VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Bulgáriában a Robinson Tours-szal

2017-06-22 | viptravel

Bulgáriában a Robinson Tours-szal

Június 17-én este érkezett Budapestre a Robinson Tours csapata bolgár tanulmányútjáról a Robinson Tours első charter járatával, melyen közel 40 kolléga vett részt.

A csoport június 9-én indult busszal Budapestről és már aznap este megérkezett Szófiába, ahol az éjszakát töltötték. Másnap reggel lehetőség volt Szófiai városnézésre, illetve úton a tengerpart felé, az ebédszünettel egybekötve ismerkedhetett meg a csoport Plovdiv az ókorba is visszanyúló történelmi nevezetességeivel.

A résztvevők az egy hetes túra alatt közel 60 szállodát tekintettek meg. Megismerkedtek Aranyhomoktól Naposparton keresztül Szozopolig az utasok által igen kedvelt szállodákkal, a Robinson Tours kínálatában szereplő új hotelekkel, valamint azon szállodákkal, ahol a Robinson Kölyök Klub keretében egész nyáron magyar nyelvű animáció várja a gyerekeket.

Természetesen a fakultatív programokba is belekóstolt a csapat, ami északon egy várnai városnézéssel kezdődött.

Ha tengerparton jár az ember, akkor kihagyhatatlan programnak számít a hajókázás, így a csoport a Neszebár óvárosában tett séta után kihajózott a Magellán fedélzetén, ahol a fürdőzés mellett megkóstolhatták a roston sült halat, a vidám hangulatot pedig animációs program biztosította.

Az út egyrészén a hajót delfinek kísérték. Ezen kívül részt vettek az egyik legnépszerűbb fakultatív programon, a „Bolgár esten”, ahol a gasztronómia mellett a bolgár néptáncba is betekintést nyertek. Az estét az egyedülálló parázstánc bemutatása tetőzte.

A study tour résztvevői megállapították, hogy a színes szállodaválasztéknak köszönhetően minden korosztály megtalálhatja az igényeinek megfelelőt, valamint a nap 24 órájában, a telepített idegenvezetők is gondoskodnak arról, hogy az utasok folyamatos kiszolgálásban részesüljenek. A Fekete-tenger és a változatos fakultatív programok pedig minden nyaralást felejthetetlenné tesznek.

2017-ben a bolgár tengerpart a Robinson Tours által nem csak egyénileg, hanem négy buszjárattal, valamint két budapesti és egy debreceni charter járattal is elérhető.

 

Forrás: turizmusonline.hu