VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Jennifer Aniston az Emirates új kampányának arca

2015-10-06 | viptravel

Jennifer Aniston az Emirates új kampányának arca

Az Emirates október 5-én mutatta be televíziós reklámját Jennifer Aniston közreműködésével. Ez az első alkalom, hogy a légitársaság globális digitális és TV kampányában a nemzetközi sztárral dolgozik.

Az Aranyglóbusz- és Emmy-díjas színésznő a légitársaság reklámkampányában is megmutatja humorérzékét.

Boutros Boutros, az Emirates vállalati kommunikációért, marketingért és márkáért felelős divíziós alelnöke így fogalmazott: „Az iparágban jellemző reklámok helyett mi humoros megközelítéssel mutatjuk be fedélzeti termékeinket. Senki mást nem tudtunk jobban elképzelni erre a szerepre, mint Jennifer Anistont, és a reklám szövegkönyvét teljes mértékben hozzá igazítottuk. Professzionalizmusa, valamint kiváló humorérzéke végigkísérték a forgatást, és nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel".

A reklámot a filmes veterán és Oscar-jelölt Bryan Buckley rendezte, aki nagy elismerésnek örvend Superbowl reklámjainak köszönhetően. Az RKCR/Y&R London dolgozta ki a koncepciót, míg a szövegkönyv elkészítése az ügynökség, Bryan Buckley és az Emirates reklámcsapat közös munkájának eredménye.

A globális digitális és televíziós kampány novemberben indul az Egyesült Államokban és az Egyesült Arab Emírségekben, illetve azokon a piacokon – például Nagy-Britanniában, Németországban, Franciaországban, Olaszországban, Indiában és Ausztráliában –, ahol különösen jelentős az Emirates piaci jelenléte.

Az Emirates a kampány részeként eddig 20 millió dollárt fektetett be nemzetközi szinten TV szpotokba, amelyeknek lesznek 30 másodperces és hosszabb, 60 másodperces verziói is.

Forrás: turizmus.com