VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Gombóc Artúrnak szeretettel: szállodaszoba csokiból

2018-10-02 | viptravel

Gombóc Artúrnak szeretettel: szállodaszoba csokiból

Gombóc Artúr, a híres mesefigura itt igazán jól érezné magát! Itt ugyanis minden csokoládéból van, és ha valaki nagyon akar, bele is haraphat.


Sokan várják izgatottan, hogy szobát foglalhassanak a franciaországi Sévresben található házban. Ha mindig arról álmodtál, hogy egy olyan szobában élsz, amely teljesen csokoládéból készült, akkor az álmod valósággá vált – jegyzi meg az alltomresor.se cikkírója.

 

A híres csokoládémester vagy inkább művész, Jean-Luc Decluzeau, aki eddig főleg csokoládészobrokra szakosodott, ezúttal egyedülálló szállást álmodott meg. Bár eddig főleg a kisebb tárgyakra specializálódott, a közelmúltban úgy döntött, most egy igazán egyedi alkotásba fog.

 

A másfél tonna súlyú faalapú ház a L'Orangerie Ephémère üvegházban található, a Cité de la Céramiques idilli kertjeiben, Sèvres-ben. A ház 18 négyzetméteres, belső terei is teljesen élethűek, a falak, a mennyezet, a természetesen csak dísznek használt kandalló, a fiókok, a kávéscsészék, a könyvnek látszó tárgyak és még egy csillár is csokoládéból készült. És bizonyára különlegesen kezelt anyagból, hiszen a belső fűtés során elolvadnának a berendezési kellékek.

 

A házban vannak olyan részek is, amelyek ehetők, ha valaki akarja, elkezdheti a falakon vagy akár a mennyezeten a nassolást, de akad azért ennél könnyebben elfogyasztható édesség az asztalokon is.

 

„Soha nem gondoltam volna, hogy képes leszek egy valós méretű csokoládéházat felépíteni, ahol a turisták csokoládéillatban alhatnak! Remélem, hogy a vendégek megragadják az alkalmat arra, hogy végre igazán édes életet éljenek” – nyilatkozta Jean-Luc Decluzeau egy sajtóközleményben.

 

 

 

Forrás: turizmus.com