VIP Üzleti és Incentiv Utazások Irodája Kft.

Tel:   (36 1) 3 382 372, (36 1) 2 663 002
Cím:  Ece City Center 1051 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.
 
Irodánk nyitvatartása:
Hétfőtől-péntekig - 09:00-17:00
 
MKEH engedélyszám: R-0053/1992
Bankszámla:
10402166-50526668-71871006

Kérjen
személyre
szabott
ajánlatot
kollégáinktól!

20 teljesen ingyenes vagy filléres program Dubai-ban

2016-05-18 | viptravel

20 teljesen ingyenes vagy filléres program Dubai-ban

Programötletek Dubaiban!

•    Fountain Show - legek legje
Hallgassa,lássa és élvezze a világ legnagyobb szökőkút showját, melynek ikonikus hátteret biztosít a mögötte tornyosuló 828 méter magas épület , a Burj Khalifa


•    Bastakiya – hamisítatlan arabos romantika
Az autentikus óvárosi negyed betekintést enged a gyöngyhalászok házaiba ahol láthatja a 150 éves “légkondicionálókat”. Az egész negyed hamisítatlan arabos romantikát kínál hangulatos művész negyedével és csábítókávézókkal közvetlen a folyó partján.


•    Majilis Gallery
Ha a művészetek szerelmese , akkor töltsön el ragyogó pillanatokat az ingyenesen megtekinthető központban melyet nemzetközileg elismert művészek alakítottak 1989-ben.


•    Dubai Museum – a történelem
ismerkedjen meg Dubai történetével egy interaktív kiállításon az 1787-ben épült Al Fahidi erődben – mindössze 240 forintért (3 dirham)


•    Dubai Mall Aquarium – tengerek világa
fedezze fel a víz alatti világot a világ legnagyobb akril üvegén át. Mintegy 30,000 tengeri előlény , közte 400 cápa tekinthető meg akár ingyenesen is közvetlen a Dubai Mallból.


•    Abra Ride – hajós kaland
mindössze 80 forintért (1 dirham) hajókázzon egy tradicionális fahajóval Dubai óvárosában


•    Dubai Marina – yachtok varázsa
sétálgasson a felhőkarcolók árnyékában a 3 kilométer hosszú yacht - kikötő partján , vagy üljön be egy hangulatos kávézóba ebben a csodavilágban.


•    Public Beaches–feledhetetlen strandoláshoz
Élvezze az egész évben csalogató tengert több kilométer hosszú, fantasztikus ingyenes beach-eken

- Kite Beach
- JBR Beach
- Jumeirah Open Beach
- Mamzar Beach



•    Spice Souk – egzotikumok kavalkád
vesszen el az aromatikus illatokban Dubai óvárosának fűszerpiacán ahol érzékszerveit csiklandozza az egzotikumok kavalkádja
Gold Souk. A világhíres arany piac turisták tömegét vonzza évtizedek óta kivételesen kedvező áraival és csillogó kirakataival. Becslések szerint 10 tonna arany van jelenleg a piacon ahol az alku kötelező. Mellékutcáiban invitálásos alapon kisebb üzletekben “nem biztos hogy eredeti ” márkás táskák és órák várják az arra vágyókat kedvező áron.


•    The Walk – A sétány
sétáljon egyet a tengerpart mellett, a pálmafák ölelésében , miközben elkápráztatja a modern butikok kirakata és a trendi kávézók kavalkádja. Garantáltan elhalad ön mellett majd pár luxus Ferrari és Lamborghini is


•    The Palm – pálma a fellegekből
Ismerje meg a méltán világhíres Pálma sziget exkluzivitást mindössze 1200 forintért (15 dirham) – felülről a monorailen utazva


•    Souk Madinat Jumeirah – arab varázslat
Ámuljon a Burj Al Arab-ra és a belső kikötőkre nyíló pazar kilátásban a hangulatos fafaragású padok egyikéről - miközben magába szippantja a varázslatot


•    22.-ik századi tömegközlekedés
Akár már 160 Ft-tól (2 dirham) utazzon az extravagáns metrón a föld felett lebegve és ismerje meg a várost – vagy várakozzon a világon egyedülálló módón légkondicionált buszmegállókban. Napijegy 1.100 Ft-ért. Indulás akár már Dubai Nemzetközi repteréről is (DWC-ről nincs tömegközlekedés)


•    Dubai Dhow Wharfage – 19.ik századi szállítás
a rakpart a kalandvágyók álma , ahol a nyikorgó fa - hajók érintetlen formában pakolják ki és be színes portékájukat. A barátságon hajósok örömmel invitálják be egy csésze édes teára ha szeretne belecsöppenni egy másik világba.


•    Al Jaddaf dhow yard – tengerészeti örökség
Szemben a nyugati gépiesítéssel, Dubaiben a klasszikus fahajókat (dhow) még a mai napog minden méretben hagyományos eszközökkel és technikával készítik el. Nyerjen betekintést ebbe a mesevilágba, mely visszarepíti a tengerészeti örökségbe.


•    Jumeirah Mosque – nyitottság
Tegyen egy látogatást a mecsetbe, ahol egyedülálló módón lehetősége lesz az épületen velül fényképezni és szeretettel látják minden vallás képviselőjét.


•    Creekside Park – lehetőségek parkja
a 96 hektáron elterülő terület Dubai egyik legrégebbi és legnépszerűbb parkja, ahol a folyóparton a zöld környezet nagyszerű lehetőséget biztosít többek közt görkorcsolya szerelmeseinek de akár kerékpár is bérelhető. A belépési díj névleges 400 forint (5 AED) és további lehetőségeket biztosít (mint a felvonó vagy delfinárium – gyerekeknek pedig a childrens city)


•    Souk Al Bahar – évszázadok találkozása
A tökéletes hely hogy a tradicionális arab stílusban épült modern bevásárlóközpontban hűsölhessen miközben a boltok kirakatát nézegeti. Az emeleti éttermek teraszáról pedig bámulatos kilátás nyílik a világ legmagasabb épületére és a világ legnagyobb szökőkútjára, valamint Dubai „downtown” negyedére.


•    Al Marmour Camel Race – teveverseny
Legyen része az izgalommal teli elménynek, mikor éljenző tömeg buzdítja a tevéket a sivatagi homokban. Egyedivé tetszik a robot zsokék, valamint a tevéket követő terepjáró konvoj.