VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

10 milliomodik utasát várja a Budapest Airport

2015-11-30 | viptravel

10 milliomodik utasát várja a Budapest Airport

Hamarosan egy egész magyarországnyi ember fordul meg a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtéren. Az év végi nagy hajrában játék indult a Facebookon, hogy megtalálják idei 10 milliomodik utasukat.

Az előkelő cím mellé kétszemélyes utazást, egy külföldi hosszúhétvégét kap a szerencsés nyertes.

Várhatóan december első felében újabb kerek rekordot ünnepelhet a budapesti repülőtér, amikor a 10 milliomodik utas is áthalad a terminálon. Az újabb utasforgalmi rekord elérésekor a repülőtér nagyszabású ünnepséggel és ajándékokkal készül. A korábbi alkalmakhoz képest újdonság, hogy a Budapest Airport a 10 milliomodik utas helyét egy nyereményjátékkal sorsolja ki, vagyis bárki pályázhat, aki elég bátor és rugalmas ahhoz, hogy az utazás napján készen álljon és a repülőtér munkatársainak kíséretében másodmagával elinduljon a repülőtérre, majd elutazzon a meglepetés hosszú hétvégére.

A december 3-ig tartó játék részletei tizmilliomodikutas.bud.hu weboldalon olvashatók, egyebek mellett itt is lehet jelentkezni, de a repülőtéren felállított standnál, illetve a Budapest Airport Facebook oldalán is regisztrálhat bárki a nyeremény utazásért. A desztináció egyelőre még titok, de annyit már most el lehet árulni, hogy egy rendkívül izgalmas, történelmi nagyvárosba szól a jegy.

A Budapest Airport utasforgalmi adatai minden eddigi rekordot megdöntenek az idén, hiszen júliusban először fordult elő, hogy a havi utasszám meghaladta az egymillió főt. Az utasforgalom növekedése azóta is töretlen, az év eleje óta eddig 13 %-kal többen fordultak meg Ferihegyen, mint egy évvel korábban. Ebben közrejátszott az idén indított számtalan új járat, a megnövelt repülőgép kapacitások, valamint a sűrűbben közlekedő járatok éppúgy, mint Budapest egyre fejlődő turisztikai kínálata vagy a külföldiek számára kedvező ár-érték arány. Ráadásul a Budapest Airport az idén két rangos nemzetközi díjat is megszerzett, egyebek mellett az „Év Repülőtere" díjat kapta az egyik legnagyobb hongkongi légiközlekedési tanácsadó cégtől.

Forrás: turizmus.com ; kép: bud.hu