VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

Átfogó átalakításba kezd az Emirates Csoport

2015-10-22 | viptravel

Átfogó átalakításba kezd az Emirates Csoport

Okos vállalattá fejlesztik az Emirates Csoport tagjait a legújabb technológiák alkalmazásával. Az átalakítás érinti az összes üzleti folyamatot az online jegyvásárlástól egészen a háttérirodai munkáig

Az Emirates Csoport, melynek tagja az Emirates légitársaság és a dnata reptéri szolgáltató vállalat, új, teljes körű átalakítási stratégia megvalósításába kezd. Az új stratégia lényege, hogy a vállalat üzleti folyamatait az úgynevezett okos technológiákra alapozzák. Ennek részeként bevezetik a big data-ra, illetve valós idejű adatelemzésre épülő vállalati döntéshozatalt. Az átalakítás célja, hogy az Emirates és a dnata az iparág első ügyfélközpontú, technológia vezényelte utazási szolgáltatóivá váljanak.

A vállalati szintű átalakítási stratégia a cégcsoport üzleti tevékenységeinek minden területén pozitív változást hoz majd, a vásárlói élménytől kezdve a kereskedelmi funkciókon át egészen a háttérirodai munkafolyamatokig.

„Noha a kezdeményezés jelentős előnyökkel jár majd minden üzleti egységünk számára, a végső célunk az, hogy a vásárlói élményt intelligens módon újratervezzük. Ezt úgy érjük el, hogy a szektorunk történetében még nem tapasztalt mélységű, közvetlen, személyes kapcsolatot alakítunk ki a vásárlókkal" – mondta el Tim Clark, az Emirates Airline elnöke.

„Ahhoz, hogy ez sikerüljön, funkciókon átívelő változásra van szükségünk az egész vállalatcsoporton belül, és a mostani stratégiával alapozzuk meg az átalakítást. Vizsgáljuk az új technológiákat és mindazon ötleteket, amelyek fokozatos vagy teljes változást idézhetnek elő üzleti modellünkben. A big data, az előrejelző analitikák, a mesterséges intelligencia, a machine learning, a robotika, a crowdsourcing és a közösségi együttműködés – ezek azok a területek, amelyekkel egy folyamatosan megújuló, innovatív vállalati modellt tudunk kialakítani."

Az átalakulás megvalósítása érdekében az Emirates Csoport egy központosított vállalati változásmenedzsment csapatot állít fel, élén egy tapasztalt szenior vezetővel, aki a rá bízott erőforrásokkal végigviszi a stratégiai váltást az egész szervezetben.

„A csapat és a kezdeményezés vezetésére egyedi képességekkel rendelkező vezetőt keresünk. A célunk a legjobb jelölt megtalálása, így a keresés globális szinten zajlik" – tette hozzá Sir Tim Clark. „Kimagaslóan eredmény- és teljesítmény-orientált személyre lesz szükségünk, aki bizonyítottan erős vezetői képességgel és széleskörű tapasztalattal bír a vállalati szintű átalakítások terén, mindemellett pedig őszintén hisz a modern technológia üzleti stratégiát formáló képességében."

Forrás és kép: turizmus.com