Utazás keresése

Utazás alapadatai

Utazás módja:Repülő
Úticél: India, Delhi
Időtartam: 12 nap / 10 éjszaka
Indulás helye: Budapest
Indulás ideje:2018-10-01
Szállás neve: Delhi - Jaipur - Agra Aranyháromszög és Nepál
Ellátás: félpanziós
Szobatípus neve:
Utazás ára: 269.500 Ft/fő

1. nap: Budapest–Delhi

Elutazás menetrendtől függően átszállással Budapestről Delhibe. Éjszaka a repülőn. 

2. nap: Delhi és Mahatma Gandhi

Érkezés a reggeli órákban Delhibe, transzfer a szállodába. Rövid felfrissülést követően városnézésre indulunk Delhiben. Ó-Delhi(a mai óváros), a mogul birodalom központja volt, a hatalmas Vörös erőddel. MegtekintjükSháhJahán mogul uralkodó monumentális rezidenciáját, majd riksával a JamaMasjid mecsethezutazunk. Ellátogatunk Mahatma Gandhi síremlékéhez,majd Siva LaxmiNarayan templomát tekintjük meg… Később Új-Delhibe érkezünk, ahol a „brit-idők”nyomaival találkozunk. Autóbusszal bekukkantunk a kormányzati negyed világába (Parlament, elnöki rezidencia, kormányzatiépületek). Megtekintjük a hatalmas India-kaput, mely az I. vh.-ban elesett indiai hősök emlékét őrzi és a közeli Canopyt.Megcsodáljuk az egykori brit alkirályi rezidenciát, a RashtrapatiBhavant.Teszünk egy sétát Humayun császármauzóleuma körül, parkjában több uralkodó síremléke látható. Egy rövid kitérő a Jamuna-folyó túlpartján a mesebeli megjelenésű Aksardam szentélyhez, mely a világ legnagyobb hindu építménye.Ellátogatunk a Bahá’í imaház épületéhez. „Lótuszvirága” India „Anyatemploma”: vallási korlátok fölé emelkedve az egész emberiség temploma – itt szinte hallható a csend!Ugyancsak a déli városrész nevezetessége a KutubMinár, a világ legmagasabb tégla minaretje. A romterületen áll „India titka”, a 95%-os tisztaságú kovácsoltvasból készített, 6t tömegű Delhi vasoszlop. Lefotózhatjuk a művészi kivitelezésű, 1600 éves győzelmi oszlopot, s az Iszlám Ereje Mecsetet, a mogul építészet első példáját.

3. nap: Hanuman hindu templom és a jaipuri piac (260 km)

Ma Rajasthan fővárosába, Jaipurba utazunk. Útközben Hanuman hindu templomot tekintjük meg Kotputli régészeti városban, ahol leginkább megfigyelhető a színes és változatos népviselet, öltözködés. Délután érkezünk Jaipurba, ahol nyüzsgő piacára látogatunk. Vásárlási lehetőség a bazársoron (kötelező alkudozással), a bazár mögötti szabad piaccal… Szállásunk 2 éjszakán át Jaipurban lesz.

4. nap: Jaipur – a vörös színű város

Reggeli, majd Jaipurralismerkedünk. A dombtetőreépült Borostyán erődből páratlan kilátás nyílik a környékre, az emelkedőt elefántháton tesszük meg (helyszínen fizetendő). Délután városnézés: Johari-bazár, a Szelek Palotája… A Paloták és a városfalak vöröses színűek. A City Palace az óváros nagyrészét elfoglalja, itt található az Obszervatórium, paloták, miniatúrák, fegyvertár.

5. nap: FatehpurSikri – az egykori főváros (230 km)

Ezen a napon Agrába utazunk. Útközben felkeressük a FatehpurSikrit, az Akbar császár palotáját. Az egykori főváros vörös homokkőből épült épületei, palotái, kertjei mind-mind az iszlám és hindu építészet jegyeit viselik. Továbbutazva délutánra Agrába érkezünk. 3 éjszakán át itt lesz szállásunk.

6. nap: Agra az erőddel, a Taj Mahal és Sikendra Akbar sírja

Megreggelizünk, majd a ShahJuhan császár által építtetett Taj Mahalttekintjük meg. Az építmény India jelképe és a világörökség része. 22 éven át mintegy 20 000 ember építette márványból, 1653-ban készült el. Következő állomásként a vörös kőből épült Agra erődöt látogatjuk meg. (2,5 km hosszú fallal körülvett erőd,benne az Andalúz csarnok, Tükrök Palotája.) Mai napunk délutáni állomása SikendraAkbar császár 1565-ben épült, fallal körülvett síremléke. Visszatérve Agrába idő függvényében folytatjuk városnéző programunkat.

7. nap: Agra vagy Gwalior

Reggelit követően szabadprogram Agrában. Fakultatív ajánlatunk: a Baby Tajhoz és  Gwailor erődvárához utazunk. Agrát elhagyva a Taj Mahal közvetlen elődjéhez, a BabyTajhoz kalauzoljuk Önöket, ahol Itmad-ud-Daula látványos síremlékét láthatjuk. Továbbutazva Gwalior óvárosa felett magasló monumentális középkori erődpalotához érkezünk. Számos hindutemplomát, történelmi hangulatát élvezhetjük.Láthatjuk a sziklába vájt dzsaina szobrokat és a híres Man Mandir Palotát is. Szálláshelyünkre Agrába az esti órákban érkezünk vissza.

8. nap: Mathura majd Delhi (200 km)

Megreggelizünk, majd elhagyjuk Agrát, útközben a hinduizmus legfontosabb zarándokhelyére,Mathura szent városába látogatunk. (5000 évvel ezelőtt ezen a helyen született Krisna.) Késő délutánra érkezünk Delhibe, ahol szabadidő: egyénileg lesz lehetőség elvegyülni a helyiek között, vásárolni a piacokon, majd a szálláshelyünkre térünk. Szállásunk Delhiben lesz.

9. nap: A „világ tetején”,a nepáli Katmandu-völgyben

Reggeli után repülővel Nepál fővárosába,Katmanduba utazunk. A magas hegyek között, a civilizáció határán furcsa kép fogad bennünket letekintve a városra; egy végeláthatatlan épülettenger. A városba érkezve elképesztő kontrasztok világába csöppenünk,a drámai szegénység és a gazdagság az utca színterén érvényesül. A város központja a „palota tér”.Nepál az egyesítés előtt apró királyságokból állt, melynek legszembetűnőbb maradványa a három Durbar (Királyi palota); a Katmandu Durbar, a Patan Durbar és a Bhaktapur Durbar; mindhárom UNESCO Világörökség. Itt áll a Katmandu Királyság régi palotája, a Malla királyok és Shah dinasztia uralkodóinak rezidenciája. A teret szegélyező épületek a Katmandu-völgy őslakóinak, a Newar népművészetét dicsérik.A városi séta során megismerkedünk Ráma hű szolgájával, a majomfejű Hanumán (Hanuman Dhoka) alakjával, és Kumari Dewi figurájával; betérünk a Kumari Bahal udvarába. Végigsétálunk a hindu pagodák és a sikátorok zöldségárusi között, megnézzük a Basantapur-torony és a Taleju templom épületét. Végül ellátogatunk Katmandu nyüzsgő, vibráló Thamel negyedébe. Szállás 2 éjszakán át Katmanduban.

10. nap: Katmandu-völgyi sztúpa-túra

Reggeli után szabadprogram; séta, vásárlás Katmanduban, vagy fakultatív programlehetőség: egész napos kirándulás a Katmandu-völgyben. A világ (és a Himalája) 10 legmagasabb hegye közül hét Nepálban található. Felkeressük a mesés hangulatú Katmandu-völgy sztúpáit: gyönyörű lépcsősor mentén jutunk fel a Swayambhusztúpa teraszára, mely az egyik legszentebb buddhista zarándokhely, s 2500 esztendeje vigyázza a völgy békéjét. Körülötte templomok, szentélyek, kolostor, múzeum és könyvtár található. A templom az itt élő szent majmok után kapta a „Majomtemplom”nevet.A szélben lengedező imazászlók, a pörgő-forgó imakerekek és a bazársor ajándékboltjai között sétálva érzi meg az ember igazán Nepál varázsát. Rövid kitérő a Békesség szobrához, majd felkeressük a Baudhanáth sztúpát,mely körül több mint 50 tibeti gompa (kolostor) épült fel.Nem csak Nepál, hanem a világ egyik legnagyobb sztúpája. Kis időre elvegyülünk „Kis-Tibet” városrész tarka forgatagában. Később megtekintjük a Bagmati-folyó fölött emelkedő Gorakhnath templomot és a folyó másik oldalán felépült Pashupatinath templom együttesét… Délután Patanba látogatunk, a kézművesek, művészek városába. A III. századból való 4 sztúpáját még Ashoka császár idején emelték. Körbejárjuk a Patan Durbar szentélyeit és templomait, majd elidőzünk kicsit a mindig mozgalmas Mongol bazár apró üzletei között.

11. nap: A varázslatos Bhaktapur, majd Katmandu

Reggeli után Bhaktapur világörökségi helyszíneit keressük fel. A város 1377-től lett a Katmandu-völgy központja, a hosszú időn át virágzó uralkodói központ gyönyörű építészeti emlékeket őriz: Durbar tér, az Ötvenöt-ablakos palota, az ötemeletes Nyatapola pagoda, valamint a BhairavaNath, a Kashi Biswanath és a Dattatreya templom. A város a nepáli kézművesség (fazekasság, fa- és kőfaragók) egyik legszebb példája. Bhaktapur azon kulturális emlékeket őrző 7 helyszín egyike, melyek révén a Katmandu-völgy UNESCO védelem alá került. Délután szabadidő, vásárlási lehetőség Katmanduban. Kései vacsora után transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre az éjszakai órákban.

12. nap: Delhi–Budapest

Folyamatos repülőút után (európai átszállással) érkezés Budapestre a kora délutáni órákban. 


x

Árak és felárak (1 főre) 2018


Részvételi díj: 269.500 Ft    
Európai és belső repülőjegyek (6 repülő) 180.000 Ft
Repülőtéri illeték kb.: 145.000 Ft
Vízumköltség kb.: 31.000 Ft
1ágyas felár: 155.000 Ft

Utasbiztosítás (BBP)
6.600 Ft
CL PLUS biztosítás*: 18.200 Ft

Utazás:
menetr. szerinti repülővel, európai  átszállással, helyben autóbusszal
Elhelyezés: 10 éjszaka szálloda****
Ellátás: 10x félpanzió (reggeli és főétkezés)

Fakultatív programok (15 főtől)
Gwalior és a Baby taj 19.800 Ft
Katmandu-völgy 7.500 Ft

Belépők és jegyek tájékoztató árai:
100 USD
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 40 USD

Minimális létszám: 15 fő.
Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep.téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

Vidéki Utasaink részére a budapesti csatlakozáshoz:
– 1 ágyas elhelyezés reggelivel: 13.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 2 ágyas elhelyezés reggelivel: 8.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel: 6.000 Ft / 1 fő / éjszaka
Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

Fakultatív programok

Gwalior és a Baby taj
Gwalior és a Baby taj
19.800 Ft / fő
Katmandu-völgy
Katmandu-völgy
7.500 Ft / fő
1 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten
1 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten
13.000 Ft / fő
Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!
2 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten
2 ágyas elhelyezés reggelivel Budapesten
8.000 Ft / fő
Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!
3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel Budapesten
3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel Budapesten
6.000 Ft / fő
Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

Delhi - Jaipur - Agra Aranyháromszög és Nepál utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Ajánlatot kérek
5
5
Az ár nem tartalmazza
  • 1 ágyas felár: 155000 Ft fő*
  • BPP: 565 Ft fő*
  • Cl PLUS biztosítás*: 18200 Ft fő
  • Európai és belső repülőjegyek: 180000 Ft fő*
  • Reptéri illeték: 145000 Ft fő*
  • Vízum díj: 31000 Ft fő*
* kötelezően fizetendő
* kötelezően fizetendő
Utazás repülőgéppel
Repülőtéri illeték
Fakultatív programok
Baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás

Delhi - Jaipur - Agra Aranyháromszög és NepálVIP TravelVIP TravelVIP TravelVIP Travel

India, Delhi

1. nap: Budapest–Delhi

Elutazás menetrendtől függően átszállással Budapestről Delhibe. Éjszaka a repülőn. 

2. nap: Delhi és Mahatma Gandhi

Érkezés a reggeli órákban Delhibe, transzfer a szállodába. Rövid felfrissülést követően városnézésre indulunk Delhiben. Ó-Delhi(a mai óváros), a mogul birodalom központja volt, a hatalmas Vörös erőddel. MegtekintjükSháhJahán mogul uralkodó monumentális rezidenciáját, majd riksával a JamaMasjid mecsethezutazunk. Ellátogatunk Mahatma Gandhi síremlékéhez,majd Siva LaxmiNarayan templomát tekintjük meg… Később Új-Delhibe érkezünk, ahol a „brit-idők”nyomaival találkozunk. Autóbusszal bekukkantunk a kormányzati negyed világába (Parlament, elnöki rezidencia, kormányzatiépületek). Megtekintjük a hatalmas India-kaput, mely az I. vh.-ban elesett indiai hősök emlékét őrzi és a közeli Canopyt.Megcsodáljuk az egykori brit alkirályi rezidenciát, a RashtrapatiBhavant.Teszünk egy sétát Humayun császármauzóleuma körül, parkjában több uralkodó síremléke látható. Egy rövid kitérő a Jamuna-folyó túlpartján a mesebeli megjelenésű Aksardam szentélyhez, mely a világ legnagyobb hindu építménye.Ellátogatunk a Bahá’í imaház épületéhez. „Lótuszvirága” India „Anyatemploma”: vallási korlátok fölé emelkedve az egész emberiség temploma – itt szinte hallható a csend!Ugyancsak a déli városrész nevezetessége a KutubMinár, a világ legmagasabb tégla minaretje. A romterületen áll „India titka”, a 95%-os tisztaságú kovácsoltvasból készített, 6t tömegű Delhi vasoszlop. Lefotózhatjuk a művészi kivitelezésű, 1600 éves győzelmi oszlopot, s az Iszlám Ereje Mecsetet, a mogul építészet első példáját.

3. nap: Hanuman hindu templom és a jaipuri piac (260 km)

Ma Rajasthan fővárosába, Jaipurba utazunk. Útközben Hanuman hindu templomot tekintjük meg Kotputli régészeti városban, ahol leginkább megfigyelhető a színes és változatos népviselet, öltözködés. Délután érkezünk Jaipurba, ahol nyüzsgő piacára látogatunk. Vásárlási lehetőség a bazársoron (kötelező alkudozással), a bazár mögötti szabad piaccal… Szállásunk 2 éjszakán át Jaipurban lesz.

4. nap: Jaipur – a vörös színű város

Reggeli, majd Jaipurralismerkedünk. A dombtetőreépült Borostyán erődből páratlan kilátás nyílik a környékre, az emelkedőt elefántháton tesszük meg (helyszínen fizetendő). Délután városnézés: Johari-bazár, a Szelek Palotája… A Paloták és a városfalak vöröses színűek. A City Palace az óváros nagyrészét elfoglalja, itt található az Obszervatórium, paloták, miniatúrák, fegyvertár.

5. nap: FatehpurSikri – az egykori főváros (230 km)

Ezen a napon Agrába utazunk. Útközben felkeressük a FatehpurSikrit, az Akbar császár palotáját. Az egykori főváros vörös homokkőből épült épületei, palotái, kertjei mind-mind az iszlám és hindu építészet jegyeit viselik. Továbbutazva délutánra Agrába érkezünk. 3 éjszakán át itt lesz szállásunk.

6. nap: Agra az erőddel, a Taj Mahal és Sikendra Akbar sírja

Megreggelizünk, majd a ShahJuhan császár által építtetett Taj Mahalttekintjük meg. Az építmény India jelképe és a világörökség része. 22 éven át mintegy 20 000 ember építette márványból, 1653-ban készült el. Következő állomásként a vörös kőből épült Agra erődöt látogatjuk meg. (2,5 km hosszú fallal körülvett erőd,benne az Andalúz csarnok, Tükrök Palotája.) Mai napunk délutáni állomása SikendraAkbar császár 1565-ben épült, fallal körülvett síremléke. Visszatérve Agrába idő függvényében folytatjuk városnéző programunkat.

7. nap: Agra vagy Gwalior

Reggelit követően szabadprogram Agrában. Fakultatív ajánlatunk: a Baby Tajhoz és  Gwailor erődvárához utazunk. Agrát elhagyva a Taj Mahal közvetlen elődjéhez, a BabyTajhoz kalauzoljuk Önöket, ahol Itmad-ud-Daula látványos síremlékét láthatjuk. Továbbutazva Gwalior óvárosa felett magasló monumentális középkori erődpalotához érkezünk. Számos hindutemplomát, történelmi hangulatát élvezhetjük.Láthatjuk a sziklába vájt dzsaina szobrokat és a híres Man Mandir Palotát is. Szálláshelyünkre Agrába az esti órákban érkezünk vissza.

8. nap: Mathura majd Delhi (200 km)

Megreggelizünk, majd elhagyjuk Agrát, útközben a hinduizmus legfontosabb zarándokhelyére,Mathura szent városába látogatunk. (5000 évvel ezelőtt ezen a helyen született Krisna.) Késő délutánra érkezünk Delhibe, ahol szabadidő: egyénileg lesz lehetőség elvegyülni a helyiek között, vásárolni a piacokon, majd a szálláshelyünkre térünk. Szállásunk Delhiben lesz.

9. nap: A „világ tetején”,a nepáli Katmandu-völgyben

Reggeli után repülővel Nepál fővárosába,Katmanduba utazunk. A magas hegyek között, a civilizáció határán furcsa kép fogad bennünket letekintve a városra; egy végeláthatatlan épülettenger. A városba érkezve elképesztő kontrasztok világába csöppenünk,a drámai szegénység és a gazdagság az utca színterén érvényesül. A város központja a „palota tér”.Nepál az egyesítés előtt apró királyságokból állt, melynek legszembetűnőbb maradványa a három Durbar (Királyi palota); a Katmandu Durbar, a Patan Durbar és a Bhaktapur Durbar; mindhárom UNESCO Világörökség. Itt áll a Katmandu Királyság régi palotája, a Malla királyok és Shah dinasztia uralkodóinak rezidenciája. A teret szegélyező épületek a Katmandu-völgy őslakóinak, a Newar népművészetét dicsérik.A városi séta során megismerkedünk Ráma hű szolgájával, a majomfejű Hanumán (Hanuman Dhoka) alakjával, és Kumari Dewi figurájával; betérünk a Kumari Bahal udvarába. Végigsétálunk a hindu pagodák és a sikátorok zöldségárusi között, megnézzük a Basantapur-torony és a Taleju templom épületét. Végül ellátogatunk Katmandu nyüzsgő, vibráló Thamel negyedébe. Szállás 2 éjszakán át Katmanduban.

10. nap: Katmandu-völgyi sztúpa-túra

Reggeli után szabadprogram; séta, vásárlás Katmanduban, vagy fakultatív programlehetőség: egész napos kirándulás a Katmandu-völgyben. A világ (és a Himalája) 10 legmagasabb hegye közül hét Nepálban található. Felkeressük a mesés hangulatú Katmandu-völgy sztúpáit: gyönyörű lépcsősor mentén jutunk fel a Swayambhusztúpa teraszára, mely az egyik legszentebb buddhista zarándokhely, s 2500 esztendeje vigyázza a völgy békéjét. Körülötte templomok, szentélyek, kolostor, múzeum és könyvtár található. A templom az itt élő szent majmok után kapta a „Majomtemplom”nevet.A szélben lengedező imazászlók, a pörgő-forgó imakerekek és a bazársor ajándékboltjai között sétálva érzi meg az ember igazán Nepál varázsát. Rövid kitérő a Békesség szobrához, majd felkeressük a Baudhanáth sztúpát,mely körül több mint 50 tibeti gompa (kolostor) épült fel.Nem csak Nepál, hanem a világ egyik legnagyobb sztúpája. Kis időre elvegyülünk „Kis-Tibet” városrész tarka forgatagában. Később megtekintjük a Bagmati-folyó fölött emelkedő Gorakhnath templomot és a folyó másik oldalán felépült Pashupatinath templom együttesét… Délután Patanba látogatunk, a kézművesek, művészek városába. A III. századból való 4 sztúpáját még Ashoka császár idején emelték. Körbejárjuk a Patan Durbar szentélyeit és templomait, majd elidőzünk kicsit a mindig mozgalmas Mongol bazár apró üzletei között.

11. nap: A varázslatos Bhaktapur, majd Katmandu

Reggeli után Bhaktapur világörökségi helyszíneit keressük fel. A város 1377-től lett a Katmandu-völgy központja, a hosszú időn át virágzó uralkodói központ gyönyörű építészeti emlékeket őriz: Durbar tér, az Ötvenöt-ablakos palota, az ötemeletes Nyatapola pagoda, valamint a BhairavaNath, a Kashi Biswanath és a Dattatreya templom. A város a nepáli kézművesség (fazekasság, fa- és kőfaragók) egyik legszebb példája. Bhaktapur azon kulturális emlékeket őrző 7 helyszín egyike, melyek révén a Katmandu-völgy UNESCO védelem alá került. Délután szabadidő, vásárlási lehetőség Katmanduban. Kései vacsora után transzfer a repülőtérre, elutazás Budapestre az éjszakai órákban.

12. nap: Delhi–Budapest

Folyamatos repülőút után (európai átszállással) érkezés Budapestre a kora délutáni órákban. 


x

Árak és felárak (1 főre) 2018


Részvételi díj: 269.500 Ft    
Európai és belső repülőjegyek (6 repülő) 180.000 Ft
Repülőtéri illeték kb.: 145.000 Ft
Vízumköltség kb.: 31.000 Ft
1ágyas felár: 155.000 Ft

Utasbiztosítás (BBP)
6.600 Ft
CL PLUS biztosítás*: 18.200 Ft

Utazás:
menetr. szerinti repülővel, európai  átszállással, helyben autóbusszal
Elhelyezés: 10 éjszaka szálloda****
Ellátás: 10x félpanzió (reggeli és főétkezés)

Fakultatív programok (15 főtől)
Gwalior és a Baby taj 19.800 Ft
Katmandu-völgy 7.500 Ft

Belépők és jegyek tájékoztató árai:
100 USD
Egyéb helyszínen fizetendő költségek: 40 USD

Minimális létszám: 15 fő.
Transzfercsatlakozás lehetőségeiről információ a programfüzet elején és honlapunkon. Repülőjegyet a repülőtársaság visszaigazolása alapján tudunk biztosítani. A repülőjegy és a rep.téri illeték ára a jegykiállítás idejétől függően módosulhat! A részvételi díj útlemondási biztosítást tartalmaz. Utasbiztosítás (BBP) megkötése utazási feltétel!

Vidéki Utasaink részére a budapesti csatlakozáshoz:
– 1 ágyas elhelyezés reggelivel: 13.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 2 ágyas elhelyezés reggelivel: 8.000 Ft / 1 fő / éjszaka
– 3. fő felára egy szobában pótágyon reggelivel: 6.000 Ft / 1 fő / éjszaka
Foglaláskor kérjük jelezze, hogy utazás előtt, vagy utazás után szeretné igénybe venni!

VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!