Utazás keresése

Utazás alapadatai

Típusa:Körutazás, Városlátogatás
Utazás módja:Repülő
Úticélok: Olaszország, Toszkána => Olaszország, Körutazás Olaszországban
Időtartam: 5 nap / 4 éjszaka
Indulás helye: Budapest
Indulás ideje:2018-09-07
Megjegyzés: Ft/fő + repülőjegy, 2F, Program szerint, BUD
Szállás neve: Toszkána legjobb borai, szarvasgomba vadászattal (Repülövel)
Ellátás:
Szobatípus neve: kétágyas szoba, 2 felnőtt
Utazás ára: 269.900 Ft/fő
Módosítomi

Toszkána

Info:

[r]repülővel

4 *-os szállodában, kétágyas szobában

reggeli, 2 alkalommal ebéd, 3 vacsora 

1. Látogatás Toszkána három legjobb borvidékén: Montepulciano, Chianti, Montelcino.

2. A legszebb toszkán városok megismerése.

3. Borkóstolás és gasztronómiai vacsora a több mint 1000 éves Guicciardini Strozzi birtokon

kislétszámú csoport

Bor és gasztronómiai élmények

Leiras:

1 nap: Budapest - Pisa - San Gimignano

Találkozás 08:45 h-kor a Liszt Ferenc repülőtéren. Elutazás 10:55 h-kor a Ryanair járatával Pisaba. Érkezés 12:40 h-kor, majd utazás San Gimignanoba. Érkezés után ismerkedés a ,,Tornyok városával". San Gimignanoban tökéletes állapotban maradtak fenn a középkori építészet emlékei, a városfal és a 15 impozáns lakótorony, mely a város jelképévé vált. Szűk sikátorai, hangulatos terei visszaröpítenek a múltba. Számos templom, kápolna található itt. Városnézésünket a Szent Agostino templom és a Palazzo del Popolo (városháza) megtekintésével zárjuk. Ezt követően rövid szabadprogram, majd utazás a szállásunkra, a San Gimignanotól 20 km-re, festői dombok között található, 4*-os szállodába. Vacsora a szállodában.

2. nap: Chianti vidéke (szarvasgomba vadászat) -  San Gimignano

Ma a Chianti vidéket fedezzük fel.  A reggeli napsugarak alatt, szarvasgomba vadászatra indulunk a Chianti erdőbe, hogy este a vacsora alkalmával meg tudjuk kóstolni ezt a különleges ételt. Kutyával keressük meg a vacsorára való gombát, miközben kísérőnktől megismerjük a szarvasgomba misztikus történetét és gasztronómiai jelentőségét. Tájékoztatást kapunk a gyűjtés, tárolás, felhasználás technológiájáról.
A közel 2 órás program után gyönyörű, dimbes-dombos vidéken keresztül utazunk a  Gaiole in Chiantiban található, Castello di Meleto pincészethez. Érkezés után megtekintjük a kastély antik pincészetét, majd 3 féle bort kóstolunk meg: Meleto Chianti Classico DOCG ,  Meleto Chianti Classico Confezione Special  és egy Vigna Casi Chianti Classico Riserva DOCG apró toszkán falatkákkal (bruschetta, oliva bogyó) kisérve.
A kóstolás után a közeli Radda in Chiantiba utazunk tovább. A mesebeli környezetben fekvő Albola kastély pincészetében egy könnyű, toszkán ebéden veszünk részt, majd egy professzionális bemutató keretében az alábbi borokat kóstoljuk meg: 2015-os Chardonnay, 2012-es Chianti Classico, 2011-es Chianti Classico Riserva. Az ebédet és a kóstolást egy Vinsanto desszertbor zárja.
Délutáni sétánkat Castellina in Chiantiban kezdjük, amely az örökös, Firenze - Siena közötti háborúk utolsó erődvárosa volt. Megtekintjük a várat, felmegyünk a 14. században épült középkori toronyba, ahonnan csodálatos a kilátás a városra és a környező vidékre.
Az ősi falak mentén találunk egy lenyűgöző földalatti alagutat, Via della Volte, ahol üzletek, kézműves boltok portékáiból válogathatunk. Megtekintünk egy, a közelben található 6. Századi etruszk sírt, majd egy kézműves fagylalt készítőt, amelyet NewYorktól Tokióig ismernek és csodájára járnak.
Este egy közeli farmon vacsorázunk, ahol az általunk talált reggeli szarvasgombát fogyasztjuk el, egy  finom Chianti bor kíséretében.
Este érkezünk vissza a szállásunkra.

3. nap. Siena - Pienza - Montepulciano - San Gimignano

Reggeli után Montepulcianoba utazunk. Utunk során megpillantjuk az igazi toszkán tájat, mely visszaköszön minden képeslapról.
Meseszép dombok között haladva érkezünk Pienzába a reneszánsz építészet mintavárosába. Itt született II. Pius pápa, aki a helységnek 1462-ben városi jogokat adott, és püspöki székhellyé tette. Ő építtette a dómot, a püspöki palotát, a Palazzo Pubblicot és a pompás Palazzo Piccolominát.  Pienza történelmi központja 1996-óta az Unesco Kulturális Világörökség része. A Porta al Praton keresztül érkezünk a város központjába. Itt láthatjuk a II. Pius által megálmodott épületeket, és egy igen szép reneszánsz kutat.
A látogatás után Montepulcianoba utazunk, ahol az épületek ódonsága, stílusa, fekvése lenyűgöző. Sétánk során megtekintjük a város reneszánsz főterét, ahol nyaranta színházi előadásokat tartanak. A négyszögletű teret a Dóm és régi paloták határolják.
Montepulciano és környéke Toszkána legjobb három borvidékének egyike (Montalcino és Chianti mellett). Hogy erről magunk is megbizonyosodjunk,a városnézés után látogatást teszünk a Saint Anna családi pincészetben, ahol egy könnyű ebéd után a  pincészet 3 kiváló borát kóstoljuk meg: Rosso di Montepulciano DO 2014, Vino Nobile di Montepulciano DOCG 2014,  Vino Nobile di Monte Poldo DOCG. 2015.
A kora délutáni órákban érkezünk Sienaba. A város híres műemléke a Dóm, amely a 12-13. században épült, és 1215-től miséztek itt. Belsejét a román és gótikus stílusok harmonikus keveredése jellemzi. A látvány lenyűgöző, mely magasba törő pilléreinek is köszönhető. Siena főterének, a Piazza del Campo-nak legszebb épülete a Palazzo Pubblico. A teret, melyet a világ egyik legszebbjének tartanak, a 14. században a Kilencek Kormányának tiszteletére sárga és szürke kövekkel kilenc részre tagoltak. Siena történelmi központja 1995-óta az Unesco Kulturális Világörökség része.
Este a Tenuta Guicciardini Strozzi birtokra utazunk. A csodálatos környezetben található, 530 hektáros birtok több mint 1000 éves múltra tekint vissza. A nemesi Strozzi család tovább őrzi a hagyományokat, melynek köszönhetően világhírű borok kerülnek ki pincészetükből. A történelmi pincelátogatást egy toszkán vacsora követi, melynek tipikus fogásai helyben készülnek. A finom ételeket a pincészet 4 legjobb bora kíséri: Vernaccia Riserva, MOMI Maremma DOC, Sodole Supertuscan, és egy Vinsanto desszert bor zárja a sort.  A hangulatos estét követően visszautazunk a szállodába.

4.nap: San Gimignano - Firenze - Bologna

Reggeli után utazás Firenzébe, városnézés helyi idegenvezetővel a reneszánsz bölcsőjeként" is emlegetett városban.  Az Arno folyó két partján, annak gyönyörű völgyében elterülő város nagyon hosszú múltra tekint vissza. Hosszú ideig a Medici család uralta, 1865-1870 között az Olasz Királyság fővárosa volt. Számtalan történelmi és művészeti látványosságnak ad otthont.  Történelmi belvárosát 1982-ben az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította.
Városnézésünket a Michelangelo térről kezdjük, ahonnan csodálatos a panoráma Firenze városára, és az Arnó folyóra. Ezután a gyalogos városnézés során meglátogatjuk a Pitti Palotát, a 14.-15. században épült belvárost, átsétálunk a Firenze jelképévé vált Ponte Vecchio hídon, kívülről megtekintjük a középkori városházát (Palazzo Vecchio), a Dómot, a Santa Croce templomot Michelangelo és Gallilei sírhelyeivel. A városnézés után szabadprogram, majd utazás Bolognaba.
Este fakultatív látogatás Eataly World-be, Olaszország gasztrovidámparkjába. Itt a látogató megtudhat mindent, amit az olasz ételek készítéséről tudni lehet. A 25 hektáros parkban a ,,tanyától a villáig" követhetjük nyomon az ételek készítést, és azt is, hogy honnan érkeznek a hozzávalók a különböző fogásokhoz. Az Eataly World bemutatja az ország minden régiójának gasztronómiáját. A vendégek 45 étteremben és bisztróban kóstolhatják meg a legfinomabb fogásokat, emelllett 40 gyárat is meglátogathatnak, ahol megnézhetik, hogyan készül a sajt, a tészta, az olaj, az édességek illetve, hogy hogyan dolgozzák fel a különböző halakat, húsokat. Ez az élmény egy igazi ,,gasztrobomba" lesz. Itt mindenki kedvére választhat vacsorát! Szállás Bolognaban.

5.nap: Bologna - Budapest

Reggeli után transzfer a repülőtérre. Elutazás Bolognaból 13:05 h-kor a WizzAir járatával, érkezés Budapestre 14:30 h-kor.

Az UNESCO Világörökségi listáján szereplő helyek:

 • Firenze történelmi központja (kulturális/1982)
  San Gimignano:
  Történelmi központja (kulturális/1990)
  Siena:
  Történelmi központja (kulturális/1995)
  Pienza:
  Történelmi központja (kulturális/1996)

 

Programok:

Ehhez a programhoz nem tartozik fakultatív program.

További információk:

Az UNESCO Világörökségi listáján szereplő helyek:
Firenze
 történelmi központja (kulturális/1982) 
Pisa: 
Piazza del Duomo (Dóm tér) (kulturális/1987) 
San Gimignano: 
Történelmi központja (kulturális/1990) 
Siena:
 Történelmi központja (kulturális/1995) 
Pienza: 
Történelmi központja (kulturális/1996) 

 

Várható menetrend (változhat)

Légitársaság: Ryanair/Wizz Air
Oda út Ryanair: Budapest - Pisa: 08:45 - 10:55
Haza út: Wizz Air: Bologna- Budapest: 13:05 - 14:30

Utazás Ryanair/Wizz Air járattal

Utasaink a fedélzetre személyenként 1 darab max. 10 kg súlyú kézipoggyászt vihetnek fel (max. 55 x 40 x 23 cm nagyságú), illetve a kézipoggyászon felül személyenként 1 db max. 20 kg súlyú (max. 149 × 119 × 171 cm nagyságú) bőröndöt adhatnak fel.
A fedélzeti használatra szánt folyadékot egyenként 100 milliliteres tárolóedényekben lehet szállítani. A kis tégelyeket egy maximum 1 literes űrtartalmú, átlátszó és újrazárható műanyag zacskóban kell elhelyezni. A 100 milliliternél nagyobb mennyiségű folyadékot a biztonsági személyzet elkobozza és megsemmisíti.
Amennyiben az irodánknál előre megrendelt és kifizetett csomagok mérete vagy mennyisége meghaladja a Wizz Air poggyász szabályzatát, abban az esetben becsekkolásnál felár fizetendő.
Felhívjuk az utasaink figyelmét arra, hogy a Wizz Air járatain a fedélzeten ingyenes ellátás nincs, az italokért és ételekért fizetni szükséges.

További információk 2:

x

Az ár tartalmazza:
3 éjszaka San Gimignano környékén 4*-os szállodában reggelivel2 ebéd, 3 vacsora a program szerint26 - 32 személyes autóbusszal, olasz városi adókkalpincelátogatások borkóstolókkal a program szerintmagyarul beszélő olasz helyi idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:
Repülőjegy Budapest - Bologna (Wizz Air), Pisa - Budapest (Ryanair) útvonalon illetékkel, kézipoggyásszalirányár: 50.000 Ft/fő változhat)Elsőbbségi beszállás: (Ez a szolgáltatás garantálja a kézipoggyász fedélzeten történő szállítását)kb. 5000 Ft/fő-tőlHelyfoglalás: (Ez garantálja az együtt utazóknak az egymás meletti ülőhelyeket)kb. 3000 Ft/fő-tőlÚtlemondási biztosítás1,5%Idegenforgalmi adó8 Eur/fő (helyszínen fizetendő)Egyéb költségek:Feladható poggyász (max. 20 kg)kb 15.000 Ft/bőröndEgyágyas felár30.600 Ft/főBBP biztosítás565 Ft/fő/naptólBelépőkkb 30 Eur/fő

Toszkána legjobb borai, szarvasgomba vadászattal (Repülövel) utazás foglalás

1

Válassza ki az indulási időpontot!

A naptárban szereplő árak minden esetben az adott napon foglalható legjobb alapárat jelölik és egy főre vonatkoznak!

Jelölések:
Nem foglalható Foglalható dátum Akciós ajánlat Legjobb ár
2
3
3
4
Ajánlatot kérek
5
5
Az ár nem tartalmazza
 • Feladható poggyász (max. 23 kg): 15000 Ft fő
 • Repülőjegy: 50000 Ft fő*
 • Sztornó biztosítás: 1.50 % *
* kötelezően fizetendő
Utazás repülőgéppel
Repülőtéri illeték
Útlemondási biztosítás

Toszkána legjobb borai, szarvasgomba vadászattal (Repülövel)VIP TravelVIP TravelVIP Travel

Olaszország, Toszkána

Toszkána

Info:

[r]repülővel

4 *-os szállodában, kétágyas szobában

reggeli, 2 alkalommal ebéd, 3 vacsora 

1. Látogatás Toszkána három legjobb borvidékén: Montepulciano, Chianti, Montelcino.

2. A legszebb toszkán városok megismerése.

3. Borkóstolás és gasztronómiai vacsora a több mint 1000 éves Guicciardini Strozzi birtokon

kislétszámú csoport

Bor és gasztronómiai élmények

Leiras:

1 nap: Budapest - Pisa - San Gimignano

Találkozás 08:45 h-kor a Liszt Ferenc repülőtéren. Elutazás 10:55 h-kor a Ryanair járatával Pisaba. Érkezés 12:40 h-kor, majd utazás San Gimignanoba. Érkezés után ismerkedés a ,,Tornyok városával". San Gimignanoban tökéletes állapotban maradtak fenn a középkori építészet emlékei, a városfal és a 15 impozáns lakótorony, mely a város jelképévé vált. Szűk sikátorai, hangulatos terei visszaröpítenek a múltba. Számos templom, kápolna található itt. Városnézésünket a Szent Agostino templom és a Palazzo del Popolo (városháza) megtekintésével zárjuk. Ezt követően rövid szabadprogram, majd utazás a szállásunkra, a San Gimignanotól 20 km-re, festői dombok között található, 4*-os szállodába. Vacsora a szállodában.

2. nap: Chianti vidéke (szarvasgomba vadászat) -  San Gimignano

Ma a Chianti vidéket fedezzük fel.  A reggeli napsugarak alatt, szarvasgomba vadászatra indulunk a Chianti erdőbe, hogy este a vacsora alkalmával meg tudjuk kóstolni ezt a különleges ételt. Kutyával keressük meg a vacsorára való gombát, miközben kísérőnktől megismerjük a szarvasgomba misztikus történetét és gasztronómiai jelentőségét. Tájékoztatást kapunk a gyűjtés, tárolás, felhasználás technológiájáról.
A közel 2 órás program után gyönyörű, dimbes-dombos vidéken keresztül utazunk a  Gaiole in Chiantiban található, Castello di Meleto pincészethez. Érkezés után megtekintjük a kastély antik pincészetét, majd 3 féle bort kóstolunk meg: Meleto Chianti Classico DOCG ,  Meleto Chianti Classico Confezione Special  és egy Vigna Casi Chianti Classico Riserva DOCG apró toszkán falatkákkal (bruschetta, oliva bogyó) kisérve.
A kóstolás után a közeli Radda in Chiantiba utazunk tovább. A mesebeli környezetben fekvő Albola kastély pincészetében egy könnyű, toszkán ebéden veszünk részt, majd egy professzionális bemutató keretében az alábbi borokat kóstoljuk meg: 2015-os Chardonnay, 2012-es Chianti Classico, 2011-es Chianti Classico Riserva. Az ebédet és a kóstolást egy Vinsanto desszertbor zárja.
Délutáni sétánkat Castellina in Chiantiban kezdjük, amely az örökös, Firenze - Siena közötti háborúk utolsó erődvárosa volt. Megtekintjük a várat, felmegyünk a 14. században épült középkori toronyba, ahonnan csodálatos a kilátás a városra és a környező vidékre.
Az ősi falak mentén találunk egy lenyűgöző földalatti alagutat, Via della Volte, ahol üzletek, kézműves boltok portékáiból válogathatunk. Megtekintünk egy, a közelben található 6. Századi etruszk sírt, majd egy kézműves fagylalt készítőt, amelyet NewYorktól Tokióig ismernek és csodájára járnak.
Este egy közeli farmon vacsorázunk, ahol az általunk talált reggeli szarvasgombát fogyasztjuk el, egy  finom Chianti bor kíséretében.
Este érkezünk vissza a szállásunkra.

3. nap. Siena - Pienza - Montepulciano - San Gimignano

Reggeli után Montepulcianoba utazunk. Utunk során megpillantjuk az igazi toszkán tájat, mely visszaköszön minden képeslapról.
Meseszép dombok között haladva érkezünk Pienzába a reneszánsz építészet mintavárosába. Itt született II. Pius pápa, aki a helységnek 1462-ben városi jogokat adott, és püspöki székhellyé tette. Ő építtette a dómot, a püspöki palotát, a Palazzo Pubblicot és a pompás Palazzo Piccolominát.  Pienza történelmi központja 1996-óta az Unesco Kulturális Világörökség része. A Porta al Praton keresztül érkezünk a város központjába. Itt láthatjuk a II. Pius által megálmodott épületeket, és egy igen szép reneszánsz kutat.
A látogatás után Montepulcianoba utazunk, ahol az épületek ódonsága, stílusa, fekvése lenyűgöző. Sétánk során megtekintjük a város reneszánsz főterét, ahol nyaranta színházi előadásokat tartanak. A négyszögletű teret a Dóm és régi paloták határolják.
Montepulciano és környéke Toszkána legjobb három borvidékének egyike (Montalcino és Chianti mellett). Hogy erről magunk is megbizonyosodjunk,a városnézés után látogatást teszünk a Saint Anna családi pincészetben, ahol egy könnyű ebéd után a  pincészet 3 kiváló borát kóstoljuk meg: Rosso di Montepulciano DO 2014, Vino Nobile di Montepulciano DOCG 2014,  Vino Nobile di Monte Poldo DOCG. 2015.
A kora délutáni órákban érkezünk Sienaba. A város híres műemléke a Dóm, amely a 12-13. században épült, és 1215-től miséztek itt. Belsejét a román és gótikus stílusok harmonikus keveredése jellemzi. A látvány lenyűgöző, mely magasba törő pilléreinek is köszönhető. Siena főterének, a Piazza del Campo-nak legszebb épülete a Palazzo Pubblico. A teret, melyet a világ egyik legszebbjének tartanak, a 14. században a Kilencek Kormányának tiszteletére sárga és szürke kövekkel kilenc részre tagoltak. Siena történelmi központja 1995-óta az Unesco Kulturális Világörökség része.
Este a Tenuta Guicciardini Strozzi birtokra utazunk. A csodálatos környezetben található, 530 hektáros birtok több mint 1000 éves múltra tekint vissza. A nemesi Strozzi család tovább őrzi a hagyományokat, melynek köszönhetően világhírű borok kerülnek ki pincészetükből. A történelmi pincelátogatást egy toszkán vacsora követi, melynek tipikus fogásai helyben készülnek. A finom ételeket a pincészet 4 legjobb bora kíséri: Vernaccia Riserva, MOMI Maremma DOC, Sodole Supertuscan, és egy Vinsanto desszert bor zárja a sort.  A hangulatos estét követően visszautazunk a szállodába.

4.nap: San Gimignano - Firenze - Bologna

Reggeli után utazás Firenzébe, városnézés helyi idegenvezetővel a reneszánsz bölcsőjeként" is emlegetett városban.  Az Arno folyó két partján, annak gyönyörű völgyében elterülő város nagyon hosszú múltra tekint vissza. Hosszú ideig a Medici család uralta, 1865-1870 között az Olasz Királyság fővárosa volt. Számtalan történelmi és művészeti látványosságnak ad otthont.  Történelmi belvárosát 1982-ben az UNESCO a Világörökség részévé nyilvánította.
Városnézésünket a Michelangelo térről kezdjük, ahonnan csodálatos a panoráma Firenze városára, és az Arnó folyóra. Ezután a gyalogos városnézés során meglátogatjuk a Pitti Palotát, a 14.-15. században épült belvárost, átsétálunk a Firenze jelképévé vált Ponte Vecchio hídon, kívülről megtekintjük a középkori városházát (Palazzo Vecchio), a Dómot, a Santa Croce templomot Michelangelo és Gallilei sírhelyeivel. A városnézés után szabadprogram, majd utazás Bolognaba.
Este fakultatív látogatás Eataly World-be, Olaszország gasztrovidámparkjába. Itt a látogató megtudhat mindent, amit az olasz ételek készítéséről tudni lehet. A 25 hektáros parkban a ,,tanyától a villáig" követhetjük nyomon az ételek készítést, és azt is, hogy honnan érkeznek a hozzávalók a különböző fogásokhoz. Az Eataly World bemutatja az ország minden régiójának gasztronómiáját. A vendégek 45 étteremben és bisztróban kóstolhatják meg a legfinomabb fogásokat, emelllett 40 gyárat is meglátogathatnak, ahol megnézhetik, hogyan készül a sajt, a tészta, az olaj, az édességek illetve, hogy hogyan dolgozzák fel a különböző halakat, húsokat. Ez az élmény egy igazi ,,gasztrobomba" lesz. Itt mindenki kedvére választhat vacsorát! Szállás Bolognaban.

5.nap: Bologna - Budapest

Reggeli után transzfer a repülőtérre. Elutazás Bolognaból 13:05 h-kor a WizzAir járatával, érkezés Budapestre 14:30 h-kor.

Az UNESCO Világörökségi listáján szereplő helyek:

 • Firenze történelmi központja (kulturális/1982)
  San Gimignano:
  Történelmi központja (kulturális/1990)
  Siena:
  Történelmi központja (kulturális/1995)
  Pienza:
  Történelmi központja (kulturális/1996)

 

Programok:

Ehhez a programhoz nem tartozik fakultatív program.

További információk:

Az UNESCO Világörökségi listáján szereplő helyek:
Firenze
 történelmi központja (kulturális/1982) 
Pisa: 
Piazza del Duomo (Dóm tér) (kulturális/1987) 
San Gimignano: 
Történelmi központja (kulturális/1990) 
Siena:
 Történelmi központja (kulturális/1995) 
Pienza: 
Történelmi központja (kulturális/1996) 

 

Várható menetrend (változhat)

Légitársaság: Ryanair/Wizz Air
Oda út Ryanair: Budapest - Pisa: 08:45 - 10:55
Haza út: Wizz Air: Bologna- Budapest: 13:05 - 14:30

Utazás Ryanair/Wizz Air járattal

Utasaink a fedélzetre személyenként 1 darab max. 10 kg súlyú kézipoggyászt vihetnek fel (max. 55 x 40 x 23 cm nagyságú), illetve a kézipoggyászon felül személyenként 1 db max. 20 kg súlyú (max. 149 × 119 × 171 cm nagyságú) bőröndöt adhatnak fel.
A fedélzeti használatra szánt folyadékot egyenként 100 milliliteres tárolóedényekben lehet szállítani. A kis tégelyeket egy maximum 1 literes űrtartalmú, átlátszó és újrazárható műanyag zacskóban kell elhelyezni. A 100 milliliternél nagyobb mennyiségű folyadékot a biztonsági személyzet elkobozza és megsemmisíti.
Amennyiben az irodánknál előre megrendelt és kifizetett csomagok mérete vagy mennyisége meghaladja a Wizz Air poggyász szabályzatát, abban az esetben becsekkolásnál felár fizetendő.
Felhívjuk az utasaink figyelmét arra, hogy a Wizz Air járatain a fedélzeten ingyenes ellátás nincs, az italokért és ételekért fizetni szükséges.

További információk 2:

x

Az ár tartalmazza:
3 éjszaka San Gimignano környékén 4*-os szállodában reggelivel2 ebéd, 3 vacsora a program szerint26 - 32 személyes autóbusszal, olasz városi adókkalpincelátogatások borkóstolókkal a program szerintmagyarul beszélő olasz helyi idegenvezető

Az ár nem tartalmazza:
Repülőjegy Budapest - Bologna (Wizz Air), Pisa - Budapest (Ryanair) útvonalon illetékkel, kézipoggyásszalirányár: 50.000 Ft/fő változhat)Elsőbbségi beszállás: (Ez a szolgáltatás garantálja a kézipoggyász fedélzeten történő szállítását)kb. 5000 Ft/fő-tőlHelyfoglalás: (Ez garantálja az együtt utazóknak az egymás meletti ülőhelyeket)kb. 3000 Ft/fő-tőlÚtlemondási biztosítás1,5%Idegenforgalmi adó8 Eur/fő (helyszínen fizetendő)Egyéb költségek:Feladható poggyász (max. 20 kg)kb 15.000 Ft/bőröndEgyágyas felár30.600 Ft/főBBP biztosítás565 Ft/fő/naptólBelépőkkb 30 Eur/fő

VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!