadprogram, vagy fakultatív programle­hetőség: látogatás a filmvilág fővárosába, a Universal Studios-ba, ahol a virtuális technikák segítségével az űrutazástól a katasztrófák széles soráig felejthetetlen élményeknek lehetünk túlélői (belépő kb. 115 USD). Napközben ebédszünet. Vacsora, szállás Los Angeles elővárosában.

12. NAP: LOS ANGELES - SANTA MONICA - REPÜLÉS

Reggeli, majd délelőtt a városnézés folytatása, mely során töb­bek között felkeressük a legkedveltebb óceánparti városrészt, Santa Monica-t. Ebédszünet. Délután transzfer a repülőtérre és hazaindulás Budapestre. Étkezés és éjszakázás a gép fedélzetén.

13. NAP: LOS ANGELES - BUDAPEST

Érkezés Budapestre.

 

A változtatás jogát fenntartjuk. A valutaárfolyam változások az árakat módosíthatják. Az árak 1 USD = 285 HUF, 1 EUR = 320 HUF árfolyamig érvényesek. Az utat kisebb létszámmal is tudjuk indítani, de más áron és más szolgáltatásokkal. Magyar nyelvű csoportkísérő idegenvezető indulástól érkezésig.

 

Fontos! Az útlevélnek a visszaérkezést követően 6 hónapig még érvényesnek kell lennie. A biometrikus (bordó) útlevéllel rendel­kezőknek nem szükséges vízum az USA-ba, csak egy elektroni­kus utazási engedély (regisztráció), amelyet a www.usembassy. hu oldalon lehet megkérni. Amennyiben ezt elutasítják, vízumot kell igényelni. A regisztrációt az utas maga végezheti, amennyi­ben erre irodánkat kéri fel, ennek díja: 6.500,- Ft. A kék útlevél­lel rendelkezőknek továbbra is vízum szükséges. Akik 2011 óta Irakban, Iránban, Szudánban, Szíriában, Líbiában, Szomáliában vagy Jemenben jártak, számukra jelenleg vízum szükséges az USA-ba történő beutazáshoz, melynek költségét és ügyintézését az Utasoknak kell vállalniuk. Belépők és a program szerinti étke­zések: 230 USD (a helyszínen fizetendő a kinti szolgáltatónak). Borravaló: ajánlott 5 USD/fő/nap A fakultatív programok a hely­színen foglalandók és fizetendők. Sztornóbiztosítás a részvételi díjra és a reptéri illetékre: 8.850,- Ft (március); 9.085,- Ft (novem­ber és 2020 március).

 

Min. létszám: 35 fő

 

Szállás: Középkategóriás szálloda

Ellátás: Reggeli

Közlekedés: Repülővel

x

VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!