Utazás keresése

Utazás alapadatai

Típusa:Körutazás, Városlátogatás
Utazás módja:Repülő
Úticél: Dél-Korea, Körutazás Dél-Koreában
Időtartam: 13 nap / 10 éjszaka
Indulás helye: Budapest
Indulás ideje:2018-10-11
Megjegyzés: Ft/fő Akció!
Szállás neve: Dél-Korea csoportos nagykörút
Ellátás: reggeli
Szobatípus neve:
Utazás ára: 669.000 Ft/fő
Módosítomi


Októberben induló körutazásunk Dél-Korea varázslatos világába kalauzol el, melynek során a modern és a hagyományos értékek tökéletes harmóniájának közepébe csöppenhet. Ázsia eme gyöngyszemében megismerheti a világ egyik legmodernebb metropoliszát, Szöult, az élő történelmet Gyeongju városában, vagy az ország konyháját Busanban. A természet közelségét pedig akár egy buddhista templom lakójaként is megtapasztalhatja.


Útvonal: Szöul – Suwon – Paju/DMZ – Gyeongju – Busan – Seosan
Időtartam: 13 nap / 10 éj
Előfoglalási kedvezménnyel: 2018. július 31-ig!
Időpont: 2018. október 11 – 23.Program


1 . Nap – október 11.

Elutazás Budapestről kora délután a Turkish Airlines légitársaság járataival Isztambulon keresztül Szöulba, magyar csoportkísérőnk társaságában.

2 . Nap – október 12.

A kora délutáni órákban érkezünk meg Szöul Incheon repülőterére, ahonnan busszal jutunk be a belvárosi szállodánkba. Elfoglaljuk a szobákat, és kipihenhetjük az utazás fáradalmait.
Szállás Szöulban

3 . Nap – október 13.

Reggeli a szállodában, majd egész napos városnézésre indulunk busszal Szöulban.  Elsőként Szöul öt palotája közül az első és legnagyobb Gyeongbokgung palotát látogatjuk meg, ahol megtekintünk egy királyi őrségváltást is. Ma a palota része egy múzeum is, ahol a Joseon dinasztia mindennapjaival ismerkedhetünk meg. Innen a palota előtti hatalmas térre, a Gwanghwamunra sétálunk át, ahol megismerkedhetünk az ország történetének kiemelkedő alakjaival. Kora délután felkeressük a világ egyik legmagasabb felhőkarcolóját, a Lotte World Tower-t, ahol az 500m magasan lévő kilátószint élményeit követően némi szabadidő áll rendelkezésre, majd a Gangnam városrészben található Bongeunsa buddhista templomot tekintjük meg, ami puszta környezetével békét és harmóniát sugároz a hatalmas felhőkarcolók árnyékában.
Szállás Szöulban

4 . Nap – október 14.

Reggelit követően egy nem mindennapi, igazán izgalmas kirándulásra indulunk az Észak-Koreai határ mentén húzódó, katonailag rendkívül szigorúan ellenőrzött Demilitarizált Övezetbe (DMZ). Egész napos kirándulásunk során a háborúval és utóhatásaival foglakozó emlékhelyeket látogatunk meg, mint például az Imjingak Park, majd ellátogatunk az Dorasan Observatory kilátójába. Ebéd egy helyi étteremben, majd betekintést nyerhetünk a több, mint 1,5 km hosszú „Hármas számú alagútba”, melyet az északi katonák ástak, hogy észrevétlenül juthassanak át Dél-Koreába. A program végeztével busszal jutunk vissza Szöulba.
Szállás Szöulban

5 . Nap – október 15.

Reggeli a szállodában, majd ismét elhagyjuk a fővárost. Suwonba utazunk, ahol a 18. század végén épült Hwaseong erőd máig szinte teljes egészében megmaradt falain sétálgathatunk, és bejárhatjuk az erőd falain belül épült Haenggung palotát is. Innen a közeli Yonginba látogatunk, ahol Dél-Korea egyik legnagyobb skanzenje, a Minsok Village található. Az „élő múzeumban” korhű épületek közt sétálgatunk és betekinthetünk az elmúlt évszázadok Koreájának életébe. Busszal utazunk vissza a fővárosba, majd este kipróbáljuk a Korean BBQ-t, ahol az asztalunk közepére szerelt grillrácsokon sütjük meg a szebbnél szebb hússzeleteket, amiket a helyiek segítenek nekünk a megfelelő, hagyományos módon elfogyasztani.
Szállás Szöulban

6 . Nap – október 16.

Reggeli után kijelentkezünk a szállodából, majd Korea szuperexpresszével, a KTX-el, akár a 310km/órás sebességet is elérve száguldunk Gyeongju városa felé. Dél körül érkezünk meg az egykori Silla királyság fővárosába, ami maga az élő történelem, hisz szinte az egész város UNESCO világörökségi helyszín. Programunk során elsőként a királysíroknak otthont adó Daereungwon sírkomplexumot tekintjük meg, valamint a 600-as évek óta álló Cheomseongdae csillagvizsgálót. Innen a részben felújított Donggung királyi palota romjaihoz látogatunk, ahol a hozzá tartozó, festői környezetű Wolji-tóban gyönyörködhetünk. Elfoglaljuk szállásunkat, az éjszakát Gyeongjuban töltjük.

7 . Nap – október 17.

Reggelit követően busszal folytatjuk kirándulásunkat Gyeongjuban, meglátogatjuk a koreai buddhista művészet aranykorának mesterműveként számon tartott Bulguksa templomot, valamint a közeli Seokguram barlang híres buddha szobrát. Kora délután búcsút intünk a történelemnek, és busszal indulunk tovább Korea modern és nyüzsgő valóságába, Busan városába. Elsőként a Gamcheon kultúr-falvat tekintjük meg, majd sétát teszünk a Busan-i Nemzetközi Filmfesztiválokról elnevezett BIFF téren és a Gukje hagyományos piacon. Este a szobák elfoglalása, szállás Busanban.

8 . Nap – október 18.


Reggeli a szállodában, majd egész napos városnézésre indulunk Busan városában. A délelőtti órákat az ország legfelkapottabb tengerpartján, a sztárok által is gyakran látogatott Haeundae Beach-en és környékén töltjük. Itt található az elsősorban városi parkként funkcionáló Dongbaekseom félsziget is. Innen a várostól északra fekvő Haedong Yongungsa templomhoz látogatunk, amelyet 1376-ban a Koryo dinasztia idején alapítottak, és legfőbb jellegzetessége, hogy közvetlenül a tengerparti sziklákra épült. A város felé visszaúton, amennyiben időnk engedi, megállunk a Sinsegae Centum City-nél, ami a Guinness rekordok könyvében nem kisebb címszó alatt szerepel, mint a „Világ legnagyobb bevásárló komplexuma”.
Szállás Busanban

9 . Nap – október 19.

Reggeli után kijelentkezünk a szállodából, majd KTX szuperexpresszel utazunk vissza a fővárosba. Érkezést követően a közkedvelt Myeongdong kerület vásárlóutcáin folytatjuk Szöul felfedezését, majd a város közepén magasodó Namsan hegyre tartunk, ahonnan az N Seoul Tower kilátójából csodálhatjuk meg az elénk táruló panorámát.
Szállás Szöulban

10 . Nap – október 20.

Reggelit követően fél napos városnézésre indulunk, elsőként a Koreai háborús emlékmúzeumot és emlékparkot tekintjük meg, majd a főváros egyik legnagyobb hagyományos piacán, a Gwangjang piacon nyílik lehetőségünk a helyi termékekkel és finomabbnál finomabb ételekkel ismerkedni. Délután szabad program áll rendelkezésre.
Szállás Szöulban

*Fakultatív programlehetőség: Egy nap a Buseoksa buddhista templom lakójaként

Különleges programunk során lehetőség nyílik egy teljes napot és éjszakát eltölteni a civilizációtól távoli, hegyek között épült valódi buddhista templomban és testközelből megtapasztalni a szerzetesek életét. Érkezés után megkapjuk szerzetesi „egyenruhánkat”, körbejárjuk és megismerjük a templom részeit, és miután átszellemültünk, megszabadultunk „világi javainktól”, elfogyasztjuk buddhista vacsoránkat. Este még részt veszünk a szokásos szertartásokon, majd az éjszakát a földre terített matracokon, közösen töltjük. Hajnalban a korai kelést követően ismét a a „Yebul”-nak nevezett szertartás következik, majd a tradicionális reggeli. Délelőtt még élvezhetjük a minket körülvevő harmóniát, és különböző programokon keresztül ismerkedhetünk a vallással. Az ebédre kínált szerzetesi lakomát követően busszal utazunk vissza Szöulba.

A fakultatív program ára: 55.000 Ft /fő

11 . Nap – október 21.

Azoknak, akik Szöulban maradtak, délelőtt szabad program áll rendelkezésre. Délután fél napos városnézés keretében folytatjuk a város felfedezését. A palota-negyed közelében található „Bukchon faluba” látogatunk, ahol a helyiek igyekeztek fenntartani a hagyományos hanok házikókat és ezzel a több száz éves utcaképet. Innen az Insadong utcára sétálunk át, amely Szöul valószínűleg legtöbb művészeti galériájának és szuvenírboltjának ad otthont.
Szállás Szöulban

12 . Nap – október 22.

Reggelit követően szabad program Szöulban. Kijelentkezés a szállodából a délutáni órákban. Este transzfer a repülőtérre, ahonnan Isztambulon keresztül utazunk haza. Járatunk a késő esti órákban indul, érkezés Budapestre várhatóan október 23-ánreggel 8 óra körül.


Szállás


 • Szöul (4+3 éj): Ibis Ambassador Hotel Insadong 3*
 • Gyeongju (1 éj): Benikea Swiss Rosen Hotel 3*
 • Busan (2 éj): Crown Harbor Hotel Busan 3*
x
A részvételi díj tartalmazza:

 •     Repülőjegyet Budapest – Szöul – Budapest útvonalon
 •     Vonatjegyeket a programban említett útvonalakra
 •     10 éjszaka szállást 3 csillagos szállodában, kétágyas, standard szobákban
 •     Reggelit minden nap
 •     1 ebédet és 1 vacsorát
 •     Transzfereket a városnézések során (privát busszal és tömegközlekedéssel a program szerint)
 •     Helyi angol nyelvű idegenvezetést és magyar csoportkísérőt, tolmácsolást az út teljes időtartama alatt
 •     Városnézést és kirándulást Szöulban, Suwonban, a DMZ-ben, Gyeongjuban és Busanban
 •     Retúr repülőtéri transzfereket
 •     A belépőket a programok során


A részvételi díj nem tartalmazza:

 •     Repülőtéri illetékeket (kb. 160.000 Ft/fő)
 •     Sztornó biztosítást, amely a részvételi díj 2,5%-a
 •     Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
 •     A programban nem szereplő étkezéseket
 •     Egyágyas felárat (180.000 Ft /fő, társítás kérhető!)

Részletek az “Egy nap a Buseoksa buddhista templom lakójaként” fakultatív programmal kapcsolatban:
 •     A fakultatív program ára: 55.000 Ft /fő
 •     A program min. 10 fő jelentkezése esetén indul.
 •     A szállás a Buseoksa templomban, hagyományos környezetben, közös hálótermekben áll rendelkezésre
 •     A program során kínált vacsora, reggeli és ebéd csak vegetáriánus fogásokat tartalmaz
A programváltozás jogát fenntartjuk!

Fakultatív programok

Fakultatív program
Fakultatív program
55.000 Ft / fő

Dél-Korea csoportos nagykörút utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Ajánlatot kérek
5
5
Az ár nem tartalmazza
 • 1 ágyas felár: 180000 Ft fő
 • Reptéri illeték: 160000 Ft fő*
 • Sztornó biztosítás: 2.50 % *
* kötelezően fizetendő
Repülőtéri illeték
Utasbiztosítás
Útlemondási biztosítás
Fakultatív programok

Dél-Korea csoportos nagykörútVIP TravelVIP TravelVIP Travel

Dél-Korea, Körutazás Dél-Koreában


Októberben induló körutazásunk Dél-Korea varázslatos világába kalauzol el, melynek során a modern és a hagyományos értékek tökéletes harmóniájának közepébe csöppenhet. Ázsia eme gyöngyszemében megismerheti a világ egyik legmodernebb metropoliszát, Szöult, az élő történelmet Gyeongju városában, vagy az ország konyháját Busanban. A természet közelségét pedig akár egy buddhista templom lakójaként is megtapasztalhatja.


Útvonal: Szöul – Suwon – Paju/DMZ – Gyeongju – Busan – Seosan
Időtartam: 13 nap / 10 éj
Előfoglalási kedvezménnyel: 2018. július 31-ig!
Időpont: 2018. október 11 – 23.Program


1 . Nap – október 11.

Elutazás Budapestről kora délután a Turkish Airlines légitársaság járataival Isztambulon keresztül Szöulba, magyar csoportkísérőnk társaságában.

2 . Nap – október 12.

A kora délutáni órákban érkezünk meg Szöul Incheon repülőterére, ahonnan busszal jutunk be a belvárosi szállodánkba. Elfoglaljuk a szobákat, és kipihenhetjük az utazás fáradalmait.
Szállás Szöulban

3 . Nap – október 13.

Reggeli a szállodában, majd egész napos városnézésre indulunk busszal Szöulban.  Elsőként Szöul öt palotája közül az első és legnagyobb Gyeongbokgung palotát látogatjuk meg, ahol megtekintünk egy királyi őrségváltást is. Ma a palota része egy múzeum is, ahol a Joseon dinasztia mindennapjaival ismerkedhetünk meg. Innen a palota előtti hatalmas térre, a Gwanghwamunra sétálunk át, ahol megismerkedhetünk az ország történetének kiemelkedő alakjaival. Kora délután felkeressük a világ egyik legmagasabb felhőkarcolóját, a Lotte World Tower-t, ahol az 500m magasan lévő kilátószint élményeit követően némi szabadidő áll rendelkezésre, majd a Gangnam városrészben található Bongeunsa buddhista templomot tekintjük meg, ami puszta környezetével békét és harmóniát sugároz a hatalmas felhőkarcolók árnyékában.
Szállás Szöulban

4 . Nap – október 14.

Reggelit követően egy nem mindennapi, igazán izgalmas kirándulásra indulunk az Észak-Koreai határ mentén húzódó, katonailag rendkívül szigorúan ellenőrzött Demilitarizált Övezetbe (DMZ). Egész napos kirándulásunk során a háborúval és utóhatásaival foglakozó emlékhelyeket látogatunk meg, mint például az Imjingak Park, majd ellátogatunk az Dorasan Observatory kilátójába. Ebéd egy helyi étteremben, majd betekintést nyerhetünk a több, mint 1,5 km hosszú „Hármas számú alagútba”, melyet az északi katonák ástak, hogy észrevétlenül juthassanak át Dél-Koreába. A program végeztével busszal jutunk vissza Szöulba.
Szállás Szöulban

5 . Nap – október 15.

Reggeli a szállodában, majd ismét elhagyjuk a fővárost. Suwonba utazunk, ahol a 18. század végén épült Hwaseong erőd máig szinte teljes egészében megmaradt falain sétálgathatunk, és bejárhatjuk az erőd falain belül épült Haenggung palotát is. Innen a közeli Yonginba látogatunk, ahol Dél-Korea egyik legnagyobb skanzenje, a Minsok Village található. Az „élő múzeumban” korhű épületek közt sétálgatunk és betekinthetünk az elmúlt évszázadok Koreájának életébe. Busszal utazunk vissza a fővárosba, majd este kipróbáljuk a Korean BBQ-t, ahol az asztalunk közepére szerelt grillrácsokon sütjük meg a szebbnél szebb hússzeleteket, amiket a helyiek segítenek nekünk a megfelelő, hagyományos módon elfogyasztani.
Szállás Szöulban

6 . Nap – október 16.

Reggeli után kijelentkezünk a szállodából, majd Korea szuperexpresszével, a KTX-el, akár a 310km/órás sebességet is elérve száguldunk Gyeongju városa felé. Dél körül érkezünk meg az egykori Silla királyság fővárosába, ami maga az élő történelem, hisz szinte az egész város UNESCO világörökségi helyszín. Programunk során elsőként a királysíroknak otthont adó Daereungwon sírkomplexumot tekintjük meg, valamint a 600-as évek óta álló Cheomseongdae csillagvizsgálót. Innen a részben felújított Donggung királyi palota romjaihoz látogatunk, ahol a hozzá tartozó, festői környezetű Wolji-tóban gyönyörködhetünk. Elfoglaljuk szállásunkat, az éjszakát Gyeongjuban töltjük.

7 . Nap – október 17.

Reggelit követően busszal folytatjuk kirándulásunkat Gyeongjuban, meglátogatjuk a koreai buddhista művészet aranykorának mesterműveként számon tartott Bulguksa templomot, valamint a közeli Seokguram barlang híres buddha szobrát. Kora délután búcsút intünk a történelemnek, és busszal indulunk tovább Korea modern és nyüzsgő valóságába, Busan városába. Elsőként a Gamcheon kultúr-falvat tekintjük meg, majd sétát teszünk a Busan-i Nemzetközi Filmfesztiválokról elnevezett BIFF téren és a Gukje hagyományos piacon. Este a szobák elfoglalása, szállás Busanban.

8 . Nap – október 18.


Reggeli a szállodában, majd egész napos városnézésre indulunk Busan városában. A délelőtti órákat az ország legfelkapottabb tengerpartján, a sztárok által is gyakran látogatott Haeundae Beach-en és környékén töltjük. Itt található az elsősorban városi parkként funkcionáló Dongbaekseom félsziget is. Innen a várostól északra fekvő Haedong Yongungsa templomhoz látogatunk, amelyet 1376-ban a Koryo dinasztia idején alapítottak, és legfőbb jellegzetessége, hogy közvetlenül a tengerparti sziklákra épült. A város felé visszaúton, amennyiben időnk engedi, megállunk a Sinsegae Centum City-nél, ami a Guinness rekordok könyvében nem kisebb címszó alatt szerepel, mint a „Világ legnagyobb bevásárló komplexuma”.
Szállás Busanban

9 . Nap – október 19.

Reggeli után kijelentkezünk a szállodából, majd KTX szuperexpresszel utazunk vissza a fővárosba. Érkezést követően a közkedvelt Myeongdong kerület vásárlóutcáin folytatjuk Szöul felfedezését, majd a város közepén magasodó Namsan hegyre tartunk, ahonnan az N Seoul Tower kilátójából csodálhatjuk meg az elénk táruló panorámát.
Szállás Szöulban

10 . Nap – október 20.

Reggelit követően fél napos városnézésre indulunk, elsőként a Koreai háborús emlékmúzeumot és emlékparkot tekintjük meg, majd a főváros egyik legnagyobb hagyományos piacán, a Gwangjang piacon nyílik lehetőségünk a helyi termékekkel és finomabbnál finomabb ételekkel ismerkedni. Délután szabad program áll rendelkezésre.
Szállás Szöulban

*Fakultatív programlehetőség: Egy nap a Buseoksa buddhista templom lakójaként

Különleges programunk során lehetőség nyílik egy teljes napot és éjszakát eltölteni a civilizációtól távoli, hegyek között épült valódi buddhista templomban és testközelből megtapasztalni a szerzetesek életét. Érkezés után megkapjuk szerzetesi „egyenruhánkat”, körbejárjuk és megismerjük a templom részeit, és miután átszellemültünk, megszabadultunk „világi javainktól”, elfogyasztjuk buddhista vacsoránkat. Este még részt veszünk a szokásos szertartásokon, majd az éjszakát a földre terített matracokon, közösen töltjük. Hajnalban a korai kelést követően ismét a a „Yebul”-nak nevezett szertartás következik, majd a tradicionális reggeli. Délelőtt még élvezhetjük a minket körülvevő harmóniát, és különböző programokon keresztül ismerkedhetünk a vallással. Az ebédre kínált szerzetesi lakomát követően busszal utazunk vissza Szöulba.

A fakultatív program ára: 55.000 Ft /fő

11 . Nap – október 21.

Azoknak, akik Szöulban maradtak, délelőtt szabad program áll rendelkezésre. Délután fél napos városnézés keretében folytatjuk a város felfedezését. A palota-negyed közelében található „Bukchon faluba” látogatunk, ahol a helyiek igyekeztek fenntartani a hagyományos hanok házikókat és ezzel a több száz éves utcaképet. Innen az Insadong utcára sétálunk át, amely Szöul valószínűleg legtöbb művészeti galériájának és szuvenírboltjának ad otthont.
Szállás Szöulban

12 . Nap – október 22.

Reggelit követően szabad program Szöulban. Kijelentkezés a szállodából a délutáni órákban. Este transzfer a repülőtérre, ahonnan Isztambulon keresztül utazunk haza. Járatunk a késő esti órákban indul, érkezés Budapestre várhatóan október 23-ánreggel 8 óra körül.


Szállás


 • Szöul (4+3 éj): Ibis Ambassador Hotel Insadong 3*
 • Gyeongju (1 éj): Benikea Swiss Rosen Hotel 3*
 • Busan (2 éj): Crown Harbor Hotel Busan 3*
x
A részvételi díj tartalmazza:

 •     Repülőjegyet Budapest – Szöul – Budapest útvonalon
 •     Vonatjegyeket a programban említett útvonalakra
 •     10 éjszaka szállást 3 csillagos szállodában, kétágyas, standard szobákban
 •     Reggelit minden nap
 •     1 ebédet és 1 vacsorát
 •     Transzfereket a városnézések során (privát busszal és tömegközlekedéssel a program szerint)
 •     Helyi angol nyelvű idegenvezetést és magyar csoportkísérőt, tolmácsolást az út teljes időtartama alatt
 •     Városnézést és kirándulást Szöulban, Suwonban, a DMZ-ben, Gyeongjuban és Busanban
 •     Retúr repülőtéri transzfereket
 •     A belépőket a programok során


A részvételi díj nem tartalmazza:

 •     Repülőtéri illetékeket (kb. 160.000 Ft/fő)
 •     Sztornó biztosítást, amely a részvételi díj 2,5%-a
 •     Baleset-, betegség-, és poggyászbiztosítást
 •     A programban nem szereplő étkezéseket
 •     Egyágyas felárat (180.000 Ft /fő, társítás kérhető!)

Részletek az “Egy nap a Buseoksa buddhista templom lakójaként” fakultatív programmal kapcsolatban:
 •     A fakultatív program ára: 55.000 Ft /fő
 •     A program min. 10 fő jelentkezése esetén indul.
 •     A szállás a Buseoksa templomban, hagyományos környezetben, közös hálótermekben áll rendelkezésre
 •     A program során kínált vacsora, reggeli és ebéd csak vegetáriánus fogásokat tartalmaz
A programváltozás jogát fenntartjuk!

VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!