VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Sun & Fun Holidays: új járatok és tanulmányutak a török tengerpartra

2017-06-01 | viptravel

Sun & Fun Holidays: új járatok és tanulmányutak a török tengerpartra

A nagy érdeklődésre való tekintettel tovább növelte törökországi charterjáratainak számát a Sun & Fun Holidays.

Az iroda a főszezonban heti nyolc üdülőjáratot indít a török riviérára, ebből hetet Budapestről, egyet pedig Debrecenből. Újdonság a hétfői Corendon Airlines-járat és a második pénteki járat, amelyet a Sun Express légitársaság üzemeltet.

A Sun & Fun Holidays tehát a következő menetrend szerint indítja antalyai járatait a főszezonban: hétfő - Corendon Airlines, kedd - Corendon Airlines Debrecenből, szerda – a Kartago Tours gépén (Travel Service) albérlő, csütörtök – Sun Express, péntek – két járat: Travel Service és Sun Express, szombat – nincs járat, vasárnap – két járat: Sun Express és Travel Service.

Az iroda ügyvezetője, Tolga Deniz Sariyüce lapunknak elmondta, hogy az idén a duplájára növelték törökországi kapacitásaikat a tavalyihoz képest, míg a kiválónak számító 2015-ös évhez képes 30%-os a bővülés. Az ügyvezető, aki a napokban tért haza a török riviéráról, hozzátette, hogy a török szállodák újra tele vannak. Orosz, ukrán és skandináv vendégek érkeznek szép számmal, és véleménye szerint a last minute-foglalások eredményeként visszatér idén a német vendégek jó része is.

Az utazásszervező az elmúlt két hétben két tanulmányutat is lebonyolított a török riviérán. A partnerek két, egyenként 45 fős csoportja bejárta a tengerpartot Antalyától Alanyáig. A csoportokban a régi partnerek mellett olyan irodák képviselői is meghívást kaptak, amelyekkel még új az együttműködés, mint például az IBUSZ Utazási Irodák.

„Mivel látjuk, hogy egyre magasabb kategóriát és mindemellett családi nyaralási lehetőségeket keresnek az utasok, ezért elsősorban ilyen jellegű szálláshelyeket néztünk meg, és olyan luxus kategóriájú szállodákban laktunk, mint a Calista Luxury Resort, Susesi Luxury Resort, Regnum Carya Golf Resort” – emelte ki Sulyok Tamás partnerkapcsolati vezető.

Mivel Törökország tekintetében a Sun & Fun Holidays a legnagyobb kiutaztató, ezért zsúfolt volt a program: igyekeztek a lehető legtöbb szállodát megmutatni partnereiknek, hogy rálátást szerezzenek a szerteágazó és minden igényt kielégítő árualapra. A programban hajókirándulás és piacozás is szerepelt, és az utolsó este mindkét csoport útja gálavacsorával zárult, ahol a házigazda utazásszervező megköszönte mindenkinek az egy hetes kemény munkát.

Forrás és kép: turizmusonline.hu