VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Kortárs galéria nyílt az Émile-ben

2015-07-25 | viptravel

A Gerbeaud Gasztronómia új budai tagja, az Émile útjára indított kortárs művészeti programsorozatát, a galéria július 22-én Urbán Ádám fotográfus PéldaKépek című fotósorozatával nyitott.

A legendás Gerbeaud egyike Európa legrégebbi és leghíresebb kávéházainak, filozófiáját – ahogy már az alapító Gerbeaud Émile idejében is – a tradíció és az innováció kettőssége, valamint a kimagasló minőségre való törekvés határozza meg.

A Gerbeaud Gasztronómia április 22-én újonnan nyílt budai tagja, az Émile a modern és a klasszikus polgári értékeket ötvözi mind megjelenésében, mind gasztronómiai választékában. Az Émile ebben a szellemben hívja életre kortárs művészeti programsorozatát is, amelyhez az Art Market Budapestet, Kelet-Európa vezető kortárs képzőművészeti vásárát és annak fotószekcióját, az Art Photo Budapestet választotta partnerérül. Az évente többször frissülő fotóművészeti tárlatok alkalmával az Émile tereiben a hazai fotóművészeti élet kiemelkedő alkotóinak munkái tekinthetőek meg.

A Gerbeaud évszázados hagyományait a kortárs gasztronómiával házasító Émile tereiben is finoman ötvöződik a tradíció tisztelete a kortárs szemlélettel és a fiatalos lendülettel. Fotóművészeti programjának első kiállítása ezért stílusosan az érett fotográfus generáció alkotóit igyekszik bemutatni egy fiatalabb pályatárs látásmódjában készített képsorral.

Urbán Ádám (1976) fotográfus PéldaKépek című sorozata elkészítése során jól ismert fotóművészeket választott modellnek, akikről egy-egy már ismertté vált alkotásuk társaságában készített szubjektívan átértelmezett személyes portrékat.

Ezt a sorozatot korábban a Magyar Fotográfusok Háza – Mai Manó Ház kiállításán ismerhette meg a közönség, a mostani kiállítás az anyagból kifejezetten a helyszínre összeállított válogatást mutat be.

Forrás: turizmus.com