VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Fedezze fel Budapestet a Turizmus Világnapján!

2016-09-12 | viptravel

Fedezze fel Budapestet a Turizmus Világnapján!

A Turizmus Világnapja alkalmából a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) szeptember 27-én rendhagyó turisztikai nyílt napot szervez.

Szeretné jobban megismerni Budapestet? Szeretné kipróbálni, hogy milyen egy TukTukkal, segwayel keresztülszelni a várost vagy, hogy hogyan lehet kiszabadulni egy bunkerből? Érdekli a Műcsarnok, a Mai Manó Ház, a Capa Központ, a Magyar Kereskedelmi és Vendéglátóipari Múzeum, a Pesti Vigadó vagy a Dorottya Diamond Palota valamelyik kiállítása? Kíváncsi Budapest híres fürdői, Sissi kedvenc kastélyában található Pálmaház vagy a Vigadó titkaira? Jelentkezzen Ön is nyílt napunk ingyenes vagy kedvezményes programjaira ITT – invitál a BFTK játékos városfelfedező útra.

 

Játék és közös ünneplés

Aki lájkolja a „Látogass Budapestre” facebook oldalt, és feltölti a Turizmus Világnapjához kapcsolódó élményeit #LátogassBudapestre hashtag-gel ellátva, BUDAPEST CARD élménycsomagot, családi belépőjegyet a Skanzenbe vagy Budapest-ajándékcsomagot nyerhet!

A szervezett programok mellett közös ünneplésre is várják a budapestieket és a városba látogatókat: a belvárosban, a Deák Ferenc téren este 6-tól zenei műsor és ingyenes kürtőskalács-kóstoltatás lesz.

A BFTK fontos feladatának tekinti, hogy a külföldi turisták mellett a belföldi vendégek is megismerhessék Budapest folyamatosan megújuló turisztikai és kulturális kínálatát, így BELFÖLDI BUDAPEST CARD néven olyan turisztikai kártyát ajánl a látogatók számára, amellyel nemcsak a Turisztikai Világnap alkalmából, hanem az év bármelyik napján kedvezményesen fedezhető fel a főváros. Újdonságnak számít, hogy a kártya az ingyenes tömegközlekedés, múzeumi- és fürdőbelépők mellett már kedvezményes vonatjegy-vásárlási lehetőséget is biztosít tulajdonosa számára.

A Turizmus Világnapját az ENSZ Turisztikai Világszervezetének (UNWTO) kezdeményezésére a turisztikai ágazat 1980 óta minden évben szeptember 27-én ünnepli.

Forrás és kép: turizmus.com