VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

CSILLAGTÚRÁK ANDALÚZIÁBAN - TENGERPARTI PIHENÉSSEL

2016-05-06 | viptravel

Fakultatív programok magyar nyelvű idegenvezetéssel, tengerparti pihenés, teljes kikapcsolódás Andalúziában!

INDULÁSI IDŐPONTOK
2016. szeptember 24., október 8.

1 HÉT REGGELIVEL
MÁR 649,-€/FŐ ÁRTÓL

PROGRAMLEÍRÁS
1. NAP: Budapest - Malaga
Elutazás Budapestről Malagára, menetrend szerinti Wizz Air járattal. Transzfer a torremolinosi szálláshelyre, a szobák elfoglalása. Szállás a Gran Hotel Cervantes (vagy hasonló) szállodában.

2. NAP: Torremolinosi pihenés
Pihenés a szállodában, ismerkedés Costa del Sol egyik legkedveltebb üdülőhelyével.

3. NAP: Torremolinosi pihenés vagy Gibraltár, egész napos fakultatív kirándulás
Reggeli a szállodában, majd szabadprogram vagy egész napos fakultatív kirándulás Gibraltárra. Megtekintjük a mór erőd romjait, a Szent Mihály cseppkőbarlangot, az Európa pontról pedig elénk tárulnak Afrika partjai. Szabadidejükben a brit fennhatóság alatt álló terület vámmentes boltjainak kínálatából szemezgethetnek. Szállás a Gran Hotel Cervantesben.

4. NAP: Torremolinosi pihenés
Reggeli a szállodában, majd ismerkedés Costa del Sol egyik legkedveltebb üdülőhelyével. Szállás a Gran Hotel Cervantesben.

5. NAP: Torremolinosi pihenés vagy Cordoba, egész napos fakultatív kirándulás
Reggeli a szállodában, majd szabadprogram vagy egész napos fakultatív kirándulás Cordobán. Az egykori kalifátus székhelyén, mely az UNESCO Világörökség része, meglátogatjuk a Mezquitat (a fakultatív kirándulás ára a belépőt tartalmazza), mely Andalúzia egyik legismertebb látnivalója. Az iszlám ibériai hatalmát szimbolizáló, XII. századi mecsete elkápráztatja a látogatót több mint 850 jáspisból és gránitból faragott oszlopával és a közepébe ágyazott XVI. századi katedrálissal. Szabadidő a város szívében található régi zsidónegyedben. A keskeny macskaköves utcákat ezüstművesek üzletei szegélyezik. Szállás a Gran Hotel Cervantesben.

6. NAP: Torremolinosi pihenés vagy Sevilla, egész napos fakultatív kirándulás
Reggeli a szállodában, majd szabadprogram vagy egész napos fakultatív kirándulás Sevillában. Andalúzia fővárosával ismerkedésünk a folyóparton, a Torre del Oronál indul, majd a történelmi városközpontban folytatódik. Megtekintjük a spanyol gótika remekének számító katedrálist (a fakultatív kirándulás ára a belépőt tartalmazza), benne Kolumbusz sírját és a csodálatos Capilla Mayort, mellette a La Giraldat, azaz a harangtornyot. Muszáj sétálnunk a Plaza de Espanyán, mely gigantikus méretivel otthont adott a Star Wars néhány jelenetének is. Séta a romantikus Santa Cruz negyedben. A kovácsoltvas balkonok, ablakrácsok, festői sikátorok, eldugott kis terek és virágoktól roskadozó pátiók mellett ki ne hagyják az Alcazabat, a mór királyi palotát a katedrálissal szemben!

7. NAP: Torremolinosi pihenés vagy Granada, egész napos fakultatív kirándulás
Reggeli a szállodában, majd szabadprogram vagy egész napos fakultatív kirándulás Granadában. Először a város főutcáját, házait tekintjük meg, majd látogatás a fantasztikus Alhambrában, mely az UNESCO Világörökségének része. Alcazaba a legrégebbi része az Alhambrának, mely az Albacín negyedre, a Sacromonte-re és a Sierra Nevada nyolc hófedte csúcsára néz. Palacio Nazaries XIV. században épült palota megszámlálhatatlan teremmel, folyosóval, berakott mennyezettel, festett csempékkel, bonyolult fafaragásokkal és csillogó medencékkel lélegzetelállító látványt nyújt. Az Alhambra keleti oldalán közelíthetjük meg a Generalife-t teraszos kertjeivel, csodálatos illatozó virágaival, vízeséseivel és szökőkútjaival (a fakultatív kirándulás ára a belépőt tartalmazza).

8. NAP: Malaga – Budapest
Reggeli a szállodában, check-out a szállodából, és szabadprogram után transzfer Malaga repülőterére, hazautazás menetrend szerint.

INFORMÁCIÓ
Programok a leírás szerint, de a programok sorrendje változhat! A változtatás jogát fenntartjuk!

FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK
(min. 10 fő esetén)
• Gibraltár 55,- €/fő
• Cordoba 66,- €/fő
• Sevilla 72,- €/fő
• Granada 78,- €/fő

EXTRA TIPP
A fakultatív kirándulások ideje alatt magyar nyelvű idegenvezetés és belépők az árban. Kirándulások klímaberendezéssel ellátott buszokkal.

SZÁLLÁSHELY
Blue Sea Gran Hotel Cervantes 4*
Központi helyen fekvő, szépen kialakított szálloda.
FEKVÉSE: A szálloda Torremolinos központjában, egy bevásárlóközpont közelében fekszik. A homokos strand gyalog kb. 7 perc vagy lifttel (térítés ellenében) is elérhető. A menetrend szerinti busz megállója kb. 400 m-re. A busztranszfer a repülőtérről kb. 15-35 perc.
FELSZERELTSÉGE: A felújított szállodában 9 emeleten összesen 398 szoba található. A vendégek rendelkezésére áll hall, recepció ingyenes WIFI-vel, liftek, internetsarok (térítés ellenében), étterem, bár és kávézó. Tetőterasz. A kertben édesvizű úszómedence, napozórész és pool-bár. A medencénél napágyak és napernyők ingyenesen, töröközők kaució ellenében.
HELYI BESOROLÁS: 4*.
ELHELYEZÉS:
A1B/A2B/A3B: Légkondicionálás, bérelhető széf, SAT-TV, WIFI (térítés ellenében), rádió, fürdőszoba, zuhanyozó, WC, hajszárító és balkon.
A2C/A3C: Tengerre nézők szobák.
ELLÁTÁS: Reggeli vagy félpanzió. Minden étkezés büférendszerben.
SPORT: Asztalitenisz. Térítés ellenében: biliárd.
GYEREKEK: Külön gyermekmedence.
SZÓRAKOZÁS: Változatos animációs programok napközben és este.

 

Kérje ajánlatunkat!

VIP Travel Utazási Iroda
Tel: (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím: Ece City Center 1051 Budapest
Bajcsy-Zsilinszky út 12.
E-mail: viptravel@viptravel.hu

Kép: Pinterest