Nyelvtanfolyam

VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
viptravel@viptravel.hu
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

 

Nyelvtanulás Külföldön (VIP – 2017.)

 

A 2016-os évre is szeretettel ajánljuk minden kedves régi és leendő új Ügyfelünknek a nyelvtanulásnak ezt a hatékony formáját, ami az adott nyelvterület országában és kultúrájában történik, elősegítve az addig megszerzett nyelvtudás elmélyítését. Mivel a nyelvtanuló tökéletesen „elmerülhet” a választott nyelvterület közegében, a szerzett élmények és tapasztalatok hatványozottan megemelik a nyelvtudás szintjét, növelve a kommunikációhoz oly szükséges önbizalmat és nyelvi biztonságot.

Sajátos előnyt jelent az optimális nyelvi program kiválasztásában az a konzultációs lehetőség, amelyet nyelvtanár partnerünk/kollégánk révén tudunk biztosítani érdeklődő ügyfeleink részére, a legmegfelelőbb nyelvtanfolyam kiválasztásában. A lehetőségek az angol, német, francia, spanyol, olasz nyelvekre (esetleg kínai, japán, orosz) egész éven át adottak, 1 hetes intenzív speciális nyelvtanfolyamtól bármely időtartamig, családi, kollégiumi, hotel, vagy bérelt apartman szállással, a kívánt ellátási szinten, családoknak, bármely korosztályba tartozó egyéneknek, igény szerint.

Különleges ajánlatunk a nyelvtanár otthonában történő oktatás, helyben szállással, teljes ellátással és előre egyeztetett kulturális programokkal, Anglia-szerte, illetve Spanyolországban. Ez az exkluzív nyelvtanulási forma a „legrugalmasabb” lehetőség a nyelvtanulási célok és igények maximális figyelembe vételével, a külföldi nyelvtanárral történő szakmai egyeztetés révén.

 

Várjuk szíves érdeklődésüket, amely alapján konkrét ajánlatot/ajánlatokat adhatunk Önöknek Brodszky Éva nyelvtanár szakmai segítségével, aki az angol nyelv szintfelmérését is elvégzi és igény esetén felkészítést vállal szakmai, vagy nemzetközi nyelvvizsgára, külföldi tanulmányokra.

 

Tel: +36 / 70 / 2123291

Email: eva.brodszky@gmail.com