VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Dimitri Vegas & Like Mike, Tyga és Sven Vath is a Balaton Sound fellépői között

2016-01-30 | viptravel

Dimitri Vegas & Like Mike, Tyga és Sven Vath is a Balaton Sound fellépői között

Újabb neveket jelentettek be a szervezők a július 6. és 10. között zajló Balaton Sound zenei fesztiválra: Dmitri Vegas & Like Mike, Tyga és Sven Vath mellett tucatnyi fellépő csatlakozott a kínálathoz

A Zamárdiban tartandó fesztiválon fellép a Dimitri Vegas & Like Mike duó, amely nem csak a DJ Magazine legjobb 100 DJ-t összefoglaló listájának első helyén áll, de a Sound kívánságlistáját is vezeti – olvasható a szervezők közleményében.

Mellette érkezik a német elektronikus zene egyik legfontosabb alakja, Sven Vath, valamint a holland Ferry Corsten, aki különböző művésznevek mögé bújva már a 90-es évek végétől publikálta slágerlistás kislemezeit mint Európa egyik első számú trance DJ-je. Az idei Soundra a Tiestóval közösen alapított Gouryella projektjével érkezik.

A szervezők idén más stílusok legnagyobbjait is szép számmal szerepeltetik a balatoni fesztiválon. Ennek jegyében érkezik például a 26 éves amerikai rapper, Tyga, akinek tavaly jelent meg negyedik nagylemeze. A tavalyi szigetes fellépése után idén a közönség a Soundon láthatja a Los Angeles-i Odd Future hiphopkollektíva alapító rapperét, a producerként, videoklip-rendezőként, grafikusként és ruhatervezőként is tevékenykedő huszonéves Tyler, The Creatort, aki pályafutása elején elnyerte az MTV legjobb új előadójának járó díját. Eddig megjelent mindhárom nagylemeze a Billboard 200-as listájának első öt helyén debütált.

Fellép továbbá Timmy Trumpet ausztrál house DJ-producer, Németország egyik legrégibb, mai is aktív technopop csapata, a Booka Shade, az izraeli Borgore, a Sub Focus művésznevű Nick Douwma, az Aly & Fila tranceformáció és a holland DJ-producer, Julian Jordan is.

A nemzetközi előadók mellett olyan népszerű magyar zenekarok is megfordulnak idén a fesztiválon, mint a Halott Pénz, az idén csak néhány fesztiválfellépést vállaló Punnany Massif, a Wellhello, a Brains és az Irie Maffia.

A szervezők korábban már bejelentették többek közt Macklemore & Ryan Lewis, Armin van Buuren, Robin Schulz, Paul van Dyk, Oliver Heldens és Hernan Cattaneo szereplését az idei Balaton Soundon.

Forrás: turizmus.com ; kép: residentadvisor.net